zece praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 27
MadyG spune:
Seara buna,fete dragi !
Vreau sa inchei povestioara mea, asa ca va relatez pe scurt cum au decurs zilele de sarbatoare.Pentru ca anul asta ziua mea a durat de fapt trei zile ,ca-n povesti,si asta datorita voua.
Dupa cum va spuneam ,marti seara, pe cand conferinta era in plina desfasurare,eu ,cu « ordinatorul » in fata,nu faceam fata mai deloc. Treaba aveam cu gramada, de invatat aveam,teste a doua zi aveam,soneria cea groaznica imi urla in urechi,iar in capul meu era haos. In momentul urmator a intrat pe usa sotul meu,cu un buchet superb de flori si cu un zambet larg pe buze,spunandu-mi « Uite ce a sosit pentru tine.Ia vezi,de la cine-o fi ? »
Paranteza :Apoi aveam sa-mi dau seama de ce mai devreme vorbise el la telefon cu cineva misterios ,caruia ii confirmase ca locuim unde locuim,la adresa noastra,care este…
Atunci v-am si scris : « Mai,fete,am primit un buchet de flori ! » ,iar voi : » Hai,pe bune ! De la cine ? »
Buchetul era de la voi,fetele mele ,insotit de un mesaj incantator, iar seara mea ,dintr-una banala si obositoare,a devenit sarbatoare.
Apoi Bepii a noastra ,frumoasa si radioasa, a avut parte de aceeasi surpriza , iar noi ne-am luat ramas bun ,urmand sa ne vedem peste doua zile.
Miercuri ,in prima parte a zilei am fost destul de trista ,pt ca a fost asa frig si urat afara,insa cand au inceput sa cuga mesajele si telefoanele ,parca si cerul a devenit senin.Iar dupa ce mi-a venit hubby-ul acasa, am petrecut intr-adevar superb ,exact cum mi-a urat Carmita.
A urmat joi,ziua cea mare, cand am avut imensa bucurie de a va avea la mine, si va multumesc din suflet pt toate cadourile pe care mi le-ati facut !A fost o adunare numai buna de filmat,ceea ce Nina a si facut –cateodata avand-o si pe Reina in celalata mana,ca o superwoman ce este- ,m-am simtit extraordinar cu voi,am ras si mi-am incarcat bateriile ca dupa 2 saptamani la bai .
Ror,multumesc pt cadou ,e tare ,tare dulce !Imi pare asa de rau ca nu ai putut sa fii si tu cu noi,insa recuperam pe 2 decembrie.
Oana,multumesc pt urari si ma bucur tare mult ca ai putut sa vii !Carmita , fetita, esti o dulce si mama ta la fel,va pup si va multumesc mult !Multzam si pt ca ai fost si sefa cu orientarea in spatiu,ca pt mine asta e mereu punctul slab.
Morgane,multumesc pt urari !Tare as fi vrut sa fii cu noi !O sa ne distram pe 2 dec si pt ziua de joi.
Ava, mi-a parut rau ca nu ai putut ramane mai mult,dar nu-ti zic nimic,pt ca ai plecat sa servesti patria !Multumesc pt felicitare si pt frumoasele urari,sper sa se implineasca ce mi-ai urat !
Danieluta ,scumpa mea, multumesc frumos pt felicitare si pt urari !
Tania,tzucutza ,multumesc pt tot,esti o bomboana de fata !M-am rasfatat cu cadoul de la tine,e un adevarat set de wellness! Sa ai un week-end superb , sa te simti si tu rasfatata si te pup dulce !
Nina,multumesc pt urari si sa stii ca sunt f. bucuroasa ca am avut asa invitata de onoare ca Reina !
Miri, fata ,draga mea, m-ai dat pe spate cu cadoul tau ,unde mai pui ca am avut si compania pestisorului cel auriu drept bonus de ziua mea,te pup si mare multzam pt tot !
Mathilda, sper sa ne intalnim cat de curand si regret ca nu ai putut sa vii !
Acum va urez un week-end fain in continuare, hugs and kisses cu toata dragostea, ne auzim luni!
mathilda spune:
mirimik
incep cu tine caci vrau sa te felicit si eu, chiar daca n-am citit cartea(imi pare sincer rau ca nu ne-am putut cunoaste)
disperata - nu e nici o tentativa de a intra in gasca - eu chiar vreau dar din pacate.....
in cel mai scurt timp voi incepe si stagiul pe langa un avocat asa ca o sa fie si mai greu sa tin pasul cu voi(cel putin la scris)
scumpi si ror- am gasit, sa zic asa aproape pe cineva pt baby-sit- imi da luni raspunsul clar- e tot o fata din romania- mi-a lasat la telefon o impresie f buna- vom vedea
imi pare rau ca nu pot veni pe 2 dec, din pacate eu lucrez si in week-end(nu sunt werkcoholic, sau cum naiba se zice dar momentan n-am alta solutie)- asa pot lucra de acasa m mult in timpul saptamanii.
de la anul sper sa gasesc onthalmoeder sau o cresa pt fetita. in antwerpen e f dificil. miri vreau sa-ti spun ca noi cred de mai mult de 3 luni stam pe lista de asteptare si nici un telefon.
deci, cand fata se duce la cresa, voi lucra normal, si atunci pot sa va intalnesc
momentan o sa ma intalnesc , sper daca nu se razgandeste sau daca n-are ceva mai interesant de facut, cu scumpi luni in oras
sper din inima sa ma intelegeti si sa nu credeti ca incerc sa evit intalnirile voastre.
am scris deja f mult asa ca nu va m plicisesc
va pup pe toate fetele si va urez week-end placut
ardeiash spune:
danyelana: unde este noua biserica romaneasca din brussel.. eu stau destul de aproape!
mathilda: am spus ca ai avut o tentativa .. caci pentru prima oara ai vrut sa ne-ntalnesti.. noi ne-am bucurat ca o sa te cunoastem... si atat.. dar n-au intrat zilele-n sac! iti faci tu timp.. si sa stii ca la intalnirile cu noi poti veni cu bbica ta. abia se bucura reina si booboo.. vor avea cu cine sa se joace. eu chiar m-as bucura. imi plac copilasii la nebunie!
abia acum mi-am dat seama ca nu trebe sa numim topicul dupa cate praline-s active.. active sau neactive.. tot praline sunteti.. si-nca ff bune ..asa ca o sa continui numaratoarea la topicuri si nu la bombonele. ce-i corect.. e corect!
s-auzim numai de bine! si
morgane spune:
da' ce spui tu, ror? palpitant la voi in bloc. n-o fi de mirare sa se fi sinucis, ca belgia detine locul doi in lume, la nr de sinucideri/an, dupa finlanda. ce renume! si se pare ca toamna-iarna este perioada propice ptr depresii psihice: zile scurte, nopti lungi (intuneric, brr)...
sper, insa, ca nu te-a marcat prea tare. sterkte!
fetelor, da' bag seama ca voi sunteti mai active in cursul saptamanii decat in week-end. eu tot pe dos.
pupici,
ardeiash spune:
propunere: karaoke sambata viitoare ! seara// tarziu ca sa aiba toate lumile timp sa vina! si cei care nu pot in we.. si cei care vor in we.. samd.. astept impactul!!
si inca ceva: am fost ieri in germanik.. la piata. eu am fost la lidl.. ca-i mai ieftin! ma, ca sa vedeti cum e omul, mai""!! nu-mi mai plac dulciurile de belgia, a trebuit sa ma duc in germania. si sunt asa de suparata!asa de suparata.. de nu ma pot abtine... am gasit acolo de nu puteam duce: niste bunataturi: floricele si clopotei de turta dulce in ciocolata de agatat in pom,, o minune, inimioare cu geleu si ciocolata de ... ah .. e greu,, biscuiti cu butter deliciosi.. ciocolate,, ciocolatele.. in ce forma vreti voi si cu ce vreti voi inauntru si p-afara ... si ma gandeam cum o sa trec eu de sarbatorile care vin !!! sper ca v-am transmis si voua pofta.. ca de.. sa moara si capra vecinului nu numai a mea.. nu?!
banc: Daca vine muntele la tine,iar tu nu esti Mahomed....
FUGI!!!!.... este alunecare de teren !!!!!!!!!
mathilda spune:
disperata,
ora mi se pare ok chiar daca trebuie sa ma trezesc duminica dimineata din nou
daca imi dai voie as propune o ora- 19-19.30
asa putem sta si eu cu sotul cateva ore
si spune-mi unde are loc
asta in cazul in care sunt invitata
salutari
morgane spune:
Mah, Despe, idee excelenta. Dar noi nu putem veni, cu toate ca asa am vrea. Avem o chestiune aranjata: o degustare de vinuri romanesti cu vecinii, Murfatlaruri, sa le creasca inima constantencelor si nu numai lor.
Dar data aviatoare suntem pe baricade.
Pupici,
ror spune:
Da Despe, excelenta idee, dar nici eu nu pot participa. Sambata sunt invitata de colegul meu la unul din restaurantele grecesti din Antw. Invitatia a fost facuta inca din septembrie, nu mai pot da inapoi. O sa fim in numar mare, majoritatea participanti de la nunta din august. Restaurantul nu are piscina asa ca o sa fie totul ok
Pupici si o seara placuta tuturor
ardeiash spune:
ror si morgane: daca nu sunteti voi.. eu nu ma mai joc.. asa ca mergem i nsambata urmatoare. e bine-asa?
Bepii spune:
Bine ne-am regasit intr-o noua saptamana
Fetele, o sa fiu cat mai scurta si directa ca am probleme la calculator adica dupa parerea mea ventilatorul nu mai functioneaza ca dupa cca 10 min de funcionare incepe sa miroasa a ars de la unitate asa ca va scriu si il inchid si il astept pe depanator.
Am avut un weekend f frumos, aventuros, cumparaturi pe sufletul meu si cam atat.
Despe (Ava), imi pare rau ca te dezamagesc dar oricat as vrea eu de mult, nu pot veni la karaoke in acest an pt ca deja toate weekendurile sunt ocupate. Noroc ca pe 2 decembrie nu s-a nimerit nimic si pot veni la marea intalnire.
Dar asta nu inseamna ca trebuie sa amani karaoke pt alta data. Sigur vor fi fete amatoare.
Va doresc o sapatamana excelenta si va pup apasat pe obrajori