zece praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

nuuuuuuuuuuuuuuuuuu
asta inseamna ca suntem supermame
cum poti sa zici ca esti dezamagita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Mathilda, ti-am trimis un mail pe PM cu e-mail-ul de acasa, sper sa ajunga in regula.
De obicei pt obtinerea certificatului de nastere romanesc al copilului, iti trebuie un extras al celui belgian si traducerea lui legalizata. Cu ajutorul acestui document tradus si in baza unei cereri, poti obtine certificatul de nastere din tara. Atentie, trebuie apostilat de catre Ministerul de Externe roman. Mult succes!
Pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

incercati si voi:http://video.google.com/videoplay?docid=-6176702600168718216&q=genre%3Acomedy

si daca aveti prea multe in sifonier.. impachetati-le mai bine.. http://video.google.com/videoplay?docid=4776825453418327083&q=genre%3Acomedy.. eu inca maii ncerc.. pana nu dau gata schema nu ma culc in noaptea asta! si daca-mi iese... maine arata toul bine, nu?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

yoopi! mi-a iesit! e incredibil! acum pot sa ma culc linistiiitta! son usor! si bafta si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

La multi ani,draga Tania!

Ziua ta sa iti aduca sanatate si fericire ,iar anul pe care ti-l aduce in dar sa iti fie plin de impliniri si de bucurii,alaturi de cei dragi!
Cu un buchet superb de flori pentru tine,,te pup si te imbratisez cu mult drag,

Mady.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Draga mea Bepii,

La cat mai multi ani fericiti alaturi de cei dragi tie si sa ramai mereu la fel de tanara, buna si frumoasa.
Iti doresc sa fii fericita, sanatoasa si sa-ti indeplinesti tot ce ti-ai propus.

LA MULTI ANI, LA MULTI ANI, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!

Cu mult drag,
Ror

Mergi la inceput

Draga Despe, eu nu vreau sa te dezamagesc, dar si mie mi-a iesit acelasi raspuns. Dar asta e ipotetic si teoretic ptr mine, caci nu am bebei ca voi, doar in eventualitatea... Vezi, cu teoria sunt buna, insa practica ma omoara

Matilda, extrasul dupa certificatul belgian trebuie apostilat la "min van buitenlandse zaken" si tradus in limba ramana. Poti intreba si la consulatul roman. Poti obtine certificatul romanesc prin consulat, insa o sa dureze un pic mai mult decat daca faci tu singura demersurile. Traducerea o poti face apeland la Morgane, intreband la consulat ori direct in tara, dupa ce obtii apostila pe extrasul respectiv. Succes

Mergi la inceput

MULTI ANI TRAIASCA
MULTI ANI TRAIASCA
LA MULTI ANI!
CINE SA TRAIASCA?
CINE SA TRAIASCA?
LA MULTI ANI!
TANIA SA TRAIASCA! TANIA SA TRAIASCA!

LA MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULTI AAAAAAAAAANI!

Tania iti doresc viata lunga.. lunga,,, plina de sanatate .. impliniri .. pasiune/// fericire si noroc!!

Mergi la inceput

ror: chiar m-ai dezamagit... nu ca as vrea sa vad p-aci vreo mama denaturata! dar daca nici macar nu depisteaza pe cele care n-au copii! tre sa ma amagesc singura ca-s o mama asa de buna!

dar tu , cu ssiguranta vei fi asa... nu ma-ndoiesc de asta !

pup

Mergi la inceput

Draga mea Despe,

Nu trebuie sa fii dezamagita si nici sa ai oaresce dubii in ceea ce te priveste. Trebuie sa fii convinsa ca esti o mama buna si deosebita, ptr ca asa este!!!!

Ror

Mergi la inceput