vreau sa ma ingras

vreau sa ma ingras | Autor: Daisy

Link direct la acest mesaj

Fetelor,
Stiu ca a mai fost pe undeva subiectul asta dar nu am reusit sa dau nici cm de el.
Poate mai sunt fete in situatia mea, ce faceti?
Ati reusit cu ceva medicatie sau cu alimentatie speciala?
Eu mai tot timpul am fost o slabanoaga dar chiar ca acum nu.
Am 1,63 si 46,80 kg.
Culmea e ca eu o pun pe fondul stress-ului. Am emigrat de 4 luni si inca nu amreusit nicicum sa ma adaptez (nici macar la mancare, desi gatesc tot romneste si chiar mai variat ca acasa dar se pare ca gustul nu e acelasi)...
Va rog sa ma ajutati, am o fetita care la 2 ani si 4 luni are 16 kg si am momente cand nu pot sa o mai ridic in brate:(

Va pup si daca mai sunt tovarase de suferinta, haideti in gasca!

Cea care spera

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Daisy,

Buna, sunt Loma

Eu zic sa nu te stresezi prea tare cu ingrasatul, si eu eram la fel, eu sunt mai inaltuta ca tine si aveam 48 de kile ani intregi am fost asa. Cand am plecat din Ro. acum 3 ani aveam 49 de kile.
Acum am 52 si parca sunt nemultumita, adica ma deranjeaza ca kilele se pun unde vor ele la fund si burta, nu unde vrem noi.
Eu zic cel mai important e sa fii sanatoasa, ce daca esti un pic mai slabuta.
Daca vrei intr-adevar sa te ingrasi evita stresul, gandeste-te ca nu-ti ajuta la nimic, dar absolut la nimic, si orienteaza-te catre mancare cat mai organica ca sa nu-ti incarci corpul cu niste toxine in plus.
Vezi ca in Canada, mancarea (carnea in special este puternic hormonizata).

Uite de aici noi ne cumparam mancarea (lapte, oua, iaurt, kefir si cateodata si carne) iar din supermarketuri doar legume si fructe organice, si nu sunt preturi piperate.
http://www.freshfromthefarm.ca/

Incearca alune de toate felurile dar atentie sa nu fie vechi adica rancede, almonds, floricele de porumb cu bere astea ingrasa.
Eu cred ca m-am mai ingrasat doar stand toata ziua pe scaun la serviciu nefacand miscare.
O sa-ti mai scriu pe private.

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinutza spune:

Vezi ca mai sunt care sufera de aceeasi problema:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33603" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33603
Eu ti-as "dona" niste kilograme daca s-ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

O alta reteta de ingrasare. Eu nu am incercat-o inca! Daca ai rezultate anunta-ne!
Regim de supra-alimentatie
La opt dimineata: un ou fiert, 2 felii de paine, un ceai concentrate cu miere.
La ora zece: 5-6 linguri de compot de fructe (prune, mere), prajiturele uscate, un pahar de suc natural de portocale. La ora 12.00: o supa/ciorba, cotlet la gratar, 3 felii de paine si un pahar de suc natural de portocale. Desert: prajitura cu miere.
La ora 14.00 : salata de pui cu legume, un ou, prajitura cu miere, un suc natural de portocale.
La ora 16.00: lapte sau cacao cu lapte indulcit cu miere si o tartina cu unt si sunca sau cascaval.
La ora 18.00: 2-3 cartofi copti cu o felie de paine si un pahar de suc natural de portocale.
La ora 20.00: tartine cu carne si un suc natural de portocale.

ps eu nu am incercat o ...e luata de pe un site...

TZI am trimis un PM cu niste linkuri pe care le am gasit...;) sper ca macar ceva sa tzi fie util..si sa ne anuntzi ca eshti mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Draga mea, inmulteste nr. kilogrameleor tale cu 24. Acesta este numarul metabolic al tau (adica numarul de calorii necesare sa maninci zilnic ca sa-ti mentii greutatea actuala). vrei sa te ingrasi? maninca mai multe calorii de atit. Personal ma MIR ca inca mai ai acesta problema. La cite brinzeturi exista pe piata care in Romania nu sint si pe care eu le ADOR eu fac eforturi disperate sa-mi mentin greutatea. Cumpara brinzetrui frantuzesti, grecesti, bulgaresti. Blue cheese. Hamburgeri. Manica bucatarie italiana. Daca nici asta nu te ingrasa nu stiu ce te-ar putea. Ei pun in mamaliga unt si halt & half. In orez ei pun parmezan si devine risotto. Alfredo sauce are un zillion de calorii, pizza alte zillion. Manica T-Bone steak. Friptura de vaca. o iei gata taiata numai sa o pui pe gratar. Are trillioane de calorii. Hot dogs ca au grasime. Prajituri cu creme si frisca si stiu ca voi in canada aveti patiserii reale nu surogate cum avem noi aici. Fructe, sucuri naturale. Fiecare pahar de orange juice are 120 calorii si vitamina C. bea asta in loc de apa. Alune si tot soiul de nuts. Pistachio, ice-cream. Mi se face foame numai cind ma gindesc. iti urez succes si sa dea cel de sus ca asta sa fie singura ta problema in Canada.

Mergi la inceput

Off topic

Adrienne cred ca glumesti despre felurile de branzeturi din Canada nu ?
In Ontario (ma refer eu) nu stiu in Quebec.
Eu nu am vazut atatea feluri, chiar mi se par ca stau f. f. prost la capitolul asta, si cele cateva care sunt, nu au gust, iti spun eu ca asta e mancarea mea de baza. Cascavalurile care sunt chiar si cele mai scumpe niste gusturi aiurea de tot..... tanjesc dupa un cascaval romanesc sau olandez mama, mama....

Cel mai bine la branzeturi dupa parerea mea sta Franta si Olanda, imi amintesc mag. din Paris erau pline cu toate felurile posibile si imposibile de branzeturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Adrienne, are dreptate Loma. Canadienii la capitolul branzeturi stau f. prost. Cascavalurile sunt scumpe si proaste. Sa nu mai vorbim ca ti se face dor de o telemea ca la mama acasa si nu gasesti decat feta greceasca sau canadiana (chiar acum ma straduiesc sa o ingurgitez cu rosii), uscata (nu untoasa ca la noi)si cam searbada la gust, parerea mea.
In ceea ce priveste bucataria italieneasca eu gatesc tot la doua zile paste gatite in felurite moduri.
Si apropos de patiseriile reale, s-ar putea, poate ma ajuta romano-canadiencele mai cu vechime dar eu nu le-am depistat inca (dar e posibil sa nu fi dat eu peste ele)... :))
Problema la mine nu e varietatea de mancare ci posibilitatea de a o inghiti.
Eu gatesc f. variat si des (nu servim de 3 ori acelasi fel de mancare) insa nu pot nicicum sa ma tin de un program regulat de masa (min. 3 mese pe zi si ore fixe).
De celelalte meniuri de ingrasare cu 5-7 mese zilnic nici nu poate fi vorba...pai eu nu reusesc sa mananc atat nici in 3 zile (poate mi s-a ingustat stomacul?)!!!
Am citit tot pe aici ca ar ajuta Peritolul, eu am adus din tara pentru fetita dar micuta ma va ajunge din urma cat de curand asa ca nu cred sa aiba nevoie in viitorul apropiat:)... Cred ca o sa incep eu sa il iau.
Va multumesc pentru suport, sfaturi si sprijin. Sper sa-mi revin caci altfel, cum spuneam si mai devreme nu voi mai reusi sa-mi iau copilul in brate.

Cea care spera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Daisy

sa stii ca asta cu ingrasatul are doua taisuri-eu am 1.71 si ani de zile am avut 50-55kg. Acum am 70, sigur o mare parte din greutate e datorata sarcinii dar ajunsesem la peste 60 kg dinainte de sarcina...si ma chinui sa slabesc. La mina de vina sunt dulciurile- de la fructe, sucuri de fructe - la gogosi, prajiturele samd-si nu in ultimul rand mancare cu conservanti( conserve, legume congelate samd)...

oricum eu iti urez succes!!!

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Daisy, nu pot sa cred ce-mi ziceti de brinzeturi. Noi avem aici tispe mii de feluri din toata lumea, inclusiv Romania si mor dupa ele. Auzisem de la prieteni ca in Toronto sint f. multi romani si sint magazine romanesti de mezeluri si brinzeturi. La fel mi-au spus si de patiserii. Intr-una din ele am intrat eu in singura data cind am venit in Toronto. AM cautat-o de acasa pe internet si m-ma intors cu prajituri si tort. Fiu-meu se lingea pe bot si zicea ca de ce nu avem si la noi o asemenea cofetarie in drum spre scoala... Te invidiez ca nu poti minca mai mult cantitativ. Nici eu nu am avut problme cu greutatea pina sa vin in AMerica si sa descopar atitea lucruri bune cu care m-am indopat ca un sac fara fund. Dar formula pe care ti-am spus-o functioneaza sa stii. Daca mai pui si o bere doua (ca asta au multe calorii) sau un pahar de vin... Nu mai scriu ca mi se face foame...

Mergi la inceput

Daisy,
uitasem sa-ti spun sa iei niste multivitamine cu minerale poate te ajuta sa-ti faca foame mai mare sa poti manca, si incearca seara sa mananci mai consistent si daca poti mai cu "pofta".
Vezi ca Peritolul te cam blegeste, iti face un somn , si eu am luat in trecut, si iti face si pofta de mancare.
La paste intalienesti nu prea ma pricep ca eu fug de ele, noua nu ne trebuie asa ceva.

Branza romaneasca, telemea (de la Cluj) poti gasi la un mag. romanesc Bucharest Delicatese, este situat pe York Mills aproape de Victoria Park, in complexul unde se afla si Food Basics, sau la ABC Euro delicatese pe Sheppard in apropiere de Pharmacy, la Saveta, poate ai mai auzit de ele.

Loma

Mergi la inceput