zece praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

revin cu o dilema: carmita : tu in australia.. altii tot prin australia: cum ati reusit frate s-ajungeti p-acolo de azi de pe la pranz pan ' amu ?
si vrei sa spui ca ai primit melodia de la mine? ti-a placut? si inc-odat:

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Carmen, fetita frumoasa, LA MULTI ANI!!!!! Anul asta sa ti se implineasca ceea ce iti doresti tu mai mult. Distractie placuta, sa te simti bine si sa fii fericita..

Bepii
, te astept cu drag. Da-mi un sms inainte. Oricum, mai vorbim pana atunci.

la toata lumea,
Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

La multi ani, Carmita!!! Multa fericire, iubire si impliniri, o viata linistita, soare in suflet si in priviri.
Australia? Cum ai reusit?

Pupici,

Mergi la inceput

observ acum nick-uri haioase pe dc: toporas, capcaunul, microbu... deci nu mai sunt singura!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

oh myyy!

intrai sa vad praline si bombonele si ce vaz? un bondar da tarcoale in cofetarie .

Haios titlu de topic, la cat mai multe capitole...mai viu sa va vad ca-mi place mult Belgia si-mi place si ciocolata

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mesaj pentru carmen:

laaaaaaaaa multi aaaaaaaaaani cu saaanataaaaaaaate sa va dea Doooomnulo tot ce doriti, zile seniiiiiiiiiine si fericiiiiiiiiiiiite Laaaaaaaa muuuulti ani sa traiesti!ashea:)))
sa ai parte de tot ce-ti doresti, si sa fii foarte atenta ce-ti doresti ca s-ar putea sa primesti:) pupici si deseara bem un pahar de vin sa sarbatorim ziua sotului in continuare si sa ne gandim la tine cu drag:)

desperada, deci se anunta amatori pentru ahhloween? :))) buun; deci clar trebe sa fiti costumati. nu se poate altfel. hai sa va numar online cate sunteti amatoare sa stiu ce-i spun sotului, cate nurofene sa ia in avans;)

bepii, sunt geloasa, te vezi cu fetele si cu mine nu? mbeaaaaaaaaa... mi-a iesit surpriza ieri. adica si pt mine a fost un fel de surpriza ca n-am stiut cum o sa fie pana la urma da... parca am vaz't ceva sclipiri in ochisorii lui:))

morgane, cartea... va trebui s-o cauti ca cercetasii daca nu ai chef sa treci pe la mine sa ti-o inmanez. cand ajung exemplarele "spre difuzare" facem o intalneala si fac pe "raspandacul", altfel nu dati de ea:)))

ror, imi cer scuze ca pana acu nu ti-am "vorbit", da uite acu mi-am revenit din amnezie si te pumpizez:) vrei carticica, nu scapi, tre sa vii pe la brux:))

scumpi tot la romania?

da mathilda? nu stim nik de ea:) mathildaaaaaaaaaaaaaa ce-ti face gonguta? cand ne vedem sa-l punem pe bruno sa o peteasca?hihihi

andreea, rushinica, nu mai stie lumea nik de tine! macar din cand in cand un ochi p'aci, fie el si de sticla:)))

ninutsa, ce fac piticii? gata cu dintisorii? dar tu ce faci toata ziua? nu iesi nu nimic? sau iesi da nu cu noi? mai zi ceva fata ca io am ramas cu impresia ca nu ne mai iubesti da noi te iubim:) dragoste neimpartasita?

madi... te jtiu io! tot cu slapul dupa mine:)) las ca te prind io maine cand iesim de la scoala si mergemsa-mi iau adidasi? ce zici? sau ne indopam pe la pizza hut, sau la donalds? asa ca sa stim o treaba, nu cumva sa-mi ramana mare fusta ce mi-amluat-o de la quelle:)))

OANA, numaram numaram? zi-mi ca tre sa mai icsez o zi. eu fac contabilitatea:))) cel mai simplu stii tu... te faci ca e o zi normala si faci toate chestiile anormale pe care le poti face intr-o singura zi, ca sa-ti muti mintea:) pumpizez:) mai ia un pulovar pe tine ca se facura 7 grade la brux:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

neatza pralinatelor!

no ca a facut rumoare topicul nostru.. insa nu pi la toate lumile!! am intrat sa vaz cine a raspuns invitatiei cu dovlecei.. si mi-s singura.. dar optimista!!!

miri: ti rog eu mult : cand te referi la orasul in care locuiesc sa scrii bruxelles ou brussel.. caci cum il scrii tu ...zau ca nu-mi place.. am ramas c-un gust amar.. cum se zice ! si mai si tresar pa d-asupra! wow! cre'c-am avut un vis urat!!! sau a fost adevarat?

merge cineva la vot astazi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mesaj administrativ:

HALLOWEEN PARTY

28 oct, sambata, orele 19, 20 - ramane de stabilit exact pe parcurs.
Tinuta deghizata obligatorie.

In princip, fara copii din motive de buluceala adulta. daca chiar nu se poate altfel, acceptam o bucata doua copii deghizati.

In program: tombola ( participantii sunt rugati sa aduca cate un obectsel in spiritul spookie al adunarii), horror storytelling(pregatiti o istorioara care sa va zbarleasca parul pe spate pe care s-o impartatisiti restului lumii), sesiune lingvistica la nivel inalt (dumnezeu stie in ce limba ne-om conversa)

Pt consumatie, s-ar putea sa revendicam o oareshce taxa:) pt aprovizionare, o sa va rog sa-mi trimiteti pm cu eventuale alergii si preferinte, ca sa impacam si capra si varza, ok? ori, mai simplu, fiecare aduce ceva de baut si ceva de imbucat.

Pana acu avem promisiuni de la : despe, oana, bepii, morgane, madi - ea sigur ca de nu o incaseaza cu slapul:))carmencita, asteptam confirmarea, si toate celelalte, va rugam frumos sa va prezentati in compania sotilor:)))

Veniti cu inima deschisa, e o ocazie sa ne cunoastem intre noi, sa ne cunoastem sotii, si sa-i punem sa interactioneze. sa ne simtitm bine. nu va fi petrecere de discoteca, dar sper ca ne vom simti bine.

Pumpici si va las sa va ganditi pana maine.

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Neatza cu soare!!!!
8 octombrie, ziua sora-mii!!!!'La Multi Ani!Sa fii sanatoasa, fericita, iubita!!!vad ca acuma esti in Zimbabwe, salutari la cocotierii si bananii de pe acolo!

Roxana, multzam de aprecieri!!!!!!Ma bucur ca-ti plac pralinele si Belgia!pupici
Tania, as vrea cu atata drag sa ne intalnim insa poate o lasam pe vineri pt ca marti tre sa ma duc in undeva pentru niste chestii si nu stiu cat timp imi vor lua!Apropo de eurovision, cine reprezinta anul acesta Romania, ai idee? Roxana 1974, stii tu cumva? Referitor la transmisia showu-lui va fi transmis in direct sambata 2 decembrie din cate am inteles. Multi pupici!!
Mikule, ce sa zic, inca nimik, baga la contabilitate da nu acum, stai sa apuna soarele, ok?Ieri am vrut sa vin pe latine, dar cum era ziua sotului tau am zis sa nu deranjez. Poate stabilim o intalnire micutza, ce zici, la o cafea, ceva?Pupici lui Bruno!!!
Despe, chiar mai, se mai aude ceva cu nikul ala, ca eu inca nu am primit nici un raspuns!
Pupici la toate fetele zmuahhh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Miri, 28 octombrie - notat, 19, 20 - notat, deghizare obligatorie - notat. Pot s-o aduc si pe fata mea? Ii place printre adulti si nu mai e de convins sa stea acasa, auzind de Halloween-feest.
Propun sa aduca fiecare cate ceva de rontait si de baut sa luati voi din buget si noi sa cotizam. Ce zici?
Pupici,

Mergi la inceput