Retete de ingrasare.

Buna! Intr-o societate si era in care toata lumea, deopotriva femei si barbati cauta cure super miraculoase ptr. slabire, eu caut cure de ingrasare. Sunt slaba rau, mananc orice si oricand, nu pot scapa de obiceiul de a manca ceva pe la miezul noptii (desi nu intotdeauna am chef sa ma ridic din pat, trebuie, ca mi-e foame si nu pot adormi) si degeaba... Orice as face, nu pun un kg macar... si mi-ar trebui vreo 10, sau macar vreo 5-6. Ma simt oribil dar nu am ce face! VREAU sa ma ingras, am incercat cu exact opusul curelor de slabire, adica tot ce scria acolo sa nu mananci eu aia mancam si tot ce scria acolo sa mananci sa slabesti, eu le evitam si tot nimic! Ce sa mai fac??? Am aproape 30 de ani, 1.60m si 40kg.
Daca are cineva o reteta, promit sa o respect pas cu pas.
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea prea mare."
Titu Maiorescu.
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/7f73re2
Raspunsuri

adinag spune:
Buna,
eu n-am deloc problema asta, din contra. dar banuiesc ca este la fel ca atunci cand te ingrasi si sica nu stii de ce, crezand ca mananci in realitate putin.
eu in locul tau mi-as face un fel de jurnal pentru o perioada (sa zicem 2-3 saptamani), in care sa scrii ce si cand mananci, si neaparat cantitatea dorita. stiu pe cineva care credea ca mananca asa muuuult, iar dupa ca a facut asta si-a dat seama ca raportul de calorii era totusi foarte redus. manca de toate, dar totusi putin. incearca!
sigur e cu siguranta si metabolismul tau. as manca sanatos, poate ar fi bine sa iei si niste vitamine...
numai bine si m-ar interesa chiar ce ar iesi la jurnalul tau!
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Nadia1976 spune:
Adina, e si metabolismul, stiu. Cand eram mica, m-a dus mami la o Dr. si i-a zis ca ma poate hrani cu lopata si degeaba, ca sunt arderile mari in stomac si tot ce mananc se arde fff rapid, d-aia mi-e tot timpul foame si nu ma ingras, dar speram ca in timp sa mai incetineasca; totusi, am luat micul-dejun la McDonalds cateva luni (acu' vreo 4 ani) si atunci m-am ingrasat; deci, se poate, dar parca nu as vrea totusi cu o alta cura la Mc...
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Titu Maiorescu.

Lorenza spune:
Daca n-ai hipertiroidie,stai linistita,si eu am cam 18 kg. mai putin decat inaltimea,adica la 1,73 am 55kg.,dar eu sunt extrem de multumita,chiar as mai vrea sa dau 1-2 kg.,dar nu neaparat!Accepta-te asa cum esti,e un noroc mare sa poti sa mananci orice-oricand,nu supara natura!
"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"

Crinutz spune:
Si eu sunt una dintre nefericitele care vor sa se ingrase si nu reuseste. Poate din cauza metabolismului, poate a alimentatiei nu tocmai potrivite, poate din cauza supararilor si stressului maxim la care sunt supusa. Cert e ca n-am descoperit inca de ce?
Daca vrei sa afli mai multe da o cautare "despre ingrasare" sau "fetele care vor sa se ingrase", ceva de genul asta si vei gasi niste metode de ingrasare care la unele fete a dat rezultate.
Uite un link pe care l-am gasit eu, dar sunt mai multe subiecte pe tema asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65944&whichpage=1&SearchTerms=pt,fetele,care,vor,sa,se,ingrase
Spor la ingrasat!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Carmenita spune:
Buna fetelor! Si eu ma chinui sa ma ingras de cand ma stiu. Am 1.60m si 45-46 kg la varsta de 30 de ani. Am avut o perioada, recunosc destul de scurta, in care m-am ingrasat binisor. In primul an de facultate mancam la cantina. Imi aduc aminte ca in primele saptamani, din sfertul de paine pe care il aveam la masa, imi mai ramanea cam jumatate. Dar, faptul ca luam masa la o ora fixa, m-a ajutat enorm. Am inceput chiar sa iau paine dupa mine pentru ca nu imi mai ajungea cea pe care mi-o dadeau, si mi-era jena sa cer de fiecare data. Am reusit atunci sa ajung la 52 de kg, dar, din nefericire, in momentul in care am plecat din camin m-am dat iar peste cap. La mine, stiu sigur ca functioneaza treaba asta cu mese regulate. Acum nu imi prea permit luxul acesta din cauza serviciului si, poate, e vorba si de putina delasare. Mananc si eu de la Mc destul de des, dar nu pun un gram pe mine. Mananc haotic, cand am timp sau cand imi vine si nu ma ajuta deloc. Tot sper ca daca voi ramane gravida ma voi ingrasa
.
Poate tu, Nadia, vei reusi sa ai un program regulat de masa. Cred ca ar putea da roade si la tine reteta asta.
Iti doresc sa te bucuri de kg de care ai nevoie.
Va pup!

Lorenza spune:
Uite aici:
http://www.topsanatate.ro/article.php/dieta_de_ingrasare/?id=22599
"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"

Nadia1976 spune:
Fetelor, mul;tumesc de retete. Lorena, saru-mana de link. Eu vreau ceva natural, fara nici un fel de pastile, ca incercam de bb si nu vreau nimic nenatural.
Titu Maiorescu.

Zenobia spune:
Nadia, eu am 1.70 m si toata viata mea mai mult de 50 de kg nu am avut, dar de cand m-am casatorit si mananc seara cu sotul meu cantitati industriale pentru ca venim rupti de la serviciu, m-am ingrasat vreo 13 kg, acum am 62-63, si nu stiu cum sa mai dau jos. Asa ca iti spun eu ca e o reteta sigura, dar nu numai rontait, mancare in toata regula gen ciorba, felu' doi, si 1 bere dupa (nu in fiecare seara ca ne obisnuim prost), eventual si un baton de kitkat dupa masa ca sa fie meniul complet.
Sau vino intr-o vacanta pe la mine sa vezi ce te ingras... instant. Sotul meu avea 70 de kg cand l-am cunoscut, iar acum are 92 (la 1.89), si asta numai in 2 ani de gatit pe bune. A, si usturoi daca suporti, este cel mai bun stimulator al poftei de mancare. La noi functioneaza perfect.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help

Karina spune:
Ia cititi si mai jos:
pt. fetele care vor sa se ingrase (2) , (1)
Clubul slabanoagelor
cum sa ma ingras cu 3 kg? help!
vreau sa ma ingras
buna fetelor-cum sa ma ingras?
VREUN REZULTAT CU HERBALIFE?
PROBLEME...???? (gogosar vrea sa se ingrase)
Dintr-un index mai vechi:
Index subiecte ingrasat/slabit
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Tine aripioara asta, voinice

Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by Zenobia
Sau vino intr-o vacanta pe la mine sa vezi ce te ingras... instant. Sotul meu avea 70 de kg cand l-am cunoscut, iar acum are 92 (la 1.89), si asta numai in 2 ani de gatit pe bune. A, si usturoi daca suporti, este cel mai bun stimulator al poftei de mancare. La noi functioneaza perfect.
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
Zenobia, si eu gatesc "pe bune" de trei ani jumate; si gatesc zilnic si nu tampenii, crede-ma, sotul meu e gurmand. El s-a ingrasat mult in ultimii trei ani, sa nu mai spun de fiica-mea vitrega cat a pus... numai eu nu... so, nu e ca nu e mancarea... e organismul si metabolismul meu tampit. Cat despre usturoi, il pun in oriunde merge.
Impotriva banarii lui Jocelyn si impotriva abuzului pe DC!!!
Titu Maiorescu.