Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Strunfita, cum nu stii ce e? E Armani maica, el vrea haine de firma, cum adica nu te-ai prins?

Alta ghicitoare: " pi pit" ( 2 words, english). Acu' sa va vad. Pun pariu ca nu stie nimeni, hehe, m-am smecherit, nu?

Amaya scumpa, am avut un weekend....

In primul rand joi seara am avut peripetii, ca deh, am avut ideea geniala sa iesim la 24 sa cumparam haine pentru Rayan, si el cum dormise pana la 22 si era fit, am zis sa iesim.

City Plaza era inchis asa ca am mers la Little Pioneer unde aveau reducere 50%, iar de acolo ii cumparam noi de regula hainute, desi e un magazin scumput, dar cu produse made in Italy si Spain.

So, i-am cumparat 2 incaltari de toamna, si 2 costumase superbe.

In magazin au si un leagan, si am vrut sa il pun pe Rayan cat ma uit eu la hainute, insa eu venit 2 copii antipatici care s-au bagat peste Rayan, dadeau leaganul ala de zici ca erau la circ, asa ca m-am enervat si l-am luat de acolo.
Ce sa zic, copii lasati de capul lor, ca parintii lor erau jos busy cu alesul hainelor.

Cum mergem la masina gasim capota indoita si urme de pasi pe ea. Evident a fost acel copil de imi venea sa ii trag vreo 2.
Sotul l-a intrebat de fata cu maica-sa daca el s-a suit peste masina noastra si s-a uitat cu o moaca de tantalau la el de zici ca..., ma rog, eu il luam la palme in locul sotului.
Si mama lui nici nu s-a deranjat sa intrebe ce s-a intamplat.

Bun, apoi mergem sa cumparam niste carne facuta la gratar, de la un restaurant. Stam noi acolo cam 20 de min in masina, pana vine sotul cu papa, timp in care Rayan s-a suit pe scaunul lui tati si incepe, ba cu volanul, ba cu stergatoarele de parbrize, ba cu radioul, ba cu geamul si se amuza copios.

Intr-un final vine tati, si cica plecam acasa ( eram la 5 min de casa). Era deja 1 si ceva noaptea, deci cam era cazul sa ajungem si noi acasa, insa, la stop ne " atinge" unul cu masina ( noi asteptam).
Nici nu apuca sa coboare ca se si grabeste sa cheme politia rutiera, si totul pentru un fleac, ca abia se vede ca e atinsa.

Vine politia, le ia actele, si le cere sa se duca la sectie sa faca procesul verbal.

Ajungem pe strada respectiva si il asteptam pe politist care nu mai vine. Asa ca am stat cel putin 40 de min asteptandu-l pentru o formalitate care dureaza 5 minute.
Mi-a fost groaznic de mila de Rayan, care pe la 3 mi-a adormit in brate in masina.
Noroc ca scaunul din fata se lasa aproape total pe spate ( ca un pat) si a stat intr-0 pozitie cat de cat buna.

Tot atunci am aflat ca era musai sa mergem la politie, deoarece nici un atelier auto nu are voie sa repare masina fara hartia de la politie, asa ca, nu am avut de ales.

A doua zi am fost plecati la Mall, sa imi cumpar si eu ceva, dar seara cand ne-am dat jos din masina am avut o mare speriatura cu Rayan care plecase de langa mine si se indrepta spre strada unde tocmai trecea o masina cu o viteza....
Am strigat sa stea, nu m-a ascultat, tati a fugit pe partea cealalta, iar eu am dat apoi intr-un plans.
Nici acum nu mi-am revenit complet din sperietura.
Noi luam plasele din portbagaj si ca de obicei i-am dat si lui p punguta usoara, ca tare mult ii place sa duca si el ceva, iar de obicei el se indreapta catre intrare, numai de data asta....
Asta e, am si acum inima stransa, dar eu din mana nu il mai las, nici sa fim pe o strada pustie.

Ubi, hahaha, as vrea eu sa avem atatia bani incat sa ii numere Rayan si sa invete sa numere pe ei, dar... nu e cazul inca.

Patricia, tai = stai?

Tu nu i-ai curatat nasul cu pompa minune? Sa stii ca noua ne ajuta Olynth, dar cand a avut viroza aceea, prin mai, eu ii curatam nasul si de 2 ori pe zi.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Sanatate copiilor bolnavi.

Am uitat sa va spun ca de vreo 10 zile ne-au luat masina de spalat la reparat si tot amanau, iar eu zilnic il pisam pe tati la cap ca daca nu aduc astia masina ii concediez eu si gata.
Ne-a venit azi noapte la 1:30, si am un munte de spalat si azi am si facut o boacana ca am pus niste tricouri noi la spalat care au " albstrit" tot si sunt cam nervoasa ca nu le-am pus separat si ca sunt niste porcarii.

Apoi, mi s-a infundat chiuveta, de tot aseara au venit sa mi-o desfunde.

Apoi ni s-a stricat neonul din baie si a trebuit schimbat, si tot asa.

Gata, tre' sa ma apuc de curatat creveti. Cine ma ajuta?

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Amaya, eu nu sunt adepta vaccinului antigripal. Matusa-mea il face anual si tot face gripa.

Eu nu am de gand sa i-l fac lui Rayan, dar asta e parerea mea.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna ziua mamici.

Sunt atat de obosita ca as dormi cu capul pe tastatura. Andrei are muci de 2 zile, nici n-as putea spune ca e raceala, si tocmai astazi s-a gasit sa se trezeasca la 5:30. Cum dimineata inca avea muci si mai avea si un ochi cam inchis (cred ca l-a tras curentul) nu l-am dus la cresa si am descoperit ca baietelul meu pe care eu il credeam bolnavior are o energie de azi dimineata de m-a speriat. Bine ca a adormit in sfarsit si pot sa-mi trag sufletul.
Ieri mi-am bagat florile in casa (fiindca sambata noaptea mi-au degerat trei , 2 violete si un leandru) si la mine operatiunea asta necesita mult timp si m-a obosit groaznic sa stau sa le scufund una cate una, sa spal ghivecele, sa le leg, sa le cosmetizez, si la sfarsit eram atat de obosita ca am picat lata...nici nu ma gandeam ca imi da fi-miu trezirea asa devreme.

Crinuta, unde ai disparut tot week-end-ul? Asa cu Rayan, huh!?! nu se incurca si cu alea mici...Bravo lui!

BESTUTZA, ...asta ma asteapta si e mine ?

strunfita, multumesc... se pare ca multi pitici muciosi avem pe aici.

Voi le faceti piticilor vaccin antigripal? Pe noi ne-au intrebat la cresa daca vrem sa-l facem si, sincer, nu stiu ce decizie sa iau. Inclin sa i-l fac fiindca am vazut ca aproape toti parintii copiilor din grupa lui Andrei erau de acord si asa macar il fac toti si nu ramane unul sau altul neprotejat. Astept si pareri de la voi.

Mai vroiam sa mai raspund catorva mesaje dar mi-e creierul in vacanta (sper, de oboseala si nu permanent). Revin cand (daca) imi aduc aminte.

Oana 23+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Amaya, eu am hotarat ca anul asta merg doar pe Oscilo...iar de la anul vaccin, dar ea nu merge in colectivitate, asa ca nu stiu ce sa te sfatuiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

te-as ajuta eu cu crevetii dar ma abtin ca vreau si eu.

Amaya, nu stiu ce sa spun, dr noastra nu prea e adepta vaccninurilor, dar cind copilul este in colectivitate, nu stiu daca se mai aplica. Nici eu nu pro, dar o voi intreba la viitoare consultatie, avind in vedere ca vreau sa o duc si eu de la 2 ani.
eu personal nu mi-am facut niciodata si nu cred ca voi face prea curind, in schimb mi-as face vrilixul, ca tare mi-e teama de varsat de vint.

mi-e somn..

Bai, mesajele astea tot aiurea apar, nici nu am vazut mai sus.

Crinuta, tai=ceai s-a indragostit ieri de ceai, facut tare bun, cu multa miere si lamaie, toata ziua s-a plimbat cu el sub brat 'tai, tai".
La tine inca nu ghicesc.
azi vreau sa ii cumpar Olint de copii, ca am avut -ce e drept, putin-de adulti. dar stiu ca e pentru 2 ani, dar daca nu a patit nimic de la al meu...la noi ziua a fost cum a fost, dar noaptea, cel putin simbata,a facut suferit tare mult si a horcait, a plins, s-a enervat, etc.
PS/.Simbata noaptea ma gindeam la tine si la pompa minune. cred ca am sa comand si eu una, just in case.
Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Daniela, si eu eram hotarata sa raman doar pe Imunobaby, dar situatia ma face sa reconsider.

Crinuta, mama, la voi cand vin, se bulucesc nu stau la rand .
Pupici lu' baiatu' cu incaltari si costumase noi.

Patricia, nici eu nu am intrebat pediatra fiindca a fost week-end-ul dar o s-o sun si eu azi sa vad ce-mi spune.

Am uitat sa va povestesc o chestie: astazi era sa mor de inima, la propriu...la un moment dat l-am dus pe Andrei in camera ca sa-i pot pregati micul dejun; dupa vreo 10 minute incepe sa planga, initial am zis "vrea sa iasa, il las sa planga, se linisteste el"...dupa aproximativ un minut plansul a devenit plans urat de tot, asa ca ma duc in camera lui, deschid usa, si cand l-am vazut efectiv mi-a stat inima...baiatul meu era sus pe masa de infasat si plangea de mama focului, uitandu-se cu teama in jos (e o distanta cam de un metru si ceva pana la pamant)...l-am dat jos de acolo si m-am apucat sa rearanjez mobila. Ce a facut: masa de infasat era in continuarea patului asa ca baiatul meu s-a catarat pe pat, tinandu-se de gratii, si de pe pat, unde salteaua ajunge la jumatatea mesei, s-a catarat pe masa de infasat. Multumesc lui Dumnezeu ca nu a incercat sa se dea si jos. Of, Doamne, repede mai cresc!

Comorile mele

Mergi la inceput

Amaya, si inca nu s-au terminat....
Ai primit sms-ul?

Fetelor, am nevoie urgenta de nr lui Lali, sau adresa de mail. Stiu ca Simona Dinca il avea, poate si Tomasa.
Eu am pierdut toate numerele acum 4 luni si pe ea n-am mai vazut-o de vreun an pe forum.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Hello, pe unde sunteti?

Eu tot astept raspunsul la ghicitoarea mea. Doar n-o sa va dau raspunsul asa usor...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, l-am primit. Abia acum 25 de min. m-am intors acasa. Da-mi un PM sau e-mail ca nu mi se conecteza blestematul de YM.

Comorile mele

Mergi la inceput