Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magga spune:

doamnelor,

nu stiu daca va consoleaza cu ceva dar si hanna maninca foarte prost. practic numai lapte, suc de fructe, un pic de carne si cind prinde, dulciuri...:D
eu am inceput sa ii dau www.merz.ch/fr/produits/libre/halibut_classic/" target="_blank">ulei de peste si ceva sirop cu fier si vitamina C. sa vedem...poate capata si pofta de mincare de la ele.

Sanatate multa lui Vladutz. Las' ca se face el bine acum. aveti grija la burtica cu antibioticele.

Ubi, eu zic oo :D

Amaya...asa ma expedieaza si pe mine hanna cind ii vine bunica...imi zice atut (à toute à l'heure) imi da buzi si imi arata cheile.

he-he si tot moko zice si hanna. sau mai des katot (carotte)

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Oana, sa stii ca iti tin pumnii. oricum cel mai important e sa faci rezistenta pina in ianuarie si cum recursurile dureaza ceva vreme iar cit timp faci recurs nu se pot lua de tine e bine oricum ar fi.
va pupam pe toti.

edit: vezi ca reactia la implantul hormonal depinde de zestrea genetica a fiecaruia. incearca...daca vezi ca nu iti prieste il scoti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Magga, ce rol are uleiul de peste pt copii? As mai vrea sa stiu (deh, curiozitatea): pe Hanna nu vrei sa o inveti si lb. romana?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

ne dau maselele. De-aia nu dormim. Plangem si aratam ba gurita unde crapa gingia, ba fundicul, care iar e grena. Saraca azi nu mai putea merge... Noroc ca avea mami reviken in casa.

Amaya bine ai revenit!

Ii povesteam Livianei azi ca Iri a avut ocazia sa vada ceva piese de teatru in Herastrau, duminica, la scena in aer liber. Sunt piese scurte, muzica e cam tare, dar piticii se inghesuie langa scena si actorii mai coboara printre ei uneori si se lasa pipaiti si trasi de cozi/antene/pelerine si ce or mai avea ei. La un moment dat, pe scena erau lupul care mancase scufitza si niste cetateni de prin alte povesti care se pregateau sa-i taie burdihanul cu fierastraul sa scoata scufita... Irina avea ochii maaaari si cand a inceput sa planga... nimic n-a mai potolit-o.
De asemenea, ceva probleme vor fi cu bambi a carui mamica moare si cu alba ca zapada dar si cu hansel si grettel, din cate intrevad eu. Eu m-am hotarat sa nu-i spun povestile astea.
Voi ce parere aveti?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, am facut filmulete, insa primul, care era cel mai convingator, nu a avut sonor (din greseala). si al 2-lea e dragutz, dar inca nu stiu cum se pun pe dropshots, nu? o sa ma ma uit si eu sa vad daca ma descurc.

Anda, chestia asta cu povestile am mai citit-o undeva si am si vazut ceva asemanator intr-un episod din "neveste disperata", cind pregateau o sceneta cu una din povestile astea, si mamicile au sarit ca nu sint de acord, sa schimbe povestea, sa nu mai fie personaj negativ, etc, etc.
pina la urma au renuntat, dupa certuri intre mamici, a intevenit nu mai stiu cine si a zis ca ei trebuie sa vada si partea negativa a lucrurilor, sa inteleaga ca nu toata viata e roz, etc, etc. Oricum, acum sint prea mici sa inteleaga, dar pe la 4 ani vor intelege bine.
depinde de noi cit vrem sa ii protejam in fata adevarului.
Mie personal nici acum nu imi place sa ma uit la Bambi (celelalte nu)dar asta m-a intristat mereu, si poezia lui Labis..

CAre masele ies? ultimii molari??? si noi ii astepteptam ca pe un cires copt. deocamdata numai nervisori.
succes si cit mai putina durere!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Magga, asa e, desi am vrea sa se rezolve, sa avem acte sa putem lucra, sa fim si noi in randul lumii aici. Dar o sa vina si ziua aia. Merci pentru raspunsul cu implantul, atunci ma voi duce (am rdv pe 29 noiembrie) si il voi face.

Anda, sa sti ca si eu ma gandeam des cand vedeam mamici povestind pe aici cum incep puii sa planga cand aud, vad cate ceva ca e bine sa evitam sa le aratam (povestim) astfel de istorii. Pentru ca, desi poate pare prea devreme sa inteleaga, eu cred ca acum incep sa inteleaga. Si Megg zicea de Mara ca a patit asa cu ea cand ii povestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sarade:

1.tzitziei
2.gacu
3.botu
4.chiu
5.tze
Hi, hi, ce ma distrez!

Anda, dar la fundulet ce a patit?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hmmm...nu mai zice nimeni nimic?? Oricum s-a facut tarziu si bantui singura pe-aici!
Pupici

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Am terminat cu caratul mobilei azi,maine pleaca jupanul,sapt aviatoare sau chiar cealalta semnez actele pt apartamentul meu,deci ma simt un pic mai bine.In schimb cu magazinul bat pasul pe loc,tot nu am depus nici un nou dosar...Macar am scapat de mobila,less headache,am umplut casa mamei de abia ne mai putem misca prin casa.Natalia si ea are fundul grena,raspund eu si pt Anda,e de la dintisori.Si noua ne ies maselele,al doilea rand de masele,doar ca la noi se tin lantz,din canini in masele.Are un apetit de ma sperie zilele astea,manana aproape intr-una,dar face si caca pe masura,de vreo 3-4 ori pe zi.Azi nu a mai marait asa mult ca ieri si alaltaieri.Va las,ma duc la nani,abia duminica cred ca o sa ma mai linistesc si eu,sa ies la plimbare cu Natalia,ca nu am mai iesit cu ea doar la plimbare de vreo 2 sapt.

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Corry tu pe unde esti?De ce nu te arati?Amanda ce trasnai face?

Lavinia

Mergi la inceput