Retete de ingrasare.
Raspunsuri - Pagina 2

Jazz spune:
Nadia,
Nu stiu ce au scris fetele inainte da' eu vreau sa iti spun ca daca vrei sa te ingrasi sa o faci cu atentie. Mancarea de proasta calitate, chiar daca nu se pune pe tine iti poate afecta sanatatea in moduri... mai putin evidente. :)
Teoretic, ai putea sa iti calculezi necesarul zilnic de calorii si sa adaugi 500, in felul asta ai putea adauga pe saptamana jumatate de kilogram. Cu practica e un pic mai complicat... aici depinde foarte mult de nivelul arderilor din corpul tau.
Nu stiu cum arati si daca ideea de a merge la sala te-ar incanta da' eu in loc sa te sfatuiesc sa mananci in nestire si tot ce iti pica in mana te-as sfatui sa mergi la sala si sa lucrezi cu greutati. Muschi sau grasime, muschi sau grasime.... Care tesut e mai "atragator"?
Sper sa iei cea mai buna decizie pentru tine.

capra cu trei iezi spune:
nadia, iti dau eu gratuit 15 kg..
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Marilen spune:
Toata viata mi-am dorit sa ma ingras(am mai si facut cate ceva pentru asta dar degeaba) si pot sa-ti spun ca intr-un singur mod am reusit sa pun cateva kg.pe mine: eram in anul II de facultate si ca sa nu plec la munca patriotica, m-am internat in spital(pt. investigatii).Medicul meu m-a intrebat daca n-as vrea sa mai iau cateva kg.caci sunt prea slaba.Eu am acceptat f. incantata . Mi se facea insulina( nu mai stiu ce doza, doar un medic poate sa spuna) si dupa injectie trebuia sa incep sa mananc(mancare, dulciuri) pana imi reveneam(dupa injectie ma simteam rau). Asta in fiecare dimineata.Am luat in greutate, cand m-am intors acasa, toata lumea imi spunea ca imi sta f. bine asa dar in timp am mai dat jos...Toate fetele care erau internate cu mine si erau slabe faceau acest tratament.

Nadia1976 spune:
Marilen, in primul rand, aici nimeni, absolut NIMENI nu si-ar risca scaunul sa-mi faca asemenea tratament. Aici nu poti sa cumperi anticonceptionale sau antibiotice fara prescriptia medicului, daramite insulina. Am inteles! Ti-au administrat-o in Spital. Aici nu ar face-o nici macar in Spital, asta ca sa nu mai spun ca nici macar nu te interneaza aici daca nu e absolut necesar. Aici ptr. investigatii mergi la medicul de familie.
In alta ordine de idei, am mai spus deja, vreau sa pun kg., dar incercam ptr. bb si nu vreau nici un fel de medicamente, iau doar vitaminele ce mi le-a prescris medicul meu de familie..Oricum, iti multumesc ca ne-ai impartasit experienta ta.
Impotriva banarii lui Jocelyn si impotriva abuzului pe DC!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea prea mare."
Titu Maiorescu.
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/7f73re2

Anyela_M spune:
Sincer, eu m-am lasat de sportul asta, de a ma chinui sa ma ingras. Am 1,63 si 45 de kg si mult timp am incercat sa pun inca 5 kg pe mine, dar in zadar. Pana la urma m-am lasat pagubasa. Nu merge si basta!