zece praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

oana nu ne mai tb invitatie, asigurare si sa aratam banii la vama, dar nu putem sta in UE mai mult de 3 luni(> 3 luni tb legal)
spatiul schengen e dif de UE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Dragele mele,astazi m-am simtit super cu voi!Multumiri gazdei,Madi,si scuze pt deranj...
Scuze si fetelor care m-au condus acasa...Reina s-a dat in spectacol.Data viitoare iau metroul!
Acum ca mi-am incarcat bateriile cu voi,am sa fiu bine dispusa o saptamina...ca aveti voi ceva...un leac
Hai ca va pupicesc pe toate si fug la nani,ca sunt obosita...

PS:Oana,ai ajuns cu bine?Ca tu erai obosita deja la Madi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Dragele mele fete frumoase !

Nu stiu cum as putea sa exprim in cuvinte bucuria pe care mi-ati facut-o si nu stiu cum as putea sa va multumesc ,ca sa fie macar jumatate din cat meritati.

Sa incerc sa va relatez un picutz sirul evenimentelor, asa, cu cuvintele mele...

Inca din ajunul zilei mele de nastere,cand ma gandeam la Bepii si la cum o sarbatori ea cu sotiorul ei,au inceput surprizele pentru mine.Strunita de Miri si cu frica-n san sa nu o supar ,ca imi zisese in ziua aia de vreo trei ori « vezi ,la sapte ,conferinta !»,intru si eu,sa vad ce-o fi.
Incercasem sa o trag de limba pe Nina,putin mai devreme,dar nici gand sa aflu ceva .Fata noastra m-a convins ca e intalnirea noastra virtuala demult promisa si niciodata adeverita.

Sa stiti ca eu ma gandisem la posibile planuri din partea voastra ,chiar cu cateva zile inainte si ajunsesem la concluzia ca pe mine nu aveti cum sa ma surprindeti,n-aveti cum sa ma pacaliti…Unde mai pui ca eu stiu tot ce misca-ma gandeam- ca doar eu cu Miri m-am vazut luni si apoi ,de cate ori am vorbit la telefon ,mi-a zis ea mie ca nu e nimica pe rol,ramane sa sarbatorim fetele din noiembrie pe 2 decembrie,ca acuma nu a mai fost timp,ca nu a mai reusit nimeni sa se vorbeasca,sa se organizeze,alea alea …
« Aoleu,si Tania ? »-eu.
« Facem pe 2 decembrie,ca e mai misto cand nu se asteapta,cu atat mai mare o sa fie bucuria» -Miri.
« Da’ vezi,diseara ,la sapte ,nu cumva sa nu fii prezenta ,ca te mananc! »-tot Miri.

Ok,las deoparte tot si ma conectez si eu,crezand ca scap repede ,sa ma intorc la hartiile cu l’accord du participe passe ,ca doar nu au fetele timp sa vina toate la ora asta pe Mess.
Wrong,my dears !Fetele mele,in par , pe baricade.Eu,imi prinsesem urechile.

“Carmitaaaaaaaaa,fataaaaaaa,io cum fac?”.
”Miriiiii da’ io de ce nu vad?”

La un moment dat pierdusem total firul discutiilor,cu ochii roata dupa culori, webcamuri si al meu hubby, care se dusese sa vada cine suna la usa.Unde mai pui ca voiam sa va scriu si eu cate ceva,sa fac si eu fata … cat de cat.S-ar putea spune ,iubitele mele,ca in momentul acesta, eram de-a dreptul depasita de situatie...

To be continued,ca tre’ sa plec la scoala.

Sa aveti o zi superba, love you all ,my girls !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Dragi fete cucuiete,
Da' tare bine ne-a mai fost ieri la Mady . Este o gaza excelenta si trebuie sa-i multumesc inca o data.
Mady esti o fata deosebita si te iubim cu toatele
Fetele s-au intrecut iar pe sine si ne-au rasfatat cu cadouri de nu se mai terminau. Iar mancarea......super gustoasa!!! yummy!!!
Totusi la intoarcere acasa am avut parte de aglomeratie pe sosea si am facut cam doua ore pana la Mechelen de am mai putut juca doar 15 min din ora mea de tenis. Dar nu-i bai atata timp cat am petrecut asa de bine.
Va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pt noi.
Participantele de ieri, vedeti ca v-am trimis deja pozele. Sper sa va placa.
Acu trebuie sa plec sa fac bagajele ca plecam pt weekend in Ardeni.
Va pup si va doresc tuturor un weekend pe placul inimii voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

pralinutze ... si eu m-am simtit tare bine cu voi.. pacat ca a trebuit sa plec.. scuze pentru asta.

maddy: esti o gazda perfecta.. n-am mai mancat salata de boeuf de nu ma istiu cand... si si-acum ma gandesc de ce n-am mancat oare mai multa?! nu mai zic de oua umplute... yammi! multumesc mult pentru tot!

ma uitam la numarul de fete de pe topic si am constatat ca suntem 10 praline belgiene active... motiv pentru care m-am gandit .. ca ne apropiem de pag 20... sa numim topicul 11.. tot zece praline belgiene* (da' nr unshpe) ,,, asta pana cand cineva ... nu stiu cine mai vrea sa ni se adauge-n gashca.. avem o-ncercare de andree si una de mathilda... vom vedea, hai fete: curaj:

ps: ma , sper c-am numarat bine!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bepii: distractie maxima !

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88041

fetelor, topic despre "cenusa de jar". aruncati un ochi, scrieti o parere, ca ati citit-o:)) sa vedem ce iese:)))

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Asa, fete, v-ati distrat si v-ati pus si burticile la cale. Bravos!
Nu incape indoiala ca gazda a fost in culmea fericirii. Ce rau imi pare ca nu am putut fi si eu cu voi. Joi si vineri au fost zile de cosmar pt mine (at work). Noroc ca ieri m-am putut delecta la o demostratie de gatit exotic, organizata de un traiteur din vecinatate. Am fost impartiti pe grupe, am pregatit in total 7 meniuri (de la aperitiv pana la desert) si in final am mancat tot. Va asigur: marfa.

Mah, ramane in picioare intalneala din 2 decembrie?

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare pralinutze,

Dupa lupte seculare care au durat... cateva saptamani, iata ca am revenit si eu printre voi. Am avut probleme cu internetul si pot spune ca nici acum nu sunt 100 °/° rezolvate dar printre picaturi reusesc sa ma conectez.

Vad ca am pierdut niste intamplari tare interesante, cum ar fi petrecerea de la Despe, si imi pare tare rau. Sa nu fiti suparate pe mine ca nu am mai dat nici un semn de viata dar nu am putut.

Pt fetele care sunt de la Bxl si vor sa mearga la biserica, la anunt ca s-a mai deschis o biserica romaneasca la Sckarbeek. Nu e o problema sa veniti chiar si cu copii mici caci mai sunt si nimeni nu se supara daca mai incep sa planga.

Pupici la toate fetele si voi incerca sa intru mai des.

Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Buna seara pralinute,

Va doresc tuturor un weekend placut.

Bepii, sper ca weekend-ul sa fie cat mai frumos si romantic

Haideti sa va spun si voua, la mine in bloc s-au petrecut lucruri ciudate. Ieri am fost si eu la film si m-am intors acasa pe la 22. Cand sa ies din lift, dau nas in nas cu 4, 5 politisti. Incepe un scurt interogatoriu, de cat timp locuiesc aici, daca imi cunosc vecinii de la un anumit apartament, legitimare, etc. Mie mi s-au cam imuiat picioarele la vederea lor, asa fara motiv. Nici nu mai stiu ce am reusit sa bangui in flamanda. Se pare ca persoana de la ap respectiv ori s-a sinucis ori i s-a facut de petrecanie. Astea sunt doar presupunerile noastre, ale vecinilor ptr ca nu am capatat nici o informatie de la cei care se ocupa de caz. In astfel de situatii imi apar multe semne de intrebare si ma face sa ma gandesc la cat de relativ este totul.
Intentia nu a fost nici pe departe sa va intristez ci doar am simtit nevoia sa va spun si voua...

Pupici multi,

Ror

Mergi la inceput