zece praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 25
Bepii spune:
Draga Mady,
Iata ca a venit si randul nostru sa fim sarbatorite si nu oricum. Fetele nu s-au dezmintit si ne-au facut o mare surpriza si implicit bucurie. Ma bucur tare mult ca avem zilele de nastere una dupa alta. In felul asta bucuria e si mai mare.
Sub impresia zilei de ieri cand m-am simtit excelent datorita voua, iti urez la randul meu multa, multa sanatate, viata sa-ti ofere ceea ce-i mai frumos, sa fi fericita si iubita.
LA MULTI ANI DRAGA SI SCUMPA MADY !!!
Pupici
mathilda spune:
beatrix,
1.in dr exista 1 principiu - retroactivitatii- care spune ca legea se aplica faptelor la data cand ac au fost savarsite
acum prietena ta suporta consecintele L vechi
2. romania in UE inseamna: ca putem calatori fara viza si invitatie si asigurare 3 luni
daca vrem sa stam intr-o tara a UE m mult de 3 luni atunci tb sa dovedim ca avem munca si alte altele , adica, ca stam legal
eu aici acum ma specializez in vreemdelingensrecht.
oana ai dreptate- astia de la primarie habar n-au sa faca diferenta intre moldova, romania, cehia, etc
si eu am probleme multe la primarie cu clientii mei. vin si imi mai arata ce boacane au m facut( si evident apoi munca pt a repara)
miri_mik spune:
madi, am ramas la coada, da... nu si cu gandul:) te-am lasat sa-ti revii dupa ziua de ieri, dupa testele de azi, da acu' gata! iti sar in cap si te pumpizez si te trag de urechi de laaaaaaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaani!
si cum zic eu mereu, sa ai parte de aproape tot ce-ti doresti ca sa fii mereu in cautarea a ceva mai bun:) asa sigur nu t eplictisesti in viata si nici ceid e langa tine:) pupici!:)))
acu, draga beatrix cele 5 luni ar face bine prietena ta s ale petreaca in be daca asa i s-a spus. probabil din cauza verificarilor. daca dumnealui e cetatean belgian , exista riscul, pt ei, ca totul sa fie in alb. de unde, sfatul lui stan patitul...fie face ce zic ei, fie se intereseaza clar de ce trebuie sa ramana in be. pt mine, ca si eu am fost 5 luni cu carte de identitate provizorie, si n-am iesit din be. dar de frica romanilor, sa nu-mi faca pb, nud e altceva:)
acu, cu intrarea in UE. treaba e aceeasi ca si inainte pt cei care vin in belgia: aceeasi invitatie pt 3 luni, fara viza, bani in vama. avem titlu de UE, si probabil nu vom mai avea nevoie de pasap pt UE, dar in rest, aceeasi marie, aceeasi palarie, alt moment doar:)))
pusici
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
beatrix spune:
multumesc tuturor pentru raspunsuri!
am sa ii transmit tot si mai departe vede ea ce hotareste!
va multumesc inca o data!
sa ne auzim numai de bine,
beatrice
oanademunck spune:
Mai fete, inca o data ca nu-i clar, daca intram in UE mai trebuie sau nu invitatia aceea?Din ce stiam eu dupa aderare se poate calatorii in spatiul Schengen cu pasaportul, asigurare medicala si o anumita suma de bani.A, si fara lichide la bord:)
zamuahhh
morgane spune:
Mady, sarbatorita, acum m-am adunat de pe drumuri si m-am grabit sa intru pe net, pt a-ti ura "La multi ani!", impliniri, bucurii si multe flori.
Pupici dulci,
mathilda spune:
mady,
nu te cunosc inca dar din ce am citit pe forum am aflat ca esti sarbatorita asa ca iti urez si eu la multi ani si tot ce iti doresti
numai bine
ardeiash spune:
sal'tare pralinutze: sper din tot sufletul sa ne vedem maine.. dar eu inca nu poci ca sa va dau raspunsul.. daca vin sau nu.. din motive serioase,, si demne de luat in consideratiune!!
s-auzim numai de bine! si
oanademunck spune:
Despe, ca m-ai facut curioasa.....si ca sa te intreb cu limbaj de piatza ferentari- e pozitive motivele?
Maddy, eu am zis ca ajung insa din obisnuintza, crezand ca ma duc in paza acasa, am uitat sa imi iau sacul de dormit, pijamalele si trusa de demachiat la mine (ca dorm la job in noaptea asta). Sa vad daca e al meu disponibil sa mi le aduca, altfel tre sa ma duc eu acasa!!Daca imi poti trimite un mail cu nr tau de telefn ca nu il am, asa te pot suna sa te anunt ce si cum!
pupi!!
ardeiash spune:
oana: e cu + + + + + + + + + + + !! daca nu te cunosteam : ziceam ca ma iei la misto.. k-s casnica.. dar noroc ca te cunosc!!
s-auzim numai de bine! si