Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29
Raspunsuri - Pagina 10
magga spune:
lavinia, pai nu io ma simt amenintata...n-ai inteles ca m-au dat astia afara de la cumparaturi ca erau alertati si speriati de bombe. :D
lavinia345 spune:
Acu' pricepui!Nu au vrut sa te lase la cumparaturi?Hm,paza buna trece primejdia rea.Macar asa nu ai cheltuit banii pe prostii(asta ar zice un barbat).Eu abia astep sa ma duc in Liban,e oaza mea de liniste.Sper doar sa nu dau peste un razbel civil,ca situatia e tensionata rau.
Lavinia
PatriciaArdeleanu spune:
Shobo, LMA! SA fii sanatoasa si iubita. Cred ca a fost totusi ziua ta, nu? unde mergeti in vacanta?
Bubu, noi inca sintem ndespartite de suzeta. NU stiu cum voi scapa de ea. chinul mare e noaptea cind tot o scapa sub pat si eu trebuie ori sa o caut,ori sa am alta la indemina. cred ca dupa 2 luni de chinuri, totusi ies maselutele. ieri a fost foarte nervoasa, si-a bagat mult degetele in gurita si nu a vrut sa manince nimic, in afara de lichide. I-am dat seara nurofen.
Felicitari pentru ritualul de culcare, esti o fericita. Dar eu cred mult ca depinde si de copil, caci si eu am vrut sa aplic asta cu mult timp inainte si este imposibil.
Ritualul nostru; facem baie, pe urma in scaunelul de masina unde isi bea laptele (doar acolo ii place seara sa bea) dupa care o mai las putin, poate doar-doar o ia somnul. nici o sansa. ii mai dau jumate de ora drumul la joaca. Mergem impreuna in pat sa o culc. intai ne uitam pe carticele, culcam papusile, la.la.la..stingem lumina, bag suzeta, si pe ea o apuca gimanstica: sta in cap, se urca cu picioarele pe bratele patului, se ridica, se culca, se ridica, vrea sa fuga din pat, si asa, pret de vreo 45 minute, cind pe mine ma apuca somnul si disperarea, si il chem pe tati, o ia in sufragerie, o adoarme (in scaun, la desene) si o aduce adormita. peste noapte mai pinge din cind in cind, mai pierde suzeta, etc...ASta e in fiecare seara. astept sugestii, nu rosii
hehe, mie daca imi zice Rebecca mami si mamika (si tati lui tasu) inca de luni bune, ma umflu in pene (vorba vine).
Are in ea o intonatie cind zice mami de ma topesc, si cind vrea sa fie f convingatoare, imi zice "mia mama" sau mamica.
Nu prea stie cum fac animalele pentru ca nu am insistat pe ele, in afara de caine, lup, pisica si vaca, nu stie. si mai recunoaste puiu de gaina, zice "puiu". cele mai noi cuvinte: baca (banca), ba'ooo (balon), tziapi (??) ghici??
I-am luat un telefon de jucarie mobil asa haios, cu 40 de mii din piata, care face asa de multe...toata ziua butoneaza la el si zice 'ao, tabi" (adica sabina, verisoara ei) si e tare mindra de el. ii luasem eu long time ago unul de la miniblu si am dat o carutza de bani pe el si nici nu stiu pe unde a disparut dar nu si-a meritat banii, oricum.
magga, cum mai este hanna?? a trecut febra, au aparut bubitele??
Ubi, dragalasa Ada (you mama) m-am amuzat.
Eu i-am mai dat ocazional dulciuri gen: pinguin de la Kinder, un baton de cioco de la kinder (cite o patratica pe zi) dar bomboane mi-e frica sa ii dau inca. incerc sa evit cit mai mult sa ii dau, si nu ii dau zilnic. mai maninca iaurt de fructe sau danonino, dar la fel, nu zilnic, iunsa cerealele Nestle zilnic.
Lavinia, esti tare!prin cite treci, si mai ai chef sa scrii.
Pe mine nu ma deranjeaza ce este off topic deloc.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
strunfita spune:
Noi am scapat de suzeta cam acum o luna. Efectiv nu i-am mai dat-o. Bogdan o folosea doar la somn (cam de pe la 1 an). A adormit mai greu vreo 3-4 zile la pranz, seara adormea la fel ca inainte. Si nu a cerut-o deloc.
M-am mirat si eu cat de usor am scapat de "suzi" ("si" cum ii spunea Bogdan).
Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Poze_1
Poze_2
Alina Maria spune:
Buna fetelor , iata am facut si eu putin timp acum ca am culcat-o pe Mandy . De obicei se culca la 12 dar acum era imposibila plans din orice , pai nu se poate .
Patricia mia placut mult cum povestesti de Rebecca , din fericire eu o pun pe Mandy in pat la culcare la ora 20:00 si plec direct dupa un pupic , de obicei nu spune nici pas .
Noaptea cateodata isi mai pierde suzeta sau ii e sete .
Bea fetita mea cred ca un litru de suc pe zi . Nu se mai satura .Cu mancarea stam la fel cam prostut ca din totdeauna .
Eu i-am cumparat un tractor cu remorca si are animale in el .
Mandy nu spune mai nimic in ro. ci doar in olandeza , spune : bom (copac ) , bauten(afara) ,pop ( papusa),ohen ( ochi), neus ( nas) etc .
Ieri si astazi m-a strigat de cateva ori mama , apoi s-a enervast si a strigat urat aproape plans la mine mamaaa , am ramas trasnita de vocea ei asa cu oarecare rautate .wow ce a crescut .
Ma duc sa fac de mancare ca dupa masa lucrez si nu mai am cand sa le fac .
Cineva m-a intrebat cu ce e facut-a casa pe dinafara , am crezut ca se vede bine , e din caramida .
Va pup si mai vb.
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
PatriciaArdeleanu spune:
eu te-am intrebat, Alina. Asa maro inchis e caramida? imi place f mult.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Patricia, ce bine ca ai scris, ca ma temeam ca te-ai suparat iar.
Cand ai descris ritualul de adormire, parca ne vad pe noi, insa sa stii ca eu sunt decisa sa fac ceva, deoarece sunt satula sa pierd cam 30-60 de min seara de seara, deoaorece Rayan nu doarme fara mine.
La cate emisiuni " Super Nanny" am vazut pana acum ar fi trebuit sa invat " tehnica", dar e destul de grea.
Acum 2 seri am incercat sa il pun in pat si sa plec la tv, si evident ca a venit dupa mine. Eu l-am pus in pat, eu venea, si asta a durat cam 1 ora pe putin.
El se amuza, crezand ca e un joc, si cand il vad ce dulce rade, rad si eu. Are copilul asta un talent sa ma manipuleze, de nu se poate.
Tehnica asta de care zic presupune sa nu vorbesti deloc cu el cand il pui in pat. Il pui si pleci, dar ce, eu pot?
El rade cu gura pana la urechi si eu care sunt innebunita dupa rasul lui evident ca nu rezist. Ce ma fac?
Dar nici sa mint nu pot si sa pun ca mama ce rau e sa dorm cu el, cand sunt innebunita de fericire sa il strang in brate, sa il privesc cum doarme, etc.
Mama rea ce sunt, stiu ca nu e bine, dar dependenta asta.... off.
Una peste alta, noi avem un program de...
De ex azi noapte, ne-am culcat la 2:30 ( tati nu, el se culca la 4) si de la 3 parc au inceput sa il sune de la spital, astfel incat la 4 s-a imbracat si s-a dus, iar de intors s-a intors ls 6.
Abia acum am aflat ca era caz de hip dislocation, ce trebuie operat imediat, nu se poate amana.
Mi-e tare mila de el, mai ales ca acum vreo alte 2 nopti l-au sunat din jumatate in jumatate de ora. Nu zic ca ne-au deranjat si pe noi, astfel incat Rayan a dormit foarte prost.
Asta e, eu una nu stiu cum rezista, eu n-as putea.
Va vine sa credeti ca ar trebui sa plecam in 10 zile in Germania si inca nu suntem decisi?
Singura problema este ca vreau sa imi reinnoesc rezidenta ( just in case) si asta nu se poate face acum.
Bine, mai exista posibilitatea ca daca plecam acum sa revenim in decembire pentru reinnoirea rezidentei.
Ideea e ca noi nu vream sa ramanem aici, dar pentru moment asta e singura sursa de venit, deci, pana anu avem ceva clar, nu putem pleca, cel putin sotul nu poate, dar in acelasi timp, eu tampesc aici, iar Rayan de asemenea.
Nu zic ca inca nu i-am cumparat haine de toamna-iarna, deoarece aici sunt 30+ grade, si noi ne imbracam ca de vara, of course.
Fetelor, daca ati stii ce haine ieftine se gasesc aici, ma refer la cele de firma, de la Mall.
Sunt mereu reduceri, asa ca i-am spus sotului ca daca as avea acum 2000$ mi-as cumpara haine pe 10 ani,
In Ro sunt de vreo 3-4 ori mai scumpe decat aici, de la aceleasi firme, iar in ceea ce priveste hainutele de copii, aici gasesti o gama nu larga, ci foarte larga, la preturi fara conccurenta.
Imi vine sa ii cumpar un sac de hainute, nu alta.
Deja i-am cumparat niste pijamale superbe, absolut superbe, mai grosute, dar pentru toamna nu are nimic.
Revin mai incolo.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
crinuta spune:
Magga, nu stiu sa raspund la ghicitoarea ta.
Lavinia, " pishu=pishu"? Nu rade ca altceva nu imi vine in minte.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
lbelciug spune:
Hmm, deci de nu e nimeni amator de teatru pt pici si nici de intalnire intre mamici...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
danielai spune:
Liviana, eu n-am raspuns pt ca duminica trimit copilul la Sinaia si sambata tre sa fac aprovizionarea pt drum (lapte,pampersi etc). Dar asa, ca idee, mi-ar fi placut f mult.