Mamici de ianuarie - februarie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

oh, Messa, fericita de tine!
Eu am vorbit cu sotul, el zice ca nu ar putea... ca priveste asta ca o procedura medicala, nu ca placere sau preludiu ... Si drept ca ma simt si eu complexata... nu stiu cum as putea sa ma relaxex daca as face-o... Dar as vrea!
Deja ai inceput sa-l faci? cit de des?

Ludmila 22

Mergi la inceput

Daconst, m-am uitat la hainutele pentru BB din albumul tau, sunt atit de dragute!!! Si asa de multe!!! Sunt toate marimi pentru nou-nascuti? cind sa reuseasca sa le imbrace pe toate? .. sau poate eu nu stiu inca ce si cum trebuie.. ca nu am luat nimic deocamdata ... una am inteles - multe body-uri tre sa fie!
Eu zic asa, da... parca vad ca n-o sa ma pot abtine si o sa vreau sa iau de toate care o sa-m iplaca...

Ludmila 22

Mergi la inceput

Daconst, Masajul perineal e ... ajuta :) Acush incerc sa pun link

www.!nou!-!nascuti!.ro/nasterea.html?id=226" target="_blank">http://www.!nou!-!nascuti!.ro/nasterea.html?id=226
Numai ca semnele de exclamare le omiteti cind scrieti adresa, altfel nu-mi permite sa postez

Pina ma descurc cu mesajele... tre de citi mereu mai din urma, pentru ca cele noi se posteaza undeva mai sus....

Ludmila 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

gio, cred ca 'op' se refera la prezentatia fatului, occipitala posterioara (cu ceafa orientata spre spatele mamei).
Din cele ce ai scris eu nu deduc nimic de genul nastere asistata cu vacuum. Dar daca se incerca sa se ascunda acest fapt, nu era scris nici macar cifrat. Sincer nu stiu cum e acest tip de vacuum, dar bine ca nu s-a folosit forcepsul. Pe vremuri era unealta principala a obstetricienilor, sotul meu are un semn pe scalp de la forceps, desi a fost nascut prin cezariana!! Nu ma intreba de ce.

Liuda, ce ai mancat pana la urma? Eu am gatit ieri, sper sa nu mai am treaba prin bucatarie muuuuulta vreme: supa cu galuste (pt mine), ciorba de pui (pt sot), o friptura de pui cu un sos cu ardei si smantana - oarecum obisnuit, dar m-am contaminat cu bucataria europeana si am prajit ceapa in unt, folosit condimente italiene etc. Am mai consumat salata de vinete cu ardei copti (le aveam) si un kurtos calacs (cumparat). Cred ca am mancat suficient pe azi!!! Sa nu ma pui sa vin la Galati daca ti-am facut pofta. Nu de alta dar nici nu mai pot respira, necum sa ma deplasez.

mushulica, ce distractiv e la voi! Sotul are simptome de sarcina, iar mamica nu! Stiam ca sotul poate avea asemenea manifestari oarecum din simpatie fata de mama, ca si cum s-ar molipsi, dar asa nu am mai auzit. Sotul meu e un pofticios care se chinuie de ani de zile (de cand s-a lasat de fumat) sa slabeasca insa nu se vede nici o miscare pe cantar. Daca nu-i fac mancare sustine ca mananca prostii si de la alea se ingrasa. Daca fac, se ingrasa pentru ca e prea bun! Oricum, eu sunt vinovata. Acum e satisfacut ca nu mai sunt nici eu trasa prin inel, deci nu mai are concurenta.

messa, parca tu erai cu feng shui-ul! Daca oglinzile, tv-ul in dormitor predispun la duplicitate in cuplu - ce se intampla cand noi avem fiecare dormitorul lui? Eu nu am oglinzi, tv, doar laptopul. Sotul are de toate. Aparatele mai mici - doarme cu ele in pat. In fine, intrebarea ar fi care din noi (conform teoriei) are tendinte duplicitare? Ma amuza ideea, ca nu am dubii din acest punct de vedere.

Catalina, e f bine ca nu ti-a iesit nimic patogen in acele culturi. Nu stiu ce sfat sa-ti dau ca sa te bucuri si tu cat de cat de sarcina. Ai depasit perioada cea mai dificila, eu zic ca de acum nu mai esti in pericol si vei merge cu noi pana la 40 de saptamani. Apropos de rezultatele pe care ti le-a tradus IoanaN, pot spune ca e prima data cand vad scris exact microorganismul gasit, chiar nepatogen, facand parte din microbiota indigena. La noi de obicei rezultatele sunt evazive, verifica doar daca e vreunul din microorganismele patogene mai importante, dupa care scrie ca a gasit o flora bacilara sau cocica gram pozitiva/negativa si... descurca-te! Dupa care dr te intreaba daca te deranjeaza ceva!!! Daca nu te deranjeaza concluzia e ca nu ai nimic, daca spui ca te deranjeaza probabil ti se da un antibiotic cu spectru larg ca sa omoare tot ce ar putea fi. Eu sunt nemultumita ca nu se merge pana la capat cu examenul microbiologic, dar vad ca in cazurile in care acest lucru se face - tot nu-i bine ca sperie omul! Greu de spus cum e mai bine.

La multi ani, Michelle! Implinesti o frumoasa varsta si sper sa iti aduci aminte cu placere de aceasta aniversare. Sa ajungi sa-ti tii fetita in brate si sa te bucuri de ea! De fapt vei vedea ca vom ramane impreuna pana la capat.

Nu a mai facut nimeni poze? Nu am vazut demult. Eu nu mai vreau sa fac. Nici in oglinda nu ma uit, ca nu-mi place ce vad. M-a intrebat azi o prietena daca mi s-a uscat pielea, sau ceva de genul. M-a pufnit rasul, i-am spus ca habar nu am, pt ca nu ma uit - in timp ce ea nu se mai satura privindu-ma (pt ca ea trebuia sa aiba aceeasi varsta de sarcina cu mine dar... s-a oprit)

V-am pupat pe toate

criss 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mushulica,multumesc de link...ne punem pe exersat.

Hainutele lui bb meu sunt diferite marimi.Am luat in calcul ca doar la primavara viitoare putem iesi mai mult pe afara si am profitat de ocazie si am luat mai multe marimi.

Criss,nici eu nu mai am chef de poze...imi ajunge ce am vazut in oglinda,nu vreau si amintiri.
Ma bate gindul sa-mi pictez burtica si sa-i fac doar ei poze haioase.Sa vad cind am inspiratie.O sa va spun si voua.

Iar se duce la naiba mesajul...of,ce m-am saturat.

Hainute bb

Dana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Dana am vazut si eu abia acum hainele lui bb. ai luat ceva nu gluma! sunt superbe! sa le poarte sanatos. eu nu i-am luat nimik pentru ca 1. mai am de la Alexia si 2. sotul este mai superstitios decat mine si refuza sa ia haine inainte de a se naste bb. parca si vad ca il apuca shoppingareala cand suntem noi in spital.
Michelle La multi ani sa te bucuri de sarcina si sa ai o fetitza frunoasa si sanatoasa si puternica asa ca tine.

21+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

A.ALINA, am vazut caruciorul pe care l-ai cumparat, imi place tare mult!! imi zici si mie de la ce firma e si cat ai dat pe el?
de masajul perineal nu stiam, multumesc mushulica de link!

intrebare pentru voi: ati mers in ultimul timp la filme la cinematograf? oare il deranjeaza pe bebe sonorul ala asa tare?

si inca ceva: cum vi se pare ca se poarta lumea cu voi de cand se vede burtica? eu am fost surprinsa in ultima vreme de amabilitatea din jur, de zambetele oamenilor necunoscuti de pe strada, de modul la care mi se ofera locul in autobuz, prioritate la cozi(!!), etc..era un subiect intr-o vreme pe aici, in care multe gravidute se plangeau ca e pe dos..oare s-o mai fi educat poporul? sau am avut eu noroc doar?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

megbeng, de aceiasi amabilitate si placere am si eu parte...banatenii sunt niste oameni extraordinari(spun eu care sunt din partile bucurestiului)...acelasi zambet si caldura primesc si eu in jurul meu si asta ma face sa ma mandresc si mai mult de burtica mea.

criss uite chiar ieri m-am ocupat de niste pozici...le poti vedea aici .....si cine mai doreste...burtica are 23 saptamani

www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

ptiu......ce rau ma supara chestia cu mesajul pus aiurea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

gata cu forumul de azi.
nu mai scrie nimeni, sau merge prost de tot ca sa nu zic altfel.
mie nu-mi da nimeni nimic asta ca raspuns nici prioritate la cozi ba chiar invers, cu tramvai/troleu nu merg nu stiu - in masina eu am prioritate. La piata doar imi dau babele de gustat mai de toate.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 25 sapt si 3 zile

Mergi la inceput