Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Offff ... Noki, Cristina ... pai voi cu vesti d-astea veniti!?! Vorba Cristinei N., tu Cristinamh.. dupa ce ca intri odata pe luna, ne spui si ca pasati raceala de la unul la altul! Felicitari pentru Irisuca cea miscacioasa si curajoasa iar tie ... sa-ti dea Domnu putere ca sa ai grija de toti !
Sanatate multa, multa, multa din partea noastra tuturor celor ce au nevoie!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Noki te rog mult spune-mi si mie din ce este hamul? Este piele sau material ?ma contrazic cu socrosenia Pupicei si multumesc mult

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ia sa bag un mesaj despre noi acum cat sta Ilinca cuminte: Chiti a invazut sa se urce si sa coboare canapeaua (am mai scris asta? Ca nu mai stiu). De fapt ea face orice numai sa ajunga unde vrea, manca-o-ar mama de scorpioanca ambitioasa. Sper sa-si foloseasca ambitia doar in "scopuri nobile" ca altfel va fi vai de mama ei!

Noi suntem singurele acasa ca tati l-a dus pe bunicul la Urgenta deoarece si-a luxat piciorul cand o plimba pe Ilinca Sper sa-i treaca repede si sa-si reia excursiile prin Poli ca sa mai respir si eu. Of, de maine iar trebuie s-o scot eu afara dimineata!

Deja am un INFINIT RESPECT pentru mamicile ce se descurca singura. Eu cred ca o luam demult razna daca nu erau socrii aproape.

Ce mai face Ilinca? Partz si brrr, ambele din buze, zice "alo, ham, me-me-me" si chinezarisme d-ale ei. Merge tinuta de o mana si are o energie de ma sperie.

Gata, vin acasa barbatii familiei! Sa vedem cu ce vesti...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

E numai o entorsa!

PS: Anda tu ai reusit sa tii posturile vreodata? Wow! Chiar ca la carte?
Eu am tinut o data fara carne, dar tot a fost greu Sunt o mare pofticioasa. Doru mereu imi zice "de pofta o sa mori!"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

da, am tinut posturile.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Lavi , mersi mult!
si mai am o intrebare( dar nu e ultima, in caz ca te-ai plictisit):
Am citit recent despre schema ta in caz de febra la bebelusi, si spuneai ca undeva peste 39 se da novocalmin!Eu nu am decit panadol, eferalgan(cred ca amindoua sunt paracetamol)dar novocalmin e medicament rominesc , si aci nu-l gasesc!Sti un echivalent, sau care este de fapt componenta chimica!
Trebuie sa-mi fac un stoc de medicamente ca tare mi-e frica de febra!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

E vreo fata (din Bucuresti) avocat?
Am nevoie de un avocat(binenteles, contracost)care sa puna niste intrebari la consulatul Australiei (in numele sotului meu)!

Poze

Mergi la inceput

In atentia mamicilor cu bebelusi care se dezvelesc:
Daca nu aveti sac de dormit, infasurati copilul in paturica lui si apoi legati-l ca pe vremea cind era sugar.(dar cu mainile afara)Lasati mai larg snurul ca sa-si poata misca picioarele!Am incercat si eu acum , voi vedea miine dimineata daca patura este tot pe el!

Poze

Mergi la inceput

Uitati-va ce CALARETZ are mama:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/gbuluci/detail?.dir=7c89re2&.dnm=5e9dre2.jpg&.src=ph

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor, noi am fost nasol si nu am mai avut timp sa scriu; racheluta s-a tinut numai de fusta mea, a fost maraita, plangacioasa, a refuzat sa mai dorma dupa-amiezele ( cand aveam si eu timp sa-mi fac treburile prin casa) am crezut ca ajung la balamuc. Ieri a venit barbata-meu mai devreme de la serviciu ca nu mai rezistam, simteam nevoia sa zac macar 10 minute, ma simteam sfarsita, epuizata…ne chinuim rau cu mucii astia care se incapataneaza sa dispara, aseara am stat in baie de aburi cu ea si ii era mai bine , dar dupa ce am am dus-o azi la bona care avea o caldura de nesuportat in casa au inceput mucisorii sa apara iar.

Am lasat-o la bona o ora si a fost cuminte, eu mi-am rezolvat mai multe treburi prin oras, m-am dus sa o pun pe lista de asteptare la o cresa din apropiere si ar avea sanse – cu putin noroc! – cand va implini doi ani si jumatate asa ca i-am spus tipei ca il (o) inscriu si pe cel care urmeaza sa vina, ca sa fiu sigura ca pe la doi ani va avea un loc. Cumplit!

Am simtit din plin zilele astea ce inseamna sa te lupti cu copil mic + gospodarie +firma + altele, mi-a fost tare, tare greu, sper sa treaca. Astazi de ex. rachelina a adormit de la ora 12:45, acum este ora 16:00 si inca mai doarme, s-ar putea sa se fi reintors la vechea rutina cu somnul, da Doamne! ca altfel, nu stiu unde ajung.

Noutati despre ea; in we ne-a uimit pe toti cu cateva chestii; ia telefonul si-l duce la ureche, isi ia lucruri si vrea sa se “imbrace” ,si le pune pe spate , asa, ca pe un sal, de cateva ori i-am spus ca face “buf” din pat ( se duce la marginea patului nostru si sta acolo uitandu-se in jos, se gandeste “sa ma arunc, sa nu ma arunc?” ) si repeta si ea “buuuu!” are crize de personalitate si cand refuzi sa-i dai ceva urla isteric, merge tinuta de o manuta. Parca mai erau cateva dar le-am uitat.

Gandacico, bine ai revenit!
Lavi pup piciorusul vaccinat al Silviutei.
Noki, Mandutza si CristinaH sanatate multa, multa, multa!
Alinus,Ioana – pupicei.
Cora dpn 29 may, iesi cu o ghiceala la interval? Pls.!

Of, s-a trezit pitica!
v-am pupacit dulce,

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput