zece praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

morgane, perfect. atunci tu ai derogare s-o aduci pe fiica ta.cu bautura am notat. luma noi si voi cotizati:) rontsanele aduce fiecare, dar va intelegeti inainte sa nu aduceti toti aceeasi treaba:)))

Oana, oricand, esti binevenita. cafea si prajit. tine minte doar ca luni, marti si joi sunt zile de scoala. ajung acasa pe la vreo 2 si merg dupa copil la 4. da dupa aia sunt liberina ca o balerina:)))

pusici la gasca de praline delicioase romanesti deghizate belgieneste:)))

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Buna Despe, uite eu am fost la votare, asa ca un bun cetatean belgian in devenire. Am umblat un pic sa gasesc numarul strazii, ca o luasem in sens invers. Am ajuns la destinatie, am stat un pic la codita, dar totul a mers repede. M-am cam emotionat asa de una singura, fara un motiv anume, astfel incat cand am iesit din cabina de votare am avut impresia ca am votat cu cine nu trebuia. Si tot asa m-am chinuit si mustrat pana am ajuns acasa, facandu-mi procese de constiinta, dar in final totul fusese numai inchipuire, din cauza emotiilor care imi blocasera gandirea. Concluzie: am votat cu cine trebuia.

Miri-Mik, suna interesanta propunerea ta de Halloween. Mai ca m-as incumeta si eu, dar din motive de sot nu pot participa. Doar daca intre timp imi gasesc un "el" deghizat in sot ptr o seara si cu masina. . In lipsa, am sa o rog pe Bepii sa ma reprezinte.

,
Ror

Mergi la inceput

ror, nu ma supara! te rog frumos sa te prezinti! adica ce? ne impiedicam d eun detaliu minor ca "sotul":))) daca n-ai sot aduci preten, n-ai nici preten aduci amic, n-ai amic, te aduci pe tine! si am rezolvat dilema:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Miri, nu te mai supata pe socrii, ca sunt o categorie aparte si trebuie sa deschidem un alt topic, la care as avea si eu muuulte de spus. Noi te iubim, te pretuim si suntem mandre foc cu tine.

Acum m-am intors de la numarat voturi si bilete si partide si nume si iar partide ... de m-a facut sa ma gandesc la Pristanda. Presedinta biroului de numarare a voturilor e vecina cu mine si i-a venit luminoasa idee sa ma ia secretara. Am zis da, ce stiam eu ca va tine pana-n miez de noapte. Dar, ma rog, a fost o experienta.

Va pup si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna dragele mele!
Tocmai ce-am adormit-o pe pitica,si hop si eu calare pe computer sa vaz ca-ati mai scris....si ati scris,nu gluma!
Miri,iubita,cum sa fiu suparata pe voi?Ca doar pe voi va am....Dar pur si simplu nu mai am timp sa scriu...de citit va citesc,dar cind incerc sa scriu si eu doua rinduri,sare terorista pe mine si butoneaza si ea si adio mesaj...
Acum vad ca si-a revenit,e bine...e vioaie si imi da batai de cap.
Va las acum ca tre sa fac ceva de mincare,si cit doarme fata e singura mea sansa sa gatesc!
Va pupic pe toate si mi-e dor de voi!
Cind mai punem de-o intilneala?In afara de cea de la Miri.

paze din vacanta...
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=553470453&ran=26395
Pozici noi cu strumfii mei...
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=7texqfb3.3ujyojzj&x=0&y=n9u7tc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

miri_mik
am observat ca in rom se spune"traiesc in rom si asta imi ocupa tot timpul'
aici eu pot spune ca - administratia imi ocupa tot timpul
bon, acum -in leg cu petrecerea- tre' sa-mi intreb sotul asa ca va raspund diseara. stiu ca in acea zi mai avem o petrecere data de firma unde lucreaza dar daca e mai tarziu cred ca in principiu e ok- daca nu va fi prea obosit-
oricum merci mult de apel si invitatie. pupici lui bruno ( a mea buburuza a avut temperatura in weekend si am tras o sperietura- am fost ieri la dr si din fericire nu e nimic grav- dr ne-a spus ca pana la 2 ani copii se imbolnavesc de 8 ori pe an- )daca ma lasi vorbesc ore in sir numai de ea .
a , era sa uit- am citit ca ai scos o carte-----felicitari si dam te rog mai m multe informatii- sunt povestioare pt copii?
oef, chiar tb sa ne intalnim adica eu sunt f curioasa cum reactioneaza Klara la intalnirea cu Bruno
astept florile de petenie
salutari la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by miri_mik
hai sa va numar online cate sunteti amatoare sa stiu ce-i spun sotului, cate nurofene sa ia in avans;)

\pai dac-i socotesti si pe sotii nostri.. cre 'ca-ti trebe multicele nurofene.. ca doar nu i-o trebui numa lu' al tau!!

ma... da cum ai calculat ora intalnirii?? ca e mult prea precisa pentru mine?!

vorba lu' morgane: am notat totul.. deci trebe sa aducem ceva de rontait... bautura o iei tu... pentru toata lumea, deci... no bine// pan' atunci mai vorbim..

praline de praline o saptamana super de exceptionala va doresc!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

fetelor,
in principiu fac si eu prezenta cu al meu barbat la petrecere
va rog mai scrieti o data(caci sunt lenesa sa rasfoiesc pag)unde are loc evenim, cine se ocupa de organizare, ce tb sa aducem
cat priveste vestimentatia adecvata- sunt in cautare
pupici si noapte buna

Mergi la inceput

miri am uitat sa-ti spun
a mea fetita spune deja ; ta-ta, da-da si nee si alte gangureli(nesemnificative)
mama nu vrea sa spuna
sunt 1 pic dezamagita- am o cunostiinta al carei baiat la 7 1/2 luni spunea mama

Mergi la inceput

buna seara ciocolatelele lu mamaica:)

mathilda, din motive de securitate - vezi ce s-a intamplat cu brux - nu pun adresa mea pe net. dar in princip, cheful-cica- e in 28 oct, orele 19-20 (asta ramane de stabilit exact) adresa e in vilvoorde, am sa iti trimit un pm cu datele exacte;

cu klara nu te dezamagi, copil mai lent ca bruno nu exista:) noi avem fix 7 luni jumate si nu zicem nik, nu ne stim intoarce pe spate, da suntem veseli, ne place la tanti si cam atat:))) o sa le facem si noi candva, cand ne-o veni cheful:)))

pana una alta, lista cu inscrierile o inchid la sfr saptamanii. vreau sa stiu exact:
1. cine vine,
2. cine ce bea si cat bea,, aproximativ, bineinteles (inclusiv racoritoare)
3. daca va tenteaza o gustare calda sau ramanem numai pe rontsanituri.
4. alte observatii, gen idei chestii socoteli. pronuntati-va cu privire la tombola si alte joculete. e prima data cand imi d aprin cap asa ceva asa ca am nevoie de ajutorul vostru ca s aiasa bine.

dar ce e cel mai important, deghizare. nu trebuie nush ce, dar ceva sa aratati altfel decat dimineata cand mergeti la servici:))) sau sunteti deja deghizate p-atunci:)))

va pumpizez:))

Mergi la inceput