Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Salutare!!

Noi abia ne-am intors de la ultima sedinta de aerosoli si cind am ajuns acasa a facut o diaree de toata frumusetea ,imi vine sa urlu,abia isi revenise un pic ..,l-am bagat deja la regim ,ceai de menta ,smecta si enterol ,ca la dr. abia am fost si nu mai vreau sa ma duc ,ar trebui sa ma mut acolo:(((((((((

Noki,sper sa fie bine Sarah ,aveti grija ,in spital veneau bebici ca pe banda cu febra mare ,varsaturi ,diaree ,cica bintuie virozele ,e jale!Sa ne spui si noua ce v-a zis dr. cind va intoarceti acasica!!Sanatate multa!
Lavi ,vad ca stii cu vaccinurile ce si cum ,zi-mi si mie te rog ,ii pot face Priorix-ul la 11 luni si DTP-ul la un an?N-am apucat sa intreb dr. ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by roxisialexia

hello hello!

anda, si eu ii fac masaj in talpa, insa exact ca si lavi cred in ce spune acest doctor.Asa ca nu am sa imi chinui copilul cu ghete speciale.

lavi, unde i-a facut vaccinul,in fundulet sau in picior?
Am aflat saptamina trecuta ca vaccinul nu trebuie facut in picior ci in fundulet.Stii ceva?

Ce-i asta, "ultima bomba"? N-am auzit. In picior i-a facut vaccinul, eu stiu ca asa se face.

Dar n-ar fi totusi cazul sa o si vada dr Jianu pe Alexia? Ca aveti diagnosticul ala de talus valgus, care e o pb mai serioasa decat platfusul.

Noki ti-am scris mail. Stiu ca ti-l citesti mai rar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Anda ai vazut anuntul de la Mica publicitate cu bona?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

quote:
Originally posted by anda77

mama di tutti, ideea de petrecere perfecta in care io nu muncesc, ta-su nu cheltuie bani si copilul se distreaza si taiem si motul este urmatoarea: nichita, eu, cristi, nasa (doar ea:)) si 3-4 caini invitati!!!! ca fiu-meu lesina de ras cand il linge un caine pe fata (nu dati cu rosii, nu eram de fata, ta-su e de vina)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita

Noi nu vom avea multi invitati, dar am hotarat de la inceput ca nu vom face acasa , ci la un restaurant, ca nu avem spatiu.
Noi am ramas la stadiul de muci si sper ca nu mai evolueaza.
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna si de la noi!
sigur vaccinul de 1 an se face tot in picior, e rapel la cele de la 2, 4, 6luni...
despre zile de nastere ...eu voi organiza acasa , avem 15 invitati din care 3 copii, voi gati si preparate pt post ca doar sunt bune, dar nu toata lumea posteste,iar copiii nu intra in discutie dupa parerea tatalui meu, care e preot....stiti si voi ca in primul rand conteaza sufletul curat si apoi , pt cine poate postul... eu nu postesc dar incerc sa fiu mai cumpatata in toate privintele, faptele conteaza...parerea mea...
la restaurant nu puteti comanda si bucate de post pt cei in cauza,
MADUTZA? ( cred ca tu ziceai ca ai indoieli legate de sarbatorirea in post a zilei micutului)... aproape toata trupa e nascuta in post, exceptie cei pana in 15 nov...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Intru sa va salut si eu rapid.

Noki, ai grija de Nokiutza junioara, sper sa fie de la dintisori febra si de la nimic altceva.

Gandacel spor la amenajat, despachetat si fugit dupa Bogdanel. Tare urat mi-e mie de despachetat, inca mai ma ultima cutie nedesfacuta, si asta din iulie....

Lavi bine ca ati scapat de vaccin. Pana la urma se da sau nu suc de grapefruit? ( de mamaliga nu intreb ca si asa nu ii dau iar porto ii dau cu bucata si le mananca si mesteca de nu are treaba)

Cristina H, nu am apucat sa o fac pe mess, vroiam sa iti zic ca am vazut pozele de oct si era sa cad jos cand am vazut cat de bine se tine Iris pe picioruse. Si e nascuta in aceeasi zi cu missa mea . Cred ca noi nu o sa ne dam drumul la mers in urmatoarele 6 luni...

Insa sa ne "laudam" totusi: azi miss s-a culcat singurica in patutul ei, fara sa o mai secondez eu!!!! Si in plus doarme de 4 ore!!! Sper sa nu fie doar o intamplare desi mi-e teama ca da!

Anda, ce-ai facut cu bona???

Ina, nu mai intri sa ne dai vesti?

Alina si Amalia 17.11.2005

Pozici noi de weekend
Botez Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

salutare tuturor!
noi am disparut.. si probabil o s-o tinem tot asa, caci ne jucam leapsa cu o raceala... o dam de la unul la altu, si nu scapam de ea. acum andrei e ok, a terminat antibioticul, eu mai tusesc, desi am fost si eu pe augmentin, tati o ia de la capat, iar iris a inceput cu muci si tuse... de doua saptamani is zombie, si-as da orice sa se termine!

alinus, fi-mea e o mica maimutica. se suie pe unde apuca (noki, bine ca nu am calorifer de-ala!), isi face scaritza din orice si-o gasesc unde nici nu gandesc. in 3 secunde dispare din peisaj...
avem un dinte in plus (adica 3), si mofturi cat cuprinde... ea vrea sa doarma pe juma din patul nostru, si nu lipita de mine... caraie toata noaptea daca o las singura la ea in patut... eu sunt zombie de oboseala. aseara am dormit pe-un colt de pat, numa' sa doarma ea. si a dormit, 5 ore nemiscata! da' nici eu nu m-am putut misca
nu vrea sa manance, nu vrea sa stea singura, are coarnele crescute mai ceva ca un cerb. si incep sa cred ca-i masochista, ca azi o tineam pe picioare sa-i scot mucii si asista pasiva la operatiunea cu pompita.
a inceput sa stea in pozitia strutului, adica sa priveasca printre picioare... merge tinandu-se de orice, si-si face curaj sa-si dea drumul. sta destul fara sprijin, dar se dezechilibreaza cand incearca sa faca pasi. merge f. bine insa tinuta de-o manuta.

despre aniversare... dupa buget. adica acasa, ca mai mult nu-mi permit. pe 18 o sa fie masa in familie, cu rupt turta si obiceiurile aferente, si, daca nu mor eu pana atunci si ma mai tin pe picioare (nu de alta, dar m-a ucis raceala si oboseala), vreau pe 17 sa-i fac tort cu 2-3 copilasi, nimic special, doar niste prajiturele, coifuri, baloane si poze.
cadou... habar n-am. adica am habar, vreau un carucior de papusa, smecher. nu de alta, da' fina mea ii ia papusa, ca m-a intrebat daca sunt de acord. si o sa-i mai iau o carte de povesti, sa-i scriu dedicatia pe ea. poate are noroc si n-o distruge, si cand va fi mare o va deschide cu placere... prima ei carte. nu de alta, dar si andrei are, "regele leu", ca tot e leusorul mamei.

in incheiere, am citit ce s-a scris, dar eram mereu cu cateva pagini in urma, niciodata nu ajungeam "la zi" in asa fel incat sa postez...
iar acum deja m-a luat iar o criza de tuse de trb sa ma bag in pat, macar 10 min sa mai doarma teroristii...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello lume!!!

E o bulibaseala aici cu mesajele, abia abia am reusit sa ma prind care ce cui raspunde

Madutza voi o tineti dintr-o emotie in alta vad...sanatate multa lui ginerica, si multi pupici de la Mirunica

Noki si voi cu febra, ce sa zic, cred ca te-a lamurit deja LAVI, nu-mi mai ramane decat sa va zic sa fiti sanatoase si sa va treaca repejor

Gandacel wow ai deja 13 sapt..mama ce trece timpul, sarcina usoara in continuare!

Roxisialexia eu ti-am mai spus si iti mai repet acum..du-te la dr. Jianu sa o vada, costa ceva la Medicover (eu am platit parca 800.000 cand am fost cu Miruna) dar e cel mai bun. Eu il stiu de cand aveam 14 ani, m-a operat atunci, eu un medic super bun si un OM de nota 1000. Io am mare incredere in parerea lui.

Dordia eu ii dau suc de gref Mirunei de cand avea 4 luni, a fost printre primele sucuri pe care le-a baut. Nu il fac diluat cu apa, il dau asa pur si simplu, sau il combin cu porto, morocov, mar, etc.

Silvia bine ai venit in randul mamicilor care dorm noaptea! Aveai alta mina azi cand te-am vazut, erai mult mai odihnita si mai optimista. Vezi...s-a molipsit si Stefanelul de la Mirunica si Karina. Semn bun

Intalneala eu pot in orice zi in principiu, preferabil IOR (vad ca s-a propus), in felul asta putem sta si noi mai mult. Deci treceti-ma pe lista, sunt de acord

Anda bafta la gasit bona perfecta..daca o mai exista asa ceva, in ultimul timp vad ca multi sunt nemultumiti de bone. Cred ca si-au cam luat-o in cap...Dar la o agentie ai incercat..sau e scump rau..intreb ca nu stiu????

Dau send la "placinta" si coc alta maine ca acum tre sa fug. Numai bine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Na ca m-am molipsit si eu cu mesajele alandala....

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Of, mai Cristina... Intri si tu din an in Pasti... si atunci cu vesti de ne-apuca ...

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise

Mergi la inceput