Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29
Raspunsuri - Pagina 9
magga spune:
fetelor, intr-adevar Elvetia o fi o tara mai linistita dar nu neaparat Geneva. Cu toate instutiile ONU, WTO, WHO, etc (ca-s o mie si o suta) nu e neaparat de mirare. pina acum totusi nu a sarit nimic in aer...ieri gara si un magazin mare din centru au fost evacuate ca cica urmau sa explodeze...asha...eu stau la zece minute si de gara si de Globus :D
nu e prima oara. cica in mai anu asta s-a dejucat un plan de a dobori un avion ElaL care venea la Gva. oricum pina acum tinta era mai mult sau mai putin comunitatea israelita din oras. chiar m-am obisnuit cu soldatii la usa bancii maritime a lui rappaport de care dau zilnic cu ochii ca deh imi sunt in drum.
vedem ce o mai urma...
zau asa nu am vrut sa va sperii...
luati
aiciceva de buna dispozitie...
magga
bubu05 spune:
Magga, eu ma cam infior cand aud de-astea, sper sa fie bine la voi acolo!
Ref. la dulciuri, asa e, vad la alti copii, eu daca ii spun ca nu are voie nu intelege, apoi vine mamica copilului sa-i ofere si lui Vlad, eu zic ca nu, ca e mic, dar el baga deja mana in punga...2-3 chipsuri azi, o bobo maine, o cioco poimaine....eu cioco nu i-am dat pana acum decat o tableta de Kinder, mai demult. Dar pe afara mananca pufuleti din aia cu surprize, mai mergem la patiserie si luam branzoaice, placinte cu mere sau branza. Daca nu ii ofer nimic pe afara incepe sa strige dupa mine ca vrea papi si trebuie sa cumpar ceva. Aaa, ii mai dau si Dots.
Ubi, e tare dulce Ada! Si Vlad se joaca la toboganele mari, cele din plastic cu tuburi si in spirala, dar il las doar daca nu e aglomerat, ca altfel dau copiii mai mari peste el. Eu il urmaresc pe afara sa vad prin ce tub se baga apoi il astept jos la tobogan, iar el se pune pe burta si asa se da. Ii place f. mult acolo, cred ca a stat si o ora numai prin tuburi.
Tot cereale de la Nestle ii dau si eu, Goldflakes, Cheereos si Nesquick.
Shobo, concediu placut, va fi bine cu Codrin, o sa vezi, se va obisnui cu mama ta!
Liviana, pai e tentanta propunerea, dar tu crezi ca o ora vor sta ei pe scaun sa se uite la papusi??? daca va trebui sa alergam dupa ei pe-acolo?
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Bubu, incercarea moarte n-are. Daca stau cuminti in fata TV-ului/ PC-ului o oarece perioada de timp, nu vad de ce n-ar sta si la teatru, mai ales ca acolo totul se misca pe scena, se canta, etc si in plus peste tot sunt numai copii. Din cate stiu Tandarica e renumit pt piesele pt copiii mici. O sa postez si la Parintii intreaba... Unde ziceai ca sunt tuburile in care se da Vladut? Adica in ce parc...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
crinuta spune:
Ce-mi plac ghicitorile. Super idee. Va rog sa scrieti zilnic cate una, doua, in functie de ce zic copiii.
A mea pe ziua de azi " kita" ( engleza)=??
In rest, a spus azi : " bye, bye" si " du-te".
Shobo, La multi ani!
pupici
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Shobo spune:
Magga, ma infior cand aud de atentate, avioane deturnate...Doamneeee. sanatate multa Hannei
si eu scriu tot asa cand am timp si cand am ceva de spus.
Ubi, dar Alexandra stie ff multe, Codrin abia zice cate ceva si asta de vreo 1-2 sapt.
Liviana, va spun cand ma intorc - va las sa ghiciti din poze . pe 9 a fost ziua mea si ac este cadoul meu.
Anda, LMA sotului tau, este inaintea mea cu o zi, hehehe, tot balanta. sanatate multa!
cred ca mai vroiam sa zic ceva dar tb sa il culc pe C, poate mai trec mai pe seara.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
Shobo, LMA, sa fii sanatoasa si distraxie maxima in doi! Frumos cadou!
Liviana, noi mai mergem in parcul de langa noi, la piata Berceni, este chiar vis-a-vis de Spitalul 9, iar tuburile si toboganele sunt desturi de mari, insa e cam aglomerat parcul. Daca ma mai duc la piata ma mai opresc putin acolo sa-l las sa se joace si numai dimineata, ca e mai liber.
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Crinuta, cat(pisica)? Altceva nu-mi vine...
Vlad zice mai nou la Tweety= Tuti, nu mai zice titi!
Mai are cineva suzeta?? Sau suntem singurii?
Hai sa va povestesc ritualul de seara, de dupa baita.
In seara asta i-a facut tati baie, apoi l-a imbracat in pijama(asta face el mereu), apoi eu ii dau sa pape, si tati se duce sa faca baie. Pana termina el de mancat, tati termina baia si Vlad il striga: "Tati, pupu!", adica sa vina sa-l pupe. Si tati il i-a in brate, il duce sa spuna noapte buna la personajele lipite pe pereti, Vlad ii pupa pe toti(pe tweety, silvester, tom si jerry), apoi imi da si mie un pup, se inchina la Doamne-Doamne(duce manuta la frunte), apoi tati ii aliniaza pe pernuta: un urs(ushu), doua pisici(pisi-miau) si un tweety mare(tuti), il culca pe Vlad intre ei, il inveleste(are doua paturici preferate), ii da suzetele(ca are doua), ii stinge lumina si gata, in 5 minute adoarme. O sa-i fac o poza sa-l vedeti, nici nu mai are loc de ce e in patul lui!
Poze cu Vladutz
magga spune:
eram sigura ca e kitchen.
mai zic si eu
shetepente (va asigur ca provine din limba romana) 2 cuvinte
de asemenea cine vrea sa se amuze cu stilcituri pe franceza sa zica. noi aici avem mai multe.
si hanna ii stie aproape pe toti maimutoii pe nume. fafa kiki (elefantul kiki) winnie, pushi lizu (papusa lizuca) ham ham pal (catelushul paul) , titu (tigru) roa (ata e din fr le roa lion)miau miau, pugu (pinguinul) si fetelor eu sunt mai baba...stati asa sa imi mai aduc aminte.
lavinia345 spune:
Buna seara!
Cosmarul cu nenea cadastristrul nu s-a terminat,am aflat azi ca de fapt a gresit cadastrul,ca nu a pus si boxa si nici nu trebuia sa apara si extinderea in el(dintr-un apartament de 2 camere la parter,am spart niste pereti si am facut extindere pe teren concesionat de la primarie,apartamentul a ramas a parintilor mei si extinderea e pe firma).Ma rog,depindem inca de el,si daca am noroc cica am tot dosarul solutionat(cu pila si alte aferente) in 3 saptamani.Problema e ca poate pierd clientii,ca poate dureaza mai mult decat mi se spune acum si ca intre timp imi fac griji si ganduri de nu mai pot dormi noaptea.Am si apartamentul meu de vanzare,am facut precontract,data limita pt contract este 17 octombrie si cumparatorii mei inca nu au banii.Ideea e ca am luat avand de 10.000eiro dar ei nu au restul inca si asta ma streseaza.Din punct de vedere legal pot sa le intorc spatele dupa cei 10.000 euro incasati daca nu sunt gata cu actele si banii la notar pe 17 dar bineanteles ca nu pot face asa ceva.I-as ruina pur si simplu dar asta nu pot face.Ideea era ca scapam de o grija,incasam niste bani de care avem nevoie cat mai curand ca sa terminam vila minune care ma toaca de aproape 3 ani.
Titishiti=sosete.
Amo o sa rectific jupanului si o sa-i zic de injectie,nu am inteles de prima oara ce imi explicasei.
Magga daca nu te simti in siguranta in Geneva te astept la noi in Liban..Pana sosesti iti urez spor la cumparaturi...(mi se pare o tampenie,cum,pana si in Elvetia sa te simti amenintat de teroristi????)
Ghicitoare:shishu-shishu.
Lavinia