Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29
Raspunsuri - Pagina 16
coraly spune:
Anda, sa stii ca al meu s-a uitat multa vreme la Bambi, la inceput plangea la scenele cu cainii si luptele, dar apoi s-a obisnuit. El nu cred ca a sesizat ca mama lui Bambi a murit. Nu stie ce inseamna inca.
Mai nou se uita pe Mini max, ati obs ce desene frumoase si educative sunt acolo?
Bubu, primul cuvant cred ca e 'taietei', la restul nu ma bag.
Hai sa pun si eu o ghicitoare, din categoria 'cel mai pocit cuvant':
bashashoshe :)
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
coraly spune:
Magga, dar ce cauze posibile crezi ca sunt pt lipsa poftei de mancare? Nu te-ai gandit?
Al meu copil e bolnav de 3 zile, prima raceala adevarata din viata lui. E groaznic sa ai copil bolnav. 2 zile a facut febra, si e f rosu si inflamat in gat, plus de asta are si niste afte in gura si il dor tare, nu poate manca mai nimic.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
crinuta spune:
quote:Ghicitoarea noastra pe ziua de azi: pita ( italiana). Hai ca e easy
Originally posted by bubu05
Sarade:
1.tzitziei- taietei?
2.gacu-gandacu?
3.botu- cotu'?mopu'?4.chiu
5.tze- ce?
Hi, hi, ce ma distrez!
pupici
Oana siVladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Crinuta si
Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.
bubu05 spune:
Coraly, primul cuvant inseamna cercei! ![]()
Am stat si m-am gandit
...dar nu stiu ce vrea sa zica Sergiu...cam lung cuvantul pt. mine! Si mie imi place la Mini Max, Vlad insa se plictiseste repede, in maxim 5 minute!
Sanatate multa la bolnavior!
Astept raspunsuri la sarade
.
Noi am fost in parc azi, Vlad s-a jucat iar la toboganele mari cu tuburi, ii plac la nebunie, pe tobogan se da numai pe burta, nu ma mai lasa sa-l ajut sa urce scarile, ma impinge si zice "tu, tu", adica el singur(ii mai zic eu sa se urce singur acolo). Ma streseaza in continuare cu bobo, la nenea ala nu a mai intrat in magazin de vreo 4 zile, am reusit sa-l tin departe. Azi i-am dat 2 pastilute de tic-tac si i-au placut. Cu mancarea sta super bine, nu ma stresez la capitolul asta, dar si el mananca doar cand vrea si incerc sa respect cat de cat orarul meselor. daca nu vrea sa pape la o masa imi cere singur mai tarziu.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Crinuta, acum am vazut mesajul tau, ca apar aiurea...
Raspuns:
1.cercei
2.mingea
3.dopul
4.ochiul
5.brate(cand vrea in brate)
Hi, hi, hi!
La voi ce e, pizza??
Oana si
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Vaaai..dar ce faceti? chiar nu mai ziceti nimic?
Kris, tu nu ai mai scris demult...
Liviana, ai fost la teatru?
BDana, voi ce faceti?
Sirimie, Vladut cum se mai simte?
Hellooo, anybody home?
Oana si
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Da Bubu, e pizza.
Mama, la voi e cam greu cu ghicitul cuvintelor.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
bubu05 spune:
Crinuta, pai le-am scris si eu pe alea pocite rau, sa ne distram! Hi, hi!
Oana si
Poze cu Vladutz
kita spune:
Fetelor, abia reusesc si eu sa mai scriu cate ceva.
Am mai citit printre randuri dar nu am reusit sa scriu;
Ana Maria eu dupa intarcarea lui Andrei am avut vreo doua zile chef de scandal, ma certam cu cei din preajma pana cand am realizat ca la mijloc era o stare de frustare; eu l-am si alaptat numai 6 luni, si desi mai era lapte a trebuit sa trec la laptele praf, dar mi s-a parut tare comod cu laptele dupa aia;
Poze nu stiu cand o sa reusesc sa pun pe net, caci abia am reusit sa selectam pozele si sa le scoatem pe hartie si tot au iesit peste 300...
Da, a fost frumos un concediu in doi, avem amintiri frumoase despre Venezia, Roma, Milano, Pisa...dar la intoarcerea acasa am gasit un copil razgaiat, rasfatat de bunici;
Acuma nu stiu daca asta e motivul ca l-am lasat cu "bunicile"pe Andrei sau e varsta la care copilul isi face de cap si eu una nu il mai inteleg;
Pur si simplu ma scoate din minti, ca sa nu mai spun ca am si plans din cauza asta ca nu sunt capabila sa imi inteleg propriul copil...
Uneori urla din senin cu lacrimi de crocodil, si nu stiu ce vrea, alteori vrea ceva ce nu are voie (de ex. cardul meu de banca, accesul la calculator pe care il inchide-deschide de n ori pe zi, sa se joace la usile automate de la intrarea in banci si magazine )
In ceea ce priveste mancarea ma supara ca ia din farfurie si mi-o arunca pe jos, asta in varianta buna in care nu mi-a arunca direct in cap, si are zile in care in afara de laptele de dimineata si seara nu vrea sa puna nimic in gura (exceptie face of course suzi)sa nu ma apropii de gura lui ca e jale;
Am vrut sa ii fac luni vaccinul Varilix dar m-am intors de la dr cu el in geanta caci copilu acasa avea 36.8 si la dr.37.9, iar acasa la intoarcere 37 (am folosit termometrul meu); am fost si joi sa vedem cum stam si mi-a zis ca are rosu in gat si ca pana nu ii trece nu pot sa il fac, dar cum sa fac copchilu' sa nu mai urle???
Urla ca vrea afara, il imbrac (mai gros pentru afara)si nu mai vrea sa iasa pe usa; Il iau pe sus, imi urla in lift si din scara blocului ma intorc acasa si tace; in casa vreau sa ii dau geaca si pantofii jos si iarasi imi urla si mai produce si lacrimi, adica nu sunt simple maraieli......
Pe cand o intalnire? ca am chef de o pizza buna....
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bubu05 spune:
Kita, sa va fie de bine concediul! Vreau sa imi povestesti neaparat de Roma, pt. ca mergem si noi la anul, cand ai timp tu...si pune pozeeee!
Despre copil, la fel am spus si eu ca l-am gasit f. rasfatat, invatase sa spuna nu si sa faca ce vrea...voi cat timp ati fost plecati?
La mine cel mai bine functioneaza metoda cu ignorarea, ma supar pe el, ii spun ca nu mai vb. cu el, ma fac ca plang si eu si imediat ii trece, ma ia de gat. Si mai bine functioneaza distrasul atentiei cu ceva ce stiu ca-l incanta(de ex.: hai sa-ti arat poze cu animale, cu cai, pisici etc., sau hai sa culcam animalele de plus...chestii din astea).
Cu mancarea: si al meu mai face fitze, de regula il las in pace, dar mai intai incerc sa-l "fraieresc" putin: adica aliniez niste animale de plus si le "dau" si lor sa pape, apoi vine randul lui Vlad. Daca pune "botul" si merge fraiereala mananca, daca nu, nu. Cand se scoala cere singur papi.
Sa stii ca si eu am chef de intalneala, ca pana acum le-am ratat pe toate....
Oana si
Poze cu Vladutz