zece praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 23
scumpi spune:
Draga Tania,
LA MULTI ANI!!! Iti doresc o zi de nastere plina de liniste , fericire, dragoste , de prieteni buni si momente de neuitat. Fie ca ce e mai bun si mai bun sa vina de acum incolo.
Multi pupici
carmita_baby spune:
Anul asta pe froum am avut marele noroc de a cunoaste o fata tare deosebita, spun fata pentru ca este mai tanara in inima, atitudine si toate cele decat o fata de 20 de ani. Tinerete combinata cu o maturitate si intelegere nemaipomenita. Nu ma pot considera decat norocoasa sa te am ca prietena Tania!
Draga mea iti urez din toata inima La Multi Ani!!! Sper ca viata sa iti aduca numai lucruri bune asa cum iti este inima! Sa fi sanatoasa si iubita si sa ne traiesti, la fel de plina de viata intotdeauna! Petrecere frumoasa!
Mello motanelul iubit
scumpi spune:
Despe si mie mi-a iesit la fel rezultatul la test cu toate ca nu am copilasi. Stau bine cu teoria sa vedem practica peste vreun an, doi .
ninaM spune:
Draga mea TANIA,iti doresc din inima tot ce e mai bun pe lumea asta,sa fi sanatoasa,fericita si toate visele sa ti se implineasca!
LA MULTI ANI!
Sa ramai mereu asa vesela,frumoasa si optimista cum te stiu eu...
Sa fi iubita!
ninaM spune:
Despe,suntem niste mame perfecte.La fel mi-a iesit si mie testul... cu toate ca Alex cind il cert imi zice ...mami,ma scoti din sariteee...mereu ma certi...oare inseamna ca dau gres?sunt oare prea cicalitoare?
Acum ramine de vazut cum am sa aranjez mormanu de toale in sifonier...dar ma straduiesc...tre sa-mi iasa!
Gata,va pupicesc pe toate si ne auzim...deseara!
oanademunck spune:
draga Tania,
iti urez'La Multi Ani!!!!'te pup cu drag si iti dorec sa ai parte numai de momente frumoase, de mult noroc si de multa sanatate!Sa iti fie viatza ca o pralina, dulce,cu arome placute !!!
pupicei pt sarbatorita!!!!!!!
miri_mik spune:
gelieve tania,
gelukkig verjaardag!
si mai mult de atata nu ma tin bateriile fara sa imi screm creierii in van pt ceva filozofic in flamanda, asa ca io zic asa: toate la cate visezi sa ti s eimplineasca, dar nu toate pe rand, si sa-ti raman mereu ceva de care sa fii nemultumita in viata. asta te va impinge mai departe pe drumul spre desavarsirea personala la care tindem toti. in rest, sa fii iubita. cand esti iubita esti o frumoasa! si meriti sa pice lumea de invidie cand te vede cum radiezi!
la multi ani, deci, fata frumoasa:)
pupici
restul ORA 19 FIX? CONFERINTA MESS.
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
ardeiash spune:
ma.. vad si eu populatie p-aci! ca sincera sa fiu.. am cam simtit ca vorbeam singura... si odat' ma supar... sa stiti! dar sunteti prea fondantate ca sa ma supar pi voi.. dar , bre.. io nu-nteleg cevalica: va vad clar ca sunteti pi net si netu pi voi.. si nu scrti nik aici! di ce??
s-auzim numai de bine! si
morgane spune:
La multi ani, Bepii !!! Sa ai parte numai de fericire, impliniri si caldura, asa dupa cum iti e si sufletul.
Pupici,
Bepii spune:
Dragele mele,
Va multumesc din suflet pt urarile transmise
La un moment dat mi-au dat lacrimile de bucurie, ma gandeam ca in urma cu un an si ceva nici nu-mi trecea prin cap ca aici pe pamant strain voi intalni niste prieteni atat de buni si dragi.
Ma bucur ca existati si credeti-ma ca fara voi viata aici putea fi groaznic de plictisitoare si greu de suportat. Am lasat in tara prieteni foarte dragi dar ma bucur ca am gasit si aici cale de mii de km distanta aceleasi suflete calde si apropiate.
Va multumesc ca existati
In alta ordine de idei, trebuie sa recunosc ca mi-ati facut-o!!!
Adica la ora 19 ne strangem toate, chatuim pe yahoo ca gastele de am ametit la un moment dat (putin si de la porto-ul din fata mea), si ce credeti? Suna cineva la usa si-mi aduce un buchet superb de flori la care era anexata si o cutie de bomboane. In timp de chatuiam!!! Asta da sincronizare!!! Si ce credeti ca scria pe biletelul anexat buchetului? "De la fete cucuiete".
Mai fetelor, dar voi sunteti surse inepuizabile de surprize!!!
Am ramas fara grai! La fel si sotul meu. Daca va zic ca azi a sunat telefonul aproape din ora in ora de la prietenele de aici si din tara ca sa ma felicite? Al meu sot a ramas masca, ce mai! A vazut si el ce inseamna prieteni adevarati la romani si cat sunt de iubita. Pana si fostul sot m-a sunat sa-mi ureze la multi ani.
Mi-ati facut ziua mai frumoasa si intr-adevar ati reusit sa ma faceti fericita. Si unde mai pui ca zi vremea a fost pe masura, nu? Pe masura inimii mele
Gata acu ma duc sa mai chatuiesc cu niscaiva cucuiete pe yahoo.
Va pup si va doresc tot ce-mi doresc si mie adica numai bine.