Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29
Raspunsuri - Pagina 11
crinuta spune:
Dati-mi si mie idei ce sa fac cu 3 cartofi dulci mari.
N-am cumparat in viata mea pana acum, dar acum aici costa o nimica toata ( echivanentul a 7000/kg}, am zis sa profit de ocazie.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
crinuta spune:
Merci mult Liviana.
Oana Cretu, iar ai disparut?
Erica, tu unde esti?
Crinuta si Rayan
lbelciug spune:
Daniela, multumesc pt re. Nu era o propunere pt acest week-end, deoarece biletele sunt deja rezervate, ci mai mult o propunere de ansamblu, ca sa vad daca sunt sau nu mamici amatoare.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
danielai spune:
In cazul asta, eu sunt amatoare, dar Maria se intoarce undeva pe la inceputul lui noiembrie.
lbelciug spune:
Crinuta, taie-i mai mici, inveleste-i cu folie de la aluminiu si coace-i la cuptor. La urma torni peste ei sos de iaurt cu marar. Sunt foarte buni.
E ok si atunci, Daniela. Apropo, vezi ce am postat si la Parintii intreaba subiectul "La teatru - de la ce varsta ?"
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, merci de idei cu culcatul...dar e tare greu sa la pui in applicare, nu-i asa?? cine stie, cunoaste
Liviana, si mie mi-ar placea, dar nu garantez ca ar sta cuminti toata piesa, dar merita incercat. simbata asta si noi sintem plecati.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Normal ca este greu. Eu sunt prima care sustin acest lucru.
Mai este o tehnica, dar conditia este ca respectivul copil sa aibe camera lui.
Rayan are aici camera lui, dar nu-l intereseaza, si nu are nici pat potrivit varstei lui, so.. doarme cu noi.
Deci, cum trebuie procedat: se pune copilul in pat ( lumina stina, liniste deplina), si mama sau tatal se aseaza pe covor langa pat cu capul in jos, fara sa se uite la copil, sau fara sa reactioneze in nici un fel la plansetele copilului.
Daca copilul se da jos din pat ( si sigur o va face) se ia si se aseaza la loc, se acopera, dar fara a scoate un cuvant, si apoi parintele se aseaza din nou pe covor.
Nu va zic ca povestea asta poate dura si o ora, dar cica e foarte eficienta.
Pe zi ce trece mama sta cat mai departe de patutul copilului pana iese din camera.
Pentru a reusi este nevoie de consecventa, altel nu tine.
Metodele astea le stiu de la emisiunea " Super Nanny" si in toate situatiile prezentate acolo a functionat, insa a fost nu greu, ci fff greu, iar destui parinti erau gata sa renunte, in special tatii.
revin
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Liviana, am facut cartofii asa cum ai spus si au iesit o nebunie. Yam, yam, sa tot mananci.
Merci mult.
Crinuta si Rayan
lbelciug spune:
Haha, Crinuta, deci i-ai si facut!
Bravo, ma bucur ca iti plac. Eu am facut de curand reteta asta, insa am adaugat si bucati de salau, la fel invelite in staniol. Am uitat sa-ti spun ca in prealabil trebuiau un pic unsi cu ulei, dar cred ca nici asa nu s-a lipit folia de ei.
Doamne, ce bine ca nu trebuie sa apelez la metodele descrise de tine apropo de culcatul copilului. Am fost inspirata ca de la 8 luni l-am lasat pe Matei sa doarma singur in camera.
OK, Patricia, ma bucur sa te stiu amatoare. Poate mergem la :
Sambata 21 octombrie, ora 11.00
CENUSAREASA
Duminica 22 octombrie, ora 11.00
MICA SIRENA
sau daca nu, vedem in noiembrie ce apare. Teatrul are si site deci e usor de urmarit ce apare nou.
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, pe mine duminica ma avantajeaza cel mai mult.
Patricia si Rebecca (05.02.05)