zece praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 7
ninaM spune:
Despe,merci mult de mesaj....eu habar nu aveam de asa ceva...dar ai perfecta dreptate...
In ceea ce priveste ziua de duminica,as veni cu drag,dar tre sa-mi pun sotu in tema si poate sta el cu copii citeva ore....Te anunt la tel.maine...e tirziu?
Miri...de ce nu pot sa-ti trimit PM?Nu reusesc deloc!Eu am messenger si chiar m-as bucura daca am vb si acolo...Aaaa...gata ,stiu!Vezi ca iti trimit mail ...ca am adresa ta.
ardeiash spune:
fetele. eu nu prea le am cu politica.. insa as vrea sa-mi spuna si mie cineva in cateva cuvinte cateva lucruri..despre alegeri ... ca habar nu am. am citit pe aici.. dar vad ca se refera mai mult la antwerp http://www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2006/10/061009_belgia_nationalisti.shtml
nina: nu e tarziu maine .. vad ca merge greu cu raspunsurile!!
s-auzim numai de bine! si
morgane spune:
Buna, fete,
Despe, Vlaams Belang este un partid de estrema dreapta, care la fiecare mandat castiga tot mai mult teren. Una din lozinca lor este sa adune toti strainii, generatii intregi, sa-i suie in containere si sa-i trimita in tara de bastina. Asta in situatia care Belgia a adus in anii de criza economica, '30 si '50 muncitori din Italai si Turcia sa lucreze in minele din Limburg (provincie belgiana, in E-tul tarii), unde nu se inncumeta nici un bastinas sa lucreze, din caueza salariilor mizere si a conditiilor de munca asemenea. Propaganda care si-o face acest partid ajunge la urechile bastinasilor cu pregatire cel mult medie si a taranilor, pt ca in zonele rurale procetajul obtinut la votare a fost ingrijorator de mare.
Noroc ca CDNV - NVA este o coalitie puternica cu un program destul de bun pt toata lumea si a castigat alegerile in mai toata Belgia.
Dar gata cu politica la fieraria lui Iocan.
O votam si noi pe fata de la miss?
Pup,
morgane spune:
am facut multe greseli ... mama, mama, dar cititi si voi printre randuri.
Nu stiu de ce mesajul meu a aparut dupa cel a lui ror si despe? ca doar eu le-am citit si abia apoi am scris.
ror spune:
Buna dragelor,
Ce ziceti, o sustinem si noi pe Anne-Marie, participanta la concursul "Miss Belgium Beauty"?
Sa vedeti ce zice ea pe rombel-yahoo groups:
--- In rombel@yahoogroups. com, ~~~VALERIU® <belrom_de@. ..> wrote:
>
> Dragi co-listeni,
>
> poate reusim sa le aratam in propria lor tara si in fapte
belgienilor cit de frumoase si gingase sint romancutele noastre, mai
ales avind in vedere ca una dintre ele a iesit deja pe locul doi la
Miss World si alta aici in Belgia inca pe locul trei, dar poate
viitoare Miss Belgique!
> Noi putem ajuta la infaptuirea acestui lucru.... prin vot!!!!!
> Adica sa votam impreuna cu prietenii si colegii, vecinii, etc
> pentru ca una de-a noastra, reprezentativa
> (din mijlocul tarii, Brasov) sa iasa deasupra celorlalte in mod
detasat
> si sa ne reprezinte pe cei de aici din Belgia.
>
> http://www.annemarie-ilie.be/
>
> http://www.missbelg ianbeauty. be/functions/ list.asp?
Lid=2&pnav=; 2;11;&welkeen= 146
>
> va invit sa va uitati pe site'uri si sa cititi mesajul ei de mai
jos.
> Ļi uram multa bafta!
>
> VALERIU ~~~
>
> SA FITI IUBITI PRECUM DORITI
> NU PRECUM MERITATI
> ------------ --------- --------- --------- --------- --------- -
> From: Annemarie Ilie [mailto:annemarie_ ilie@...]
> Sent: Tuesday, October 10, 2006 11:07 AM
> To: PAUNE Valeriu (INFSO)
> Subject: RE: BRAVO si multa bafta! :-)
>
Stimate Domnule Paune,
Acum cateva luni mi-ati trimis un e-mail in care ma felicitati
pentru participarea la concursul Miss Belgian Beauty.
Semifinala acestui concurs a avut loc pe 23 septembrie, iar eu am reusit sa ocup locul 3 si sa merg in continuare in finala.
Pe 21 octombrie are loc finala si sunt hotarata sa fac tot ce-mi
sta in putinta sa castig.
Una dintre probe este sa primesc cat mai multe voturi prin SMS,
iar ca sa castig, am nevoie de 10000 de sms-uri.
Timpul e limitat, mai sunt numai 10 zile si eu trebuie sa mai
obtin inca multe voturi. ( 10000 ca sa fiu sigura ca sunt prima)
Daca ai putea sa ma ajuti, as sti sigur ca reusesc sa ies prima!
Am incercat tot ce se poate pentru promotie, nu mai vad alta
posibilitate de a imi face publicitate. Ma bazez pe ajutorul tau,
este ultima mea speranta.
Ca sa voteze pentru mine, oamenii trebuie sa trimita sms cu textul 10 la numarul 3155, chiar si de mai multe ori e
posibil.
Astept noutati si sper sa reusim impreuna sa castigam titlul!
Ma bazez pe ajutorul dumneavoastra si va multumesc anticipat.
Multumesc pentru ajutor,>
Anne-Marie
Ramane la latitudinea fiecareia daca trimite sms sau nu.
Pupici,
Ror
ardeiash spune:
da// si eu am citit mesajul... dar nu's ce sanse are cu rasistii astia de belgieni!! poate incercam!
am intrat si eu acum.. dupa cxe toata ziua am stat in fata calculatorului sa astept mesaje de voi... intrati, ma nene si pe mess ... v-am lasat acolo niste propuneri! astept cu nerabdare!
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by morgane
Buna, fete,
Despe, Vlaams Belang este un partid de estrema dreapta, care la fiecare mandat castiga tot mai mult teren. Una din lozinca lor este sa adune toti strainii, generatii intregi, sa-i suie in containere si sa-i trimita in tara de bastina. Asta in situatia care Belgia a adus in anii de criza economica, '30 si '50 muncitori din Italai si Turcia sa lucreze in minele din Limburg (provincie belgiana, in E-tul tarii), unde nu se inncumeta nici un bastinas sa lucreze, din caueza salariilor mizere si a conditiilor de munca asemenea. Propaganda care si-o face acest partid ajunge la urechile bastinasilor cu pregatire cel mult medie si a taranilor, pt ca in zonele rurale procetajul obtinut la votare a fost ingrijorator de mare.
Noroc ca CDNV - NVA este o coalitie puternica cu un program destul de bun pt toata lumea si a castigat alegerile in mai toata Belgia.
Dar gata cu politica la fieraria lui Iocan.
O votam si noi pe fata de la miss?
Pup,
multam fain pentru precizari... e bine de stiut.. cum la fel de bine de stiut este cu cine sa nu votezi: http://www.sofiaecho.com/article/extreme-right-wing-flemish-party-threatens-not-to-let-bulgarian-migrants-into-belgium/id_18105/catid_64 ... cine are drept de vot.. sa tina minte pe criminalii astia!!!
Bepii spune:
Despe, eu subscriu cu drag dar nu sunt sigura daca vin cu sotu sau singurica. Motivul deja il sti. Dar pana atunci mai este ..... Abia astept sa ne vedem iar in numar cat mai mare.
Ror, eu deja am votat cu fata noastra si tare m-as bucura daca ar obtine macar unul din locurile fruntase la miss Belgia.
Nina, ce m-as bucura daca ai putea veni! Hai fa un mic efort, adu-l si pe sotu sa cunoasca si el gasca, va descurcati voi cumva.
Morgane, ma bucur ca vi si tu, dar noi ne vom vedea si maine. Vedeti fetelor, Morgane vine tocmai din Brugge! Iar voi cele care sunteti mai aproape de Brussel faceti bine si semnati condica ca mi-e dor de voi.
Acum va pup si va doresc un weekend super.
ror spune:
Buna dragutelor,
Are careva dintre voi instalat SKYPE pe calculator? Am incercat sa dau de voi, folosind ID-ul de pe yahoo dar fara rezultat. Se aude f. bine, mult mai bine decat pe yahoo. Instalati programul si dupa aceea puteti sa-l folositi in loc de telefon
Si eu trimit viitoarei Miss cate un sms pe zi
Pupici si weekend placut,
Ror
miri_mik spune:
e frumoasa misserita? o votez si eu, macar ca-i romanca:)))
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)