zece praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 29
ror spune:
Mai fetelor, mie mi-ar fi placut sa vin maine, dar din motive numai unul si unul, nu o sa ajung.
Despe, nu te supara pe noi, caci tu esti persoana de baza.
Eu am tot umblat zilele astea, am ajuns tarziu pe acasa si de aia nici nu am mai deschis calculatorul. Am am tras cu ochiul de la servici sa vad care mai e miscarea pe aici, dar vad ca fetele sunt cumintele si nu mai zic nimic, nimic.
si weekend placut,
Ror
scumpi spune:
Buna fete cucuiete,
Hai mai Despe nu te supara pe noi ca nu mai scriem, eu de ex. nici nu am ce, ce sa scriu ca am facut curatenie, ca am spalat, ca am fost la supermarket, ca m-am intalnit cu o parte din prietene, ca ploua intr-una afara si ma enerveaza...daca vrei scriu si asta si vin si dimineata la cafea( chiar daca nu beau) si seara cu lapticul de noapte buna. Hai uite ca-ti trimit un pup zburator nu mai fii supalata...
Fetele va pupic dulce si va doresc un weekend cat mai placut si fara ploaie...muahhh
morgane spune:
Despe, multumesc mult ptr site, este zen total, asa m-am delectat. L-am pus deja la favorite. Dar mi-am cumparat masuta si ai vazut-o si tu, insa n-ai bagat de seama. Stii cat am umblat dupa ea ...
Ai vazut? Cum au vazut fetele ca te-ai suparat, au aparut una, cate una. Bravo, fete!
Week-end placut si sa ne revedem cu bine.
Pupici,
oanademunck spune:
Buna-seara domnitze!
Nici eu nu am mai avut timp sa mai scriu si abia in seara asta am reusit sa mai citesc putin. Vad ca mai avem putin si trebuie dsa deschidem un nou capitolas(Ava:)pai daca tu faci terapie si nu mai intri pe aici, cine mai deschide noul capitol???Ca cel mai frumos e cand il deschizi tu!In alta ordine de ideei ramane valabil pentru sambata!!)
Eu am avut o saptamana tare buna si la serviciu si in rest, mai ales ca am aflat ca doua prietene de-ale mele din romania vor veni aici saptamana viitoare la o conferintza. Si cel mai tare este ca ele nu s-au mai vazut de mult ca au pierdut legatura una din ele locuind acum in alta taza, si ca un facut vor fi amandoua in brussel saptamana viitoare!Abia astept!!
Acu am o rugaminte. Ne-am impartit deja sarcinile pt tabara de supravietuire din martie si mie imi revine rolul sa organizez o 'mistery night'. Daca aveti ideei, sugestii si ma puteti astept cu placere orice idee!!Va rog eu muuult!!!
La karaoke nu reusesc sa ajung maine, maine incepe Cocoon-ul si cum al meu trebuie sa fie acolo mai tot timpul voi bate si eu cararea in fiecare seara pana acolo.
Va pupez acum si nu ma uitati daca va vin ideei cu 'mistery night'
pumpici
PS. Hai ca editez mesajul ca uitasem sa va zic. Pe 18 decembrie suntem martori la o cununie, asa ca-s tare bucuroasa ca devin nasa(ca in capul meu cam asa traduc eu martorii de aici cu nasii de la noi)Gata am terminat pe seara asta
miri_mik spune:
draga ava, te superi in van!
ieri spre exemplu, n-a mers site-ul. alaltaieri a fost topilu bolnav. rasalaltaieri am creat.o zi inainte la fel. ador sa nu mai stau pe comp:) bibilesc pe te miri ce, si cu un entuziasm... de invidiat:d
cu karaoke, ti-am explicat. n-am ce face seara cu bruno.
p'orma, am intrat sa va zic : geen paniek, cheful de 2 decembrie ramane in picioare. cum si eu si madi ama vut examene, nu ne-a ramas nici un neuron liber pt organizare. acu parca s emaid egajeaza orizontul, deci putem contsopi chestii socoteli:) ca vrem sa fie bine si sa iasa ieftin:)))
nah, ajunge, ma duc sa strang prin sufragerie ca mi-e casa bazar. d anu-i bai. loc de bibilit sa am, in rest....
pupici de noapte buna:)
muuuuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
morgane spune:
Ultima strigare: CINE VINE MAINE la karaoke?
Lasati vesti pe mess, la mine sau la Despe. De preferat la Despe, ca eu le citesc abia dupa 17.00.
Pupici,