zece praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 24
ardeiash spune:
bravo pentru fostul sot!
si bravo si pentru actualul! norocosul!
s-auzim numai de bine! si
ror spune:
Draga Mady,
La Multi Ani fetita draguta si dulce, sa-ti fie viata frumoasa ca o floare!!!! Bafta azi, sper sa fie totul ok si petrececere frumoasa maine.
Ror
scumpi spune:
Draga mea Mady,
LA MULTI ANI din toata inima, sa ai o zi frumoasa si fericita, sa fii iubita!!! Multe bucurii si tot ce-i mai bun pe lume.
Te pupic dulce, dulce
Si pt. restul motatelor, de-abia astept sa va vad maine
carmita_baby spune:
Draga fetita Mady La multi ani! Iti doresc ca noul an din viata ta sa iti aduca numai impliniri pe toate planurile! Bafta!
Sa fi fericita! Petrecere frumoasa azi cu sotul tau!
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
MULTI ANI TRAIASCA,
MULTI ANI TRAIASCA,
LA MULTI ANI!
CINE SA TRAIASCA?
CINE SA TRAIASCA?
LA MULTI ANI!
MADDY SA TRAIASCA! MADDY SA TRAIASCA!
LA MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULTI AAAAAAAAAANI!
multa ,multa sanatate,fericire, impliniri si un bb mic si frumos!
s-auzim numai de bine! si
beatrix spune:
salutare!
revin si eu printre voi iar cu o intrebare!
acum cateva luni intrebam pe cele casatorite cu belgieni de ce acte au avut nevoie si multumesc celor care mi-au raspuns pt ca prieteniei mele i-au fost foarte utile informatiile primite!
ea s-a casatorit aici pe 21 octombrie iar cei de la primarie i-au spus ca 5 luni sa nu paraseasca belgia! ea are nunta programata la sfarsitul lui ianuarie in romania si se teme sa nu aiba vreo problema daca se duce o saptamana in romania avand in vedere ca nu trec cele 5 luni!
este cineva printre voi care a parasit belgia inaintea celor 5 luni? daca da, ati avut vreo problema?
sau stiti vreo posibilitate sa poata pleca fara nici o problema? ce ar trebui sa faca?
multumesc anticipat si
La multi ani celor ce-si serbeaza onomastica astazi!
Beatrix
oanademunck spune:
Maddyyyyy!!!!!
Multi pupici dulci si un 'La multi Ani!'din toata inima!!Sa fii sanatoasa, norocoasa si iubita!!!!
moooaaaaaa
oanademunck spune:
Beatrix,
Daca am inteles eu bine prietena ta doreste sa se duca in ro in ianuarie cand Romania este deja in UE si circulatia cel putin intre ro si be va fi libera.
Mie mi s-a spus tot la fel dupa casatorie sa stau in Be deoarece daca plec in Ro voi avea nevoie de alta viza pt a ma reintoarce, si asa am ajuns in ro in audientza la conslul belgiei care a sunat la primaria din anvers (de fapt la vreemdelingenzaken)spunandu-le ca vizele pt romani casatoriti cu cetateni belgiei sunt scoase de doi ani de zile (actiunea se petrecea in 2004). Asa ca eu as mai intreba o data despre ce e vorba pt ca nu mereu cei de pe la primarii stiu ce si cum , mai ales acum de cand cu restructurarea UE plus ca ei nu prea stiu sigur ce-i cu Romania, cu Bulgaria, cu Moldova si etc la capitolul vize , acte, le cam baga pe toate in aceeasi oala!
Eu am plecat a doua zi dupa casatoria civila (de fapt la mai putn de 24de ore dupa casatorie), am avut la mine cartea de casatorii si pasaportul si am iesit si intrat fara probleme
pupici
ninaM spune:
Draga Madi,LA MULTI ANI!!!
Sa fi iubita si tot ce-ti doresti sa se implineasca...
Bafta azi la scoala si o zi frumoasa iti doresc!