Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Buluci novocalmin=algocalmin=metamizol stiu ca prin alte tari nu se prea gaseste...

M-a intrebat cineva de grepfruit: nu m-am interesat ca la noi nu se pune nici pb de portocala inca...

Ina nu ne-ai mai zis nik de pete brunete - sa inteleg ca esti mai bine! Pupici!

Anda cand am reaparut eu ai disparut tu. Raspuns la ultima ta replica de pe chat :-(((
Si o intrebare: voiai sa-mi zici ceva pe mail, m-ai pus sa-ti aduc aminte si ... aleluia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Eu sunt cam ca am stat cu soatza la cu cate o cana de vin fiert...bine fie..doua si mi-am luat avant sa va scriu.

Noki mai zi ceva. Cum e Sara??? Sper din tot sufletul sa fie bine ca taare rau e cand sunt micutii bolnaviori.
Sanatate muuulta tuturor!
Cristinamh sanatate multa la familion si...dati-o si voi pe o tzuica fiarta poate o doborati...mama ei de raceala!

Ando ce ai mai facut cu bona??? Vreau sa stiu daca ai rezolvat. Daca nu...bafta multa la gasit bona buna!

Noi suntem ok, facem progrese...stam bine in picioare netinuti dar...pasi nexam. Cand e vb de pasi...lasam fundu' jos si o luam in patru labutze. Azi tocmai si-a luat o tranta cu premergatorul cu care a invatzat sa alerge si...s-a poticnit premerg. in ceva si...buf un cap de podea. Asta e! si cate o sa mai dea...

cu intarziere pt sarbatoritii de azi si muuulta sanatate ca-i mai buna decat toate!!!!!!

Gandacel sa va fie de bine mutarea si ma bucut ca lui Bogdan ii place. E maaare lucru. Sa stapaniti sanatosi noua locuintza si...sarcina usoara in continuare.

Gata va pup ca ma duc la nani ca...mi se invarte monitorul si....ametzesc!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi eu eram cu gref-ul dar m-am lamurit. Adica jumatate i l-am dat indoit cu apa iar cealalta jumatate chior.

Va multzumesc tuturor pt raspunsuri. copilul e ok dupa 2 bibe de 125 ml de sucuri. Va !

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Da Lavi, sint mult mai bine de cand iau pastilele. Sincer, daca nu incepeam sa le iau eu cred ca la ora actuala sarcina nu mai exista. Inainte nu puteam sa spal nici vasele, simteam mereu ca "pierd" ceva,aveam crampe minore, ma simteam rau. Acum s-au imbunatatit lucrurile. Tot cu grija stau, dar ma simt mult mai in siguranta.

Dordia eu ii dau suc de porto fara sa-l combin cu nimic ( cca 200 ml.)
Nici mie nu mi se potriveste calculul acela, dupa el ar fi trebuit sa am baietel.

In legatura cu petrecerea de un an,noi avem 28 de adulti + 9 copii , cei mai apropiati prieteni. Nu se poate sa taiem pe nimeni de pe lista. Spatiu avem, sa vedem cum o sa stau eu cu cheful.

Sondaj: stiu ca unele dintre voi ( tin minte ca Alinus si parca Taniuta, fiindca avea tensiunea mica) ati baut cafea in timpul sarcinii. Vi se pare ca puii vostri sint nervosi? asa spun gurile slobode, ca daca bei cafea copilul va fi nervos. Ma bate gandul sa beau una slabuta.

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Intru si eu sa raspund la sondaje, cam cu intarziere ca am lucrat in fiecare zi si n-am mai apucat sa tin pasul cu voi...

Rianna are 1 dinte jos si atat. Cred ca e in proces de a obtine inca unu' ca-i tare maraita si roade tot ce apuca.
Doarme de 2 ori peste zi, o data pe la 11 si a doua oara pe la 15, cate 1-1.5 ore de fiecare data. Peste noapte doarme de la 21 la 7:30-8.

Ina, eu am baut cafea in timpul sarcinii. Desi sunt mare cafengioaica, in primul trimestru nu mi-a mai trebuit. In al doilea trimestru mi-a revenit dorinta de-a bea cafea si am inceput asa mai rar si mai fara cofeina. In al treilea trimestru de sarcina am baut cafea in fiecare zi, cred, fara a depasi una/zi. Rianna e un copil cat se poate de calm, deci eu nu cred in povestile astea. P.S. Ce ma bucur ca te simti mai bine!!

Eu nu m-am apucat inca sa fac lista cu invitati pt. ziua ei, dar sigur vom avea in jur de 10 copii. Cristinamh, mi-a placut ideea ta pt cadou: carte cu dedicatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sal'tare. A venit rondul de noapte.
Am citit pe diagonala diagonalei si amv azut ca scrieti despre petrecerea de un an.
Eu stiam ca la baieti se taie motul si la fete se taie turta. Am intrebat un preot daca are vreo sorginte religioasa si mi-a spus ca nu nu are nici in clin, nici in mineca, ci ca e doar o traditie, un motiv sa se mai adune lumea.
Si eu trebuie neaparat sa ma gindesc la ceva zilele astea. Mamicile americance cu copilasii lor au facut toate cite ceva, deci clar asteapta sa fac eu. Mamicile romance si ele asteapta. DEci mare daravela pe capul meu. Daca e sa fac pe stil american, pot sa rog pe fiecare sa aduca cite ceva. Da' la romance ce le zic? Si sa fac doua petreceri e cam naspa... of, of.

Somn. Din ce am citit eu, majoritatea bebelusilor nu mai dorm decit o data pe zi incepind de la 18 puni, dar exista un procent semnificativ care renunta la una dintre perioadele de somn - de obicei cel de dimineata, mai devre.e Aoleooo, ce astept eu sa renunta a mea la somnul de dimineata, sa mai avem si noi viata sociala, ca am cam ratat toate plimbarile, intilnirile si cursurile cu ceilalti bebelusi de cind sintem pe program de somn.

De mers, noi tot nu mergem, deci va spuneam acum vreo doua saptamini ca a facut primii pasi singura. Copila asta a mea sfideaza toate cartile. Toate le face alandala. Da' e a mea si o iubesc.
De curind a invatat trei semne - fac cu ea de pe la 6-7 luni limbajul semnelor. In orasul in care stau e foarte la moda de vreo cinci ani. Se pare ca invatint sa comunice mai repede, au mai putine frustrari si mai putine crize de personalitate. Cica invata si sa vorbeasca mai repede. Exista trei faze de invatare: mai intii le repeti ca fraierul vreo citeva luni nu pricep nimic. Apoi invata trei semne, pe care le folosesc pentru a denumi mai multe lucruri. Apoi deodata invata zece si in a treia faza invata cit de multe pot. E o fetita in grupul nostru de bebelusi care are un pic peste un an si e practic un dictionar al limbajului semnelor. Uca-uca mea face trei acum: "mai vreau" (mincare), "vreau tzitza" (p-asta a invatat-o prima si o stie cel mai bine) si papa. Urmarea la faza asta e ca am reinceput sa alaptez mai mult ca inainte, ca una-doua imi face semnul de tzitza si eu o ascult. E foarte haioasa cind imi face dimineata, daca eu ma coiesc mai mult decit trebuie cu schimbatul. Se uita la mine cu speranta in ochi si stringe pumnul doar-doar...
Una peste alta, e extraordinar sa vezi ca poti sa comunici cu puiul tau. Abia astept sa invete mai multe semne!
Ah si inca ceva: am luat-o cu mine la coafor sa ma tund si de-atunci a invatat unde e parul. Si cind o intreb "unde-i parul Smarandei?" se apuca de par si mi-l arata. Apoi o intreb "da' paru' lu' mama unde e?" si ma trage pe mine de par.
Ieri m-a sunat tata pe mobil. Uca-uca stie ca atunci cind vorbim la telefonul mobil, vorbim cel mai des cu tata (al ei). Si se repede la mine sa-mi smulga telefonul din mina si chitaie: "ta-ta-ta-ta". Zic: "Nu, Smarandita, asta-i tatal meu, da' vine si al tau acum acasa imediat."

Dinti - tot patru ca atunci cind eram in Romania, adica in iulie.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Noki, sper ca sinteti mai bine! Sanatate la Saraly!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

vai cuscra, ce nebunie pe capul tau. bine macar ca esti mai bine cu sarcina. metoda mea ca s apuc sa fac si treaba sau o manechiura sau o revista si sa nici nu moara nichita in urlete, cand stau cu el toata ziua, este sa-l car dupa mine. si ma folosesc de scaunul de masa unde ii prelungesc sederea si dupa ce a terminat papa, pana da semne ca e nevrozat. intre timp io reusesc sa spal castronase, bibe, sa mai sterg ceva prin bucatarie. p-orma il mut in tarc, mai sta si acolo vreo 20 de minute cu jucarele multe, dar nu mai mult. in caz extrem il pun pe jos, dar asta cand fac treburi prin jurul lui, nu cand citesc ca se duce numai unde n-are voie, tb sa fiu cu ochii pe el ca pe butelie. Cumparaturile le fac numai la ora de plimbare, s-a invatat in magazine. cand doarme fac treburile "nasoale", adik ce nu pot deloc cu el: dus, sters praf, parchet, citit, cateodata pot sa si zac doar pentru jumatate de ora:) alte metode de gestionare a treburilor cu timpii nu prea stiu.

bic, interesanta metoda cu semnele. oare la 10 luni invata mai repede? ca io sincer nu pea am rabdare, mai ales ca stiu ca la un moment dat va vorbi. daca era o masura imperios necesara, m-as fi apucat de ea, dar asa, dk mai si zici ca dureaza cu lunile pana invata 3 semne, nu prea-mi mai vine...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna dimineata!!

Chiar ca-i buna:)) ,am dormit si eu toata noaptea ,de la 22:30 la 7:00 ,puiu meu e mult mai bine ,nu mai maraie ,deci sintempe cale sa ne revenim complet ,sper !!
Sint tare mindra de baiatu' meu si trebuia sa va zic si voua ,merge baiatu' toata sufrageria singur iar cind oboseste sau o ia intr-o parte se prinde de fotoliu sau canapea ,in scurt timp va merge singur, singurel ,sint tare fericita si abia astept sa nu ma mai cocosez tinindu-l de minute!!

Stie cineva ,ceva de Noki???Sa dea Domnu' sa nu fi ajuns si ele in spital !!!!

Cu somnu noi stam bimne inca ,doarme de doua ori pe zi ,poate chiar trei citeodata dar nu mai mult de o ora primul somn ,iar al doilea 2 ore!
Dinti avem doi jos ,unu sus care abia a iesit de curind ,abia se vede si mai iese si al doilea acusica ,il doare saracu' de nu mai poate ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hai sa scriu eu sa nu va mai tin in tensiune: Sarah al lui Noki are gripa si Vlad al lui Joy e tot racit. Of, of Multa sananate ambilor, le tinem pumnii sa se faca bine repede!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput