Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Monalac, chiar ca v-a fost tare greu cu copilul cand era mic. Si noi ne-am chinuit cu Matei, dar parca nici asa... Sa stii ca n-am gasit site-ul... sigur aia e adresa?
Bubu, m agandeam sa vorbesti tu cu nene sa ii dea fructe in loc de bobo, eventual ii lasi tu 1 kg de mere ca sa aiba de unde sa-i dea. Zic si eu, nu stiu daca e o idee buna. Adevaraul e ca cei mici sunt tentati sa pape si ce vad la alti copii. De ex. Matei a "scapat" aseara la chipsuri. A vazut copiii mancand si a urlat pana a primit si el. Al meu e pofticios, ceea ce are si bune si rele.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Multumesc mult pentru sfaturile legate de imunobaby. Intr-adevar am citit si eu pe prospect acasa ca grabeste vindecarea, deci se poate da chiar daca este racit.
Simona, eu il scot pe Bogdan afara chiar daca e racit. Lui ii curge doar nasul deocamdata, dar ieri am stat vreo 3 ore pe-afara, mai ales ca e frumos dupa-masa.
Ne-am plimbat pe starzi mai mult, nu ne-am dus in parc ca sa nu ia si alti copii raceala.

Sanatate multa tuturor copilasilor bolnaviori, nu stiu ce e in perioada asta, dar parca toata lumea e racita

Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Poze_1
Poze_2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

magga adica tu dormi in patutul Hannei? Te primeste? Multumesc pentru raspuns

bubu despre bobo, eu cred ca e bine sa ai la tine ceva ce ii place lui si sa ii dai cind isi aminteste si vrea bobo. Nu cred ca are afte, eu cred ca bb nu are ceva ce eu nu am avut niciodata

mona am citit povestea voastra si imi amintesc de noi, dar noi nu am ajuns chiar asa. Vladut nu mai cerea lapte noaptea de pe la 2 luni, chiar daca nu minca ziua. Dormea singur in patut (dar acum nu mai doarme in patutul lui si ne chinuiam gramada sa ii dam sa manince, nu mai stiam ce sa-i facem.. Dar de la un moment dat am incetat sa ma stresez, de la 1 an si ceva, daca nu maninca asta e, nu alerg dupa el. Si cred ca asta l-a facut sa manince mai ordonat. Si Vladut se mai trezeste noaptea si il servesc cu ceai, nu vrea intotdeauna.

Crinuta cu cit esti mai stresata ca nu maninca cu atit te refuza mai mult, mai bine il lasi.

BB al meu are nasul infundat, muci, mai tuseste dar destul de rar. Si "vorbeste" pe nas Altfel e vesel si mofturos. Il scoate bona afara de placere, sa plece din casa, oare sa nu-l mai las? Il scoate de la 10 jumate pina la 12.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si Rayan e innebunit dupa dulciuri si are o fatza asa de happy cand ii dau.

De maine incepem o pauza mai lunga cu cioco si altele de genul asta.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sirimie, pai daca nu face febra poate sa iasa afara, eventual sa nu stea cu alti copilasi sa nu le dea raceala. Am auzit ca daca au febra si ii scoatem afara pot face pneumonie, doamne fereste!

Amo, ai dreptate, depinde mult si de copil. Nici eu nu as fi rezistat sa-l aud plangand non-stop doar sa-mi aplic eu principiile. Am avut noroc ca se chiraia putin apoi tacea, se juca singurel si adormea. De cand s-a marit a facut el crize cu urlete, l-am lasat 5, 10 minute apoi m-am dus la el, ca nu poti sa-l lasi chiar asa. Eee, se fac ei mari!
Aaa, de exemplu azi-noapte a ajuns la noi in pat, a auzit un zgomot la 2 noaptea si s-a trezit si a inceput sa planga, iar sotul l-a adus la noi in pat si asa am dormit pana la 8 dimineata, cand m-am trezit eu cocosata(nu stiam de ce ma doare spatele, cand colo, Vlad dormea pe spatele meu cu capul si era "gheu"). Deci si la noi sunt exceptii, dar o data pe saptamana, sa zic.

Liviana, e buna si ideea cu fructele, insa cum intra in magazinul ala stie exact unde e raftul si le vede. Oricum nici azi nu a intrat, l-am luat in brate si am fugit spre casa pacalindu-l cu altceva, dar si-a amintit si striga dupa nenea. Hi, hi...Cred ca pana la urma o sa incerc sa nu-l mai las sa prinda ocazia sa intre acolo. Partea nasoala e ca pana iesim din scara blocului el o zbugheste, iar eu daca mai am si o sacosa sau un rucsac e mai greu sa-l tin tot timpul in brate.

Azi a mai zis niste cuvinte clare:
tanti
canta(daca vroia sa-i pun sa asculte o melodie, sau are o masinuta cu baterii care canta)
Si unele pocite:
titita=clatita
banco= banca din parc
ghisa= gaza(un gandacel)
bitzi= biscuiti

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Me Ada, You Mama!

Precum Tarzan si Jane in jungla, asa incearca si Alexandra mea sa incropeasca o conversatie cu mine. Acum 2 luni eram “mama” scurt si taios acum sunt “mamiiiiii” spus pe un ton de-ti rupe inima in doua.
Stie ca o cheama Ada si ca are 1 an (ridica mana dreapta cu degetul aratator ridicat). Mai stie ca eu sunt mama, Bogdan e tata (tatiii mai nou, ca deh e mare pehlivanca si cand vrea sa obtina ceva stie sa se pisiceasca la cine trebuie) si bunicii sunt “bintintii”.

De 2 zile ne dam pe topoganele mari si azi ne-am dat pe cel in spirala. Prin grija “imensa” a primarului de sector (cel mai bogat sector din Bucuresti) s-a amenajat intr-un colt de parculet un topogan si un scranciob. Noi, frumoase si foarte safe. Restul de parculet a ramas cu leaganele de fier rece si infirme asa cum le-au lasat inaintasii. Nu pot pricepe cum in cartierul nostru avem parte de asemenea locuri de joaca.

Ce mai face Alexandra:
- urca si coboara calatorii din autobuzul de jucarie asa cum a vazut si i-a explicat mama la autobuzul 300. Ii tzopaie pe rand pe scarile masinii pana la locurile lor.
-Cine e soferul de la autobuz?
-Nenea
-Cine e soferul la masina noastra?
-Tata
- stie cum face catelul, pisica, rata, gasca, leul, calul si alte lighioane si daca o intreb cum face avionul face cu manuta prin aer: vrrrrruuuummmmm.

Monalac - offff, ce aventuri aveti....

In parc am o mamica a carui baietel se trezea la 2 noaptea cu chef de joaca. Si saraca, ca sa-l adoarma se urca impreuna cu bunica si cu copilul in masina si plecau pe strazi. Mama si bunica in pijamale iar copilul tzopaind pe bancheta din spate. Cu acest peisaj la orizon, la 2 noaptea patrula de politzie s-a sesizat si a facut un control de rutina. Ma rog, continuare nu e asa palpitanta au scapat cu bine de control. Insa finalul final este ca dupa 2 sapt de plimbare, copilul a inceput sa doarma neitors peste noapte.

Magga- atentat? Doamne, credeam ca esti intr-o tara mai linistita din punctul asta de vedere.

Crinuta - pai, asa cum am mai scris si eu eu ma scol noaptea sa o schimb pe Alex de pampi caci altfel ii explodeaza scutecul cu totul. Nu cred ca alta marca ar fi mai buna. Si cred ca nici alt numar mai mare ca s-ar putea sa ii scape pe laterale.

Alex nu mananca inca dulciuri (inafara de cateva cereale Nestle - cele cu miere sunt pe primul loc) in schimb mai cumpar pungi de pufuleti cu surprize si cam pofteste la ei. Ii dau putini ca nu sunt de acord cu pufuletii. Dar din pacate vede in parc si mi-e greu sa o tin de parte de asemenea lucruri.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

dragelor

am uitat sa va spun ca p-aici s-au incins lucrurile. ieri am fost scoasa de o aripa la cumparaturi pe motiv de posibil atentat. asa ca o trai si om vedea ce mai urmeaza...

Simona, hmmm...ma fac numa' ca dorm pina adoarme ea. oricum incapem lejer si eu si ea si inca armata de ursuleti magari si catei cu care doarme. vad ca inca nu da semne sa se rupa patul cu noi...

Lavinia eu zic ca-si varsa si ea naduful pe administratia care te alearga ca prea suna a nesimtititii...

Mona...multa putere! nu stiu ce sa te sfatuiesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

bubu asta e boala grea cu dulcirile. si hanna face urit dupa choco si haribo dar eu ma tzin tare pe pozitie.
problema mare este in parc unde ceilalti copii rontaie jeleuri si biscuiti cu ciocolata si ea nu pricepe de ce ea nu are voie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

hello tuturor,

ma grabesc sa mai scriu si eu cate ceva, am si eu timp din ce in ce parca mai putin..

Codrin inca doarme in patutul lui, desi de 3-4 seri vrea sa stau cu el pe intuneric (eu stau intr-un fotoliu de langa patul lui) pana adoarme, altfel urla dc ies... si stim de la ce se trage, s-a speriat f tare de patul de lemn (acum nu mai vrea decat in cel pliant) cand intr-o dim l-am gasit ff ud tot si f inghetat (mi-e groaza cum a dormit asa si a si racit atunci, are muci).. ma rog, deci acum si la noi adormirea e mai complicata si azi s-a trezit si la 6 si dupa lapte n-a mai vrut sa doarma... dar asta nu ma mira, el dintotdeauna a fost matinal (e adev si ca la cel tarziu 21 e deja adormit - asta e ora lui de mult timp si ne-am obijnuit asa toti), numar pe degete zilele cu ora 8 la trezire. asa ca implicit si eu sunt cam obosita. Dar abia astept vacanta cu tati (doar noi 2) dar am si emotii ca il las cu mama peste noapte.

am citit cam tot dar nu mai stiu ce si cui vroiam sa zic...

va pup si revin imediat ce mai am timp. vineri plecam si sapt viitoare nu cred ca voi avea acces la net.

ce mai face Codrin:

- zice tata (il striga ff clar imediat ce se scoala dim) si imi arata sa-l duc la noi in camera ca sa-l vada. pe mine nu ma striga decat cand e nervos , si f rar.
- zice ptin ptin (putin putin)
zice paia (arata strada pe care vrea sa o luam)
- arata nas, ochi, obraz, par, sprancene i buric si ale noastre si ale lui.
- intelege TOT cred, dc de exp eu si tati ne contrazicem pe ce sa-i facem lui cand urla, tace imediat cateva sec sa auda tot, ne fixeaza perfect si se duce f rpd la cel ce propune sa facem ceea ce i-ar conveni lui... si apoi lipit de acela se uita urat la celalalt... ce ziceti de asta??? asa ne-am prins ca intelege TOT. si avem grija sa ne contrazicem cat mai putin in ce-l priveste :)
-aduce diverse obiecte cerute (doar ce intelege)

ma mai gandesc si va mai scriu.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Magga, ma infior! Da-ne mai multe detalii. Cum adica s-au incins lucrurile si la voi?
Ubi, frumos a progresat Alexandra ta! Sa ne mai povestesti caci imi place cum narezi si ma distreaza ceea ce mai face Alexandra. Dar de ce nu-i dai fetei pufuleti? Doar sunt din malai...
Shobo, haios Codrin. E adevarat ca acum puii nostri intreleg tot, si Matei mi-a dat dovezi clare in acest sens. Vacanta placuta! Unde plecati tu cu tati (daca ne poti spune)?

Fetele, indraznesc sa vin cu o propunere. (Zic "indraznesc" pt ca mi-e teama ca nu se va concretiza, asa cum am mai patit si alta data...)
Va propun o intalnire la teatru Tandarica, intr-o zi de week-end dimineata, la unul din spectacole. De regula incep la ora 11 si dureaza cca 1 ora. Sambata acum este Capra cu Trei Iezi, dar nu mai sunt locuri, desi biletele sunt numai rezervate... Astept feedbackul vostru. Eu cred ca puiilor le va place sa vizioneze o poveste si in masura timpului disponibil al fiecareia, putem merge in parc sau la o terasa. Ei, ce ziceti?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput