Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29
Raspunsuri - Pagina 17
lbelciug spune:
Haha, Kita ce m-ai distrat cu cheful de pizza. Pai mai mami tu vii din Italia cu chef de pizza made in ro?
Vorbind serios acum, ma bucur ca ati petrecut frumos in 2, si noi am facut un astfel de concediu anul trecut si a fost super bine. Nu te descuraja de comportamentul puiului, si Matei face la fel cu mancarea, mi-o arunca pe jos sau pe mine plus alte n-shpe mii de chestii enervante. Ma consolez insa ca e doar o perioada si incerc sa-mi pastrez calmul. Daca nu reusesc, il las pe mana lui tati. ![]()
Fetele, sa va spun cum a fost la teatru sambata. Sala era plina de parinti cu "viermuitori" care vorbeau, tzopaiau, exclamau, se inghesuiau in primele randuri si pe intervale ca sa vada mai bine. Povestea are ceva iz monden ceea ce a facut-o foarte agreabila si pt parinti. Sonorul a fost cam tare, chiar daca am stat pe la jumatatea salii. Matei a fost cuminte, numai ochi si urechi in procent de 90%. Restul de 10% au fost scurte maraieli si sperieturi cand lupul a papat gainile, popa si iezii sau cand vorbea prea tare si evident gros.
Una peste alta ne-am simtit bine cu totii, insa nu stiu cat de multe a inteles Matei din toata povestea...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
BESTUTZA spune:
Am trecut sa va pupacim nitel, sa va spunem ca ne era tare dor de voi!
Va citesc aproape in fiecare zi si tot zic:lasa ca atunci cand dorm viezurii scriu!Cand dorm viezurii incep cu stransul jucariilor,pusul lucrurilor in dulapuri ,sortat, niste vase la bucatarie si tot asa..pac se scoala si gataaaaaaa....
Sunt racita cobza :tusesc,stranut..si tot asa...
Oana, Incepe sa fie bien.....
Amaya!Ce bien ca te-ai intors!
LAvinia,
Cred ca vrei sa stai la o narghilea si atat..Citeam la un momnt dat ca tatal tau e dificil...Asa se intampla.. vor sa fie mereu prezenti in ceea ce fac ceilati..si te doare sufeltul cand ii vezi tanjind dupa activitate ,dar nu ai ce sa faci mai mult...Asta te termina psihic..
Andrutza..Nu te necaji cu mancatul!Stiu ca te apuca disperarea sora cu nebunia cand vezi ce nazuri fac..Cand zici ca inghit ,pac te trezesti cu mancarea facuta cocolos si eliminata rapid ca o minge...La un moment dat i-am zis lui Tudor sa nu indrazneasca sa scoata mancarea din gura..si stateam ca un paznic sa mestece,cand il vad ca incepe sa icneasca si sa tuseasca.. m-am speriat ca nu isi mai revine...tusea tare si ii curegeau lacrimile!
De atunci poate sa stea infometat..Si crede-ma ca mai mult de 5 lingurite de mancare nu ia!
Kita!Offf recunoastem toate momentele astea si la ai nostri!
Ieri s-a trezit voinicul din somn..il dusesem la mama..Fericit ca ne vede face ture,ture prin casa, chiuie ,se aseaza pe canapea si incepe sa urle!NE pregateam sa mergem la aniversarea unui alt Tudor...NU inceta frate cu uraltul..Mai mama ce ai, pupcit,imbratisat ..nimic..L-am imbract si am plecat in ureletele alea..S-a potolit brusc in masina si a inceput sa vorbeasca in chineza lui ca si cand pana atunci 10 minute nu ne facuse parul maciuca...
Bubu!!!!!Ce faci mama?Mergeti la cresa????NOi am fost saptamana trecuta si am constata cu stupoare ca ne-a disparut pilaaaaaaaaaa! Am fost disperata ca ma gandeam ca o luam pe campii...Acum asteptam ...sa vedem...

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
crinuta spune:
Amaya, si eu ma bucur ca ai revenit, dar stii asta deja.
Bestuza, sa stii ca la noi functioneaza pe dos chestia cu mancatul ( doar in zilele in face figuri, in rest nu e cazul), mai precis, daca stau langa el si ma uit sa nu scoata mancarea, nu am nici o sansa, in schimb, daca il ignor, ma uit in alta parte, mananca bine.
Alta ghicitoare usoara" nina".
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
bubu05 spune:
Bestutza, cum asa? a fugit pila?? prin noiembrie il duc eu pe Vlad la cresa, ca tot o lalaim, ca trebuie sa mergem la chirurg sa-l decaloteze, apoi sa stam sa se vindece, apoi sa facem analizele si apoi sa-l ducem. Ba raceste, astept sa-i treaca si uite-asa o lalaim...
Crinuta, e "nenea"?
Vlad scrie la calculator: apasa pe taste si zice: "patu, shase, patu, shase", ma imita pe mine! Am ras de nu mai pot de el!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Bravo Bubu. Toate le stii.
Rayan nu vrea sa numere, el zice doar " tuta" ( suta), " mia", " zice", in rest, 5,6,7,8 le poceste rau, dar nici nu vrea sa repete dupa mine, mai ales de la 1 in sus.
Ce, el e de 1,2,3? Nu domne', sute, mii, milioane, va rog frumos :)
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Ubi spune:
Sambata am fost in plimbare pana la Buzau sa ne luam zacusca. Soacra fratelui sotului meu face pentru tot neamul si de ceva vreme ne-am abonat si noi. Si in drum, ne-am oprit la Pietroasele si am vazut locul in care a fost descoperit tezaurul "Closca cu puii de aur". Satul arata binisor daca tinem cont ca e zona viticola si ca acolo se face vinul de Pietroasele. Din pacate nimeni nu a stiut unde este magazinul de prezentare al vinurilor sau unde este castrul roman.
Duminica am fost la o zi onomastica si s-a simtit tare bine caci a fost frumos afara si a stat in curte la joaca.
Crinuta - mai...al tau a invatat sa numere banii?
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
strunfita spune:
Bogdan e mai bine, mucii aproape au trecut, mai e un picut infundat, mai ales seara.
Ne poate trece cineva si pe noi pe listuta, ca am disparut de cand n-am mai scris. Dau detalii, daca se baga cineva. Multumesc.
Ieri am patit o faza foarte nasoala, si-a bagat mainile in gura, toate degetele de cateva ori, pana a reusit sa vomite tot, mi-a facut un covor vraiste. Sper sa nu mai faca vreun rosu in gat, sa fie doar ca si-a bagat degetul in gura.
Si noi stim sa numaram pana la 5: un, do, te, pa, ci, cam asa spune el, doar prima silaba dintr-un cuvant, in general. Si stie exact ce insemana 1, 2, 3, 4 sau 5 (daca are 5 masinute zice ci, de exempll).
Ghicitoare: amani (io nu m-am prins ce-nseamna, dar poate imi dati voi idei
)
Legat de povesti, sa stiti ca eu am Scufita Rosie de la Editura Teora, in care bunica se ascunde in dulap cand vine lupul. Si n-apuca sa o manance, dup-aia nu-i mai taie vanatorul burta ... mie nu-mi venea sa cred cand am citit.
V-am pupat si mai scriu cand am timp,
Carmina.
strunfita spune:
Amaya, ma bucur tare mult ca te-ai intors.
Vreau sa-ti spun ca esti o mare curajoasa, cu un bebe de nici 2 ani, unul in burtica si tu te-ai mai inscris si la facultate. Felicitari!
Eu n-am curaj nici sa fac un master, da mai ales o facultate...
PatriciaArdeleanu spune:
buna dimineata.
ihh, ce vreme, ce as fi dormit de dimineata, dupa 2 nopti in care mai mult am stat de veghe. a fost cam racita Rebecca, fara febra si complicatii, doar cu muci si nas infundat, dar destul de rau, cel putin simbata noapte am "dormit" eu in fund cu ea in brate ca sa fie mai ridicata sa poata respira. Nici Olint, nici vibrocil nici apa de mare nu prea au avut efect. Acum e putin mai bine, sper sa re rezume la atit.
kris, pe unde umbli de nu mai scrii??
Liviana, ma bucur ca a fost bine la teatru (de inteles, oricum nu inteleg ei mare lucru acum).
am si eu doua cuvinte:
ca'u
tai
Patricia si
Rebecca (05.02.05)