zece praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 28

ardeiash spune:
bepii: bine-ai revenit!
eu am alta idee: in vinerea ce urmeaza ? karaoke? ca vad ca lumea e ocuata-n we??
mathilda: bineinteles ca e toata lumea invitata: altfel ziceam : x, y si z va invit la karaoke..
s-auzim numai de bine! si

morgane spune:
Despe, vinerea urmatoare ar merge ptr noi, dar nu putem veni inainte de 19.30 (poate ca nici nu e deschis mai devreme :-))
Esti o dulce ca tii cu noi, cei de departe.
Pupici,

ardeiash spune:
ah ce bine ca a inceput propunerea mea de vineri cu un da.... pai daca lumile-s ocupate in uikenduri!!... hai ma, faceti o calcare pe suflet! vinerea ce urmeaza!
miri : ma bucur ca ti-a placut ce-am "criticat" la cartea ta! si dupa cum ti-am zis: astept alta////
ma,, da pot spune ca esti destul de zgarcita cu pasajele din ea! ti-a cerut aia sa-i scrii si ei cate ceva..... si tu i-ai dat fix.. o fraza.. bravo!!

ardeiash spune:
praline.. tre sa recunoasteti, ce mai! hai ca o sa devina slogan.. daca nu intru eu pe aici... tre sa caut deja topicul.. incepand de pe la pagina a 2-a!
hai ma.... ca acum nu puteti zice ca pe vremea asta sunteti plecate... toata lumea la caldurica.... pe compuri... si cam atat?!

morgane spune:
Despe, ai perfecta dreptate. Eu promit ca voi incerca sa scriu cel putin o data pe zi. Bine?
Bepii, ti-a sosit mobila de dormitor? ca tot uit sa intreb.
Ieri am achizitionat si noi o bliblioteca (ca tot romanul care se respecta), dar va fi livrata abia in ian. sau febr. 2007 ...
Pana atunci mai achizitonez niste carti, in speranta ca o sa am timp sa citesc.
Pupici la toate pralinele si nu uitati sa va scrieti ideile, memoriile etc ... pe forum.

ardeiash spune:
morgane: in conditiile date... macar 1 data la 2 zile ar fi pentru mine ok,,, dar dupa cum v-am zis, la ultima intalneala.. .cam vorbesc singura pe aici.. si zau ca intr-o zi ,in care cu sigurana m-am trezit cu fata la cearceaf.... nu stiu ce-o sa fac... acum .. par exemple nu prea am timp nici eu! doar v-am povestit motivatiunea.. insa tot intru si mai arunc oarece litere de pe tastatura!
in plus mai trebuie sa citesc si un volum in limba engleza. imi cere profa ... auziti mai.. eu abia -mi gasesc timp sa fac fata situatiilor.. si m-am dat naibii! citesc in engleza. maine ma duc sa-mi cumpar un volum, urati-mi succes!!(ca-mi trebuie( cred ca m-apuca anul cel nou!!

ardeiash spune:
bombonici: m-am imbolanvit! am fost intr-un magazin de decoratiuni pentru pomul de craciun... va asigur ca am stat in el cam 2 ore.. si ma grabeam! inca n-am vazut tot! m-am imbolnavit! este fantastic! nici prin cap nu mi-am putut imagina ca cineva poate crea asa ceva! daca vreti sa aveti un pom de exceptie mergeti la de wolf..pe rue de blaes 40, 1000 brussel... bineinteles ca nu m-am indurat si mi-am cumparat o gramada de lucrusoare... desi aveam suficiente! sunt si preturi mici.. dar si preturi pe care nu mi le explic! abia astept sa -mi ziceti daca v-a placut!! mergeti negresit!! e deschis si duminica vad: de la 10-17 si e inchis miercurea..
prin jut pe-acolo .exista multe magazine de mibila, arta, gift si alte chestii ce te rascolesc.. mie nu mi-a dat pace un magazin de mibila: mi-a placut mult.. am stat si m-am plimbat prin toate camarutele.. chiar daca nu cumparam nik.. dar mi-a plcut mult.. pentru morgane am sa dau si adresa web... ca stiu ca ea-si cauta o masa: www.momentum.be.. aveau niste veioze,, , si alte obecte de 'luninat.. ce m-au bagat in ....vise!
deci la karaoke pentru vineri n-a raspuns decat morgane! nu m-asteptam!

ninaM spune:
Despe,care vineri e treaba cu karaoke???Adeca maine?Sau sapt. viitoare?As veni si eu...tot asa dupa 7:30...depinde cum vine sotzu acasa si cit de dispus e sa stea cu copii...
Fetelor,a fost cineva la circul de la atomium?Bouglione...parca...E ceva de capul lui?As vrea sa-l duc pe Alex si mi-ar fi de folos ceva informatii...
Hai va pupicesc pe toate si o zi buna va doresc!

ardeiash spune:
pai io ziceam maine... dar vad ca fetele-s tare ocupate....
hai ca m-am suparat deja...
parca eu nu am de facut o gramada de lucruri! dar tot imi fac timp sa intru pe aici...
gata! fac si eu terapie ca si voi: nu mai intru pe-aici! sa vad daca va-ntrec!