zece praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Fetelor, eu am devenit fana a serialului "All Saints" care e in fiecare zi pe Vitaya de la ora 20. La inceput l-am urmarit din greseala tot butonand telecomanda, dar acum imi place foarte mult. E de bine, e de rau?

Pupici, ma instalez ca tre' sa inceapa

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ror, parca ai povestit despre copilaria mea ca frumos ai mai spus......
Si mie mi-e dor de toamna de acasa...
Hai ca ma duc si eu sa vad despre ce e vorba in serialul asta.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Bepii, sa nu uiti sa te uiti in agenda pt sambata. Eu te astept cu drag. Prison Break este serial in fiecare duminica, pe la 21.00. Este vorba de doi frati (Michael si Lincoln),care sunt inchisi intr-una din institutiile f severe ale SUA, unul dintre ei urmand sa fie executat in trei saptamani. Michael s-a lasat "prins" nevinovat numai pt a-si salva fratele, de asemeanea nevinovat, ajutandu-l sa evadeze. Tot el si-a tatuat un intreg plan de evadare pe corp si in scurt timp a reusit sa se impuna printre detinuti ... O poveste aparte.
Va invidiez ca aveti timp sa va intalniti, sa faceti cumparaturi...
Miri, imi pare rau ca nu ne mai petrecem de Halloween. Dar ai toata intelegerea mea. Pupa-l pe bubu si noteaza-ti tot ce face pe zile si ore. Si eu am facut lucrul acesta si fata mea se distreaza grozav rasfoind in agenda cu pricina. Primele cuvinte, desene, stalceli ...
Despe, ma-i adus si pe mien intr-o stare melancolica. Apuca-te de pictat. Parca spunea sotul tau ca te si pricepi. Data viitoare vreau sa vad un limited edition Despe.
Cand se aduna Carmita de pe drumuri?

Celorlalte fete, o zi buna, cu multe praline belgiene!
Pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

miri: interesanta propunere... o sa ma gandesc la ea... dar de ce mama nu ti le pui in apa? e vorba de crizanteme, biensur!!

bepii: am vazut o gramada de crizanteme.. da nu ca ale noastre.. si n-au mirosul alor noastre ///de toamna ce-ti intra-n plamani.... si te melancolizeaza....

morgane: barbate-miu obisnuieste des sa ma parasca.. faceam aia.. sau ailalta in copilarie... dar sa stii ca e o buna idee sa pictez! sa-mi mai aduc aminte de tinerete!! acum chiar ca as picta ceva fumos dac-as avea tot ce-mi trebe la-ndemana!!

ror; ai fost fantastica! acum.. dupa ce te-am citit parca plutesc.... si caut sa-mi aduc aminte ce faceam si eu la bunici in vacante... era asa de bine! de-mi dau lacrimile!! si ma bucur atat de mult ca locuiau la sat.. . si-am cunoscut frumusetea si-am trait bucuria de a copilari la sat.. si nu pot uita-n veci ce bine era! cum ma ascundeam dimineata prin porumb... si mai ieseam seara din el! cum alergam de-mi brazda fata si mainile panusele lui!!! cum taiam pepenii direct in fundul gradinii ** sa nu ne vada bunicul **** si faceam concurs de aruncat samburi!!
ce foc mai faceam in mijlocul ulitei>>> de eram negri taciune pe fata si pe maini// stau si ma-ntreb! : cum de-mi placeau perele fierte?? ca n-am mai mancat de-atunci in viata mea... si nici nu mi se pare cine stie ce... dar gustul lor o sa ma urmareasca toata viata.. si cine n-a mancat pere fierte in ceaun la foc de tabara/// n-are cum sa stie ce inseamna!!
ma urcam in toti copacii si mancam dude... nuci .. caise .prune .. corcoduse.. far' de teama ca-s nespalate! cine mai avea timp de asa ceva?!

dar la culesul viei /// era bestial! cate feluri de struguri avea bunicul ! wow! nu pot sa-i uit pe cei negri ce lasau dare rosu-nchis pe toate hainele.. ce-n veci nu se mai puteau spala!! si dansul nostru-n struguri.... ca sa se stoarca cica...! mai pune-ma acum sa pisez strugurii cu picioarele.. si apoi da-mi must sa beau!!!

si cum mai mergeam cu caruta!!! si bunicul mana caii tare.. tare de ne sareau toate organele din noi.. dar ce fericire!!

ca sa nu mai spun gasca de copii de toate varstele cu care mergeam la furat fructe!!! si cum ne mai ramaneau bucati de pantaloni in garduri pazite de caini nervosi... si ce daca bunicul avea toate fructele posibile-n curte... ..!! alea erau mai bune!!!

si-nchei sa-mi trag lacramioarele.. cu gogosile pe care le faceau vecinele.. pentru toata strada... mama mama ce bune erau! cu zahar pudra... de ne mazgaleam tot satu!! iar turtele bunicii !! deja imi ploua-n gura!! numai la gandul lor!! am invatat si eu sa fac turte... dar nici pe departe ca ale ei//

of ce vremuri!!! saracii copiii nostri.. nu vor cunoaste niciodata atata fericire!!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

ma fete: daca v-au dat lacrimile: va invit la turte facute de mine.... seminte prajite, nuci si vin fiert.. cine zice da??? lasati pralinele macar 1 data in toamna asta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, eu zic castane prajite... cu vin fiert cu scortisoara! si gratis, o poveste de toamna, scrisa d emine, pt copii. da ce, voi sunteti mari vreti sa ziceti? povestea aia e toata copilaria mea ascunsa intr-un personaj:) acu ma ia pe mine cu lacrimi. deci definitely, castane, turte si vin fiert la despe:))

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

si daca inca mai sunteti melancolice.. uitati una sa va piara dorul de tara::: http://www.youtube.com/watch?v=KOzG8UTLkBs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

OK, castane prajite si vin fiert cu scortisoara, dar nu uitati boabele de piper. Subscriu. Bravo, Despe.
Si, Miri, sa nu uiti cartea. Tare sunt curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna dimineata doamnelor!
Mai fete...asa mi s-a facut un dor de Romania...de toamna noastra frumoasa...asta pt ca va aud pe voi vorbind atit de frumos despre ``acasa``...M-am regasit si eu in multe dintre povestirile voastre,si am devenit asa melancolica....vreau sa fiu copil din nou!!!
Asa...revenind,va intreb:a venit cumva vara in Belgia?Ieri vremea a fost superba....am stat toata ziua pe afara si ne-am plimbarit...Am cazut lati aseara si Reina a adormit in timpul baitei...a fost super haioasa...
Miri...ce face Bubu?Tot asa cumintel e?Un pupic dulce din partea mea...
Fetelor,va pupacesc pe toate si mai vb...
O zi buna va doresc!

paze din vacanta...
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553470453&ran=26395
Pozici noi cu strumfii mei...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=7texqfb3.3ujyojzj&x=0&y=n9u7tc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

nina, ai yahoo messenger? daca n-ai descarca-l, si daca ai trimite-mi te rog un PM cu id-ul tau. pusici:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput