zece praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 5
ror spune:
Miri_Mik, referitor la patania cu socrul, te rog nu pune la suflet ptr ca nu merita. Ce-ti pasa tie ce zice sau gandeste unul, altul. Ce este prioritar ptr tine, probabil ca pentru ei (el) e secundar, asa ca inarmeaza-te cu un zambet larg si conversatie minima cand ii ai in vizita. Macar experimenteaza si vezi daca merge. In fond si la urma tu iti cunosti valoarea, iti iubesti copilul si sotul si asta e tot ce conteaza. In plus, ne ai si pe noi si poti conta oricand pe simpatia si prietenia noastra.
Pe 28 octombrie o sa vin si eu, daca tot mi-ai dat ok-ul. In principiu o sa vin cu Carmen daca o sa fie aici, iar daca nu, ma mai gandesc la un eventual insotitor.
In ceea ce priveste deghizarea, trb sa fie in spirit de Halloween?
Ptr povestiri si organizare o sa ma mai gandesc si eu, poate imi vine vreo idee.
Carmen, multumesc. Sa stii ca o iau de buna
Bepii, multumesc ptr e-mail-uri
Oana, tu esti ok?
Despe, tu nu mai zici nik
Pupici pralinelor dar si celorlalte pralinute
morgane spune:
Fetelor, care a vazut Prison Break, pe Kanaal 2? Nu am reusit sa-l vad ieri si as vrea sa stiu ce s-a mai petrecut. Careva?
Pupici,
ardeiash spune:
miriuca mama.. nu te mai agita! asa ma agit si eu cu soacra-mea! si pun pariu ca pe ea n-o doare nici in cele mai dorsale locuri! iti irosesti bunatate de tinerete! si dac-ai facut greseala mea: adicatelea sa-i reprosezi sotului : uite ce face tac--tu..... muma-ta.... n-o mai face...
daca nu i-ai zis inca nik... nici nu-i mai zice... beleshte-i tu singura!!
sotiorul nu tre sa stie ce si cum! el oricum in adancul sufletului tine cu ei! ca daca nu tinea ii dadea frumusel pe us-afar' si le zicea: asta-i nevasta mea!! asa ca: sfatul unui om ce si-a dat seama mult prea tarziu ca a gresit e::: aranjaza-i nene cum vrea muschiul tau .. fara ajutorul cuiva.. ai ceva de spus: spune.. nu mai tolera!! cand vine sotul acas: lapte si miere... cu bella si cu bellu' ai tu treaba!! hai ca-ti tin pumnii!!!
cat despre ce bem si mancam facem o lista acilea? sau unde??? eu ma gandesc ca mai bine-mi aduc in traista ce si cum.. dar daca ziceti voi!!!
mathilda: ma bucur sa te cunosc si pe tine!!
ror: n-am mia zis ceva de azi de dimineata?! ce-i asa de grav??? deci vii si tu.. o sa te cunosc si pe tine. ce ma bucur!!
morgane: eu n-am vazut filmul .mi-i prea greu sa ma concentrez sa vaz ce zic!!
si asa ne dau astea la cursuri tot felul de teme. aproape ca nu mai fac fata.. dar sper ca voi putea si eu vorbi la sf anului... ca mi se cam impleticesc limbile!! si fac mixaje de numa numa.. cand tre sa spun in anglasi .. spun in francais.. si ma rog .. nici in romana nu-mi mai aduc amite cateodata cum se spune..... si vroiam sa ma-nscriu anul asta si la flamanda!! hi hi
carmen: azi mai zimbabuieshti sau pi unde mai esti? ca stateam sa ma gandesc ce fel de concediu mai aveti si voi!! va trebuie cred o luna sa va reveniti dupa vacanta asta" alaltaieri in america, ieri in australia.. azi in africa... si maine unde? nu va e greu?
s-auzim numai de bine! si
miri_mik spune:
am notat.
fetelor, dupa cum ati citit pe mess, lasam deocamdata preaminunatul party balta. om gasi noi alte ocazii sa ne intalnim. pare rau de inconveniente...
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
ardeiash spune:
miri: nu-i bai... am notat si eu!!
de dimineata in brussel a fost o vreme de ... cum sa spun sa nu deranjez??!!! dar acum zici ca-i vara! un soare frumos! care n-are nici-o legatura cu norii si ploaia de dimineata!! de nu mai inteleg nik!
la voi cum e? a venit vara? eu chiar incepusem sa pun centrala-n functiune ca seara imi clantaneau dintii cand iesem de la dus!!!
am impresia ca ne citeste multa multa lume.. doar din curiozitate ! poate ca asta denumire nu a fost tocmai inspirata.. desi a prins... doar sa intri sa vezi ce "mazgalesc" unii fara sa te intereseze nik despre subiect!!
mady: uite o chestie despre ce-am discutat noi : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85183&whichpage=1 poate te lamureste...
ardeiash spune:
neatza ciocolatzele!!
va salut dintr-un oras invadat de soare!!! e chiar frumos in brussel! tre sa planuiesc o iesire cu ai mei .. ca-i tare frumos! acum in cred se merge printre frunze ruginii si fosnitoare! ador sa-mi tarasc bocancii asa! eu mi-s tare romantioasa toamna!! poate pentru ca e anotimpul in care m-am nascut.. si simt ca-mbatranesc!!! poate ca nu.... imi place la nebunie mirosul de crizantema de toamna!! aici nu l-am intalnit jamais!! asa ca sufar! vreau si eu o crizantema de ... sa-i simt odoarea!!!
ce mai faceti? nu va gasiti timp diloc diloc sa intrati p-aci!?! hai ca va iau de urechi!!!
miri_mik spune:
draga despe:) la mine in curte zac niste imita&tii de crizanteme, sau marog, din famila lor, da nu miros:) nici frunze pe jos n-am gasit inca:)) ajteptam faza cu :adioooo pica fruuuuunza:)))
pana una alta copilu face vocalize dupa peregrinari prin urbe si eu rontsai chipsuri:)) adio dieta:)
pumpici:)))
miri_mik spune:
mare minune mare!
topilu a mancat biscuit cu manutele lui. nu relatam faptul ca toata casa e biscuiti baliti, nu e important:)))da el e un smeker acu si se uita la mine cu coltul ce i-a mai ramas si rade de isprava:)
chiar asa, banditelor, pe unde va preumblati? ca parca va mana tomnicica asta superba prin haladuiri prin lume:ha, vara ne plangem ca ne ploua si toamna ne desfatam cu soare si vant de te ia d epe picoare:)))
pusici. despe, vino sa iei imitatii din gradina de vrei. da repede, ca stau acolo nebagate ins eama de ceva vreme:)))
ta-ta si bai-bai:)
Bepii spune:
Bine v-am regasit fete dragi,
Nu stiu ce-am facut dar am sters mesajul care tocmai il scriam. Probabil am apasat aiurea pe alt buton..... asa ca scriu iar ....
Despe, cum adica n-ai vazut urma de crizanteme pe aici prin Belgia? Lasa draguta ca la prima intalnire o sa-ti aduc un buchet de crizanteme asa de la mine cu placere dar pana atunci nu-ti ramane decat sa te consolezi cu imitatiile din gradina lui Miri care dupa cum le descria ea sunt f frumoase dar nu au miros de crizantema adevarata.
Miri, pregateste castanele ca sapt. care vine aterizez la tine . Lasa fetitza, nu fi dezamagita ca doar n-au intrat zilele in sac, o sa organizam noi alta data vreo adunare de-asta cu rasunet.
Oana, alles ok? Ai ajuns la timp la serviciu adica fara file?
Ror, ma bucur ca am putut sa ne vedem azi. Imi place tare mult sa stau de vorba cu tine, esti o persoana foarte placuta si pe viitor vom mai repeta figura, da? Dupa ce ne-am despartit mi-am spus sa arunc o privire prin magazinele de pe Meir si normal ca n-am rezistat tentatiei si iar mi-am luat o gramada de carpe. Mai bine lasam cardul acasa!!!
Morgane, imi pare rau dar n-am vazut acel film la tv. Este serial cumva? Ce mai faci? Vezi ca o sa-ti trimit un PM cu ceva important.
Mai fetele, ce zi a fost azi!!! superba nu-i asa?
Voi ce-ati mai facut?
Carmen tie pe unde-ti mai umbla piciorusele? Mai transmite-ne cate-o corespondenta speciala din locuri exotice. Cand te intorci acasa?
Nina, pupici apasati tie si strumphilor tai
Si restul fetelor de asemenea pupici si numai bine
ror spune:
Buna seara dragelor,
Vremea se pare ca e schimbatoare dar asta nu mai e o noutate aici. In Antwerp a fost cald si frumos, astfel incat ora de pranz mi s-a parut mult prea scurta stand la terasa si avand o companie super placuta langa mine.
Acum se aud niste "triluri" de saxofon de la vecinu' care exerseaza iar candva mi-a spus ca ptr el e un bun remediu impotriva stresului. Asadar fetelor, se pare ca e o noua strategie la moda si anume aceea de a combate stresul stresandu-i pe altii
Da Despe, florile de toamna au un colorit aparte. Bunica mea avea niste flori superbe in gradina, noi le spuneam gherghine, cu o tulpina lunga de 1 m iar florile erau mari si carnoase. Acum nu mai imi aduc aminte daca apareau toamna sau mai devreme. Mai avea regina nopotii (de care eram tare fascinata), gura leului, galbenele si multe altele. Era in gradina si o tufa de trandafir, un soi aparte care era destinat pentru dulceata.
Toamna mergeam la cules de prune si se facea gem, iar noi, copii fiind, ne mai bagam cate un deget prin borcane, iar cand ne prindea bunica ce ne mai mustruluia. Dulceata de nuci era si ea mult ravnita de noi dar bunica nu facea prea multa. Prefera sa usuce nucile in pod si sa le foloseasca la cozonaci. La "dejghiocat" de porumb nu prea ma prindea bunica ptr ca mi se parea greu si plictisitor. Preferam sa fug pe deal sau sa ma ascund in pod si sa ma joc cu "matii"- pui de pisica. Dupa aceea venea si vremea mustului, pe care aveam voie sa-l bem cu paharele de vin si nu cu cele de tuica....
Era frumos, mai ales cand se adunau toti, matusile mele cu sotii, verisori si verisoare, mancam porumb copt in jar si turtite rumenite in vatra... eeh.
O seara frumoasa,
Ror