zece praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Mathilda, eu am preocupari de-astea autorizate. Daca ai nevoie de mine, striga!
Despe, karaoke? Am vrea si noi cei din vestul vestului, dar Brussel e cam departe ... Dar daca cere datoria venim.
Oana, in plina melancoliei dupa placinta ta cu dovleac am facut si eu ieri, dar nu o bate pe a ta. Iar rezerva de seminte am terminat-o demult. Intru in zona gri.
Miri, mi-am revizuit agenda, intru si eu marti pe mess, la datorie. Ca prea m-ai certat. Si eu mi-s sensibila.
Scumpi, multi ani fericiti impreuna, cu mult romantism si intelegere.
La toate bomboanele praliné, un week-end placut si mooi weer!
Apropos, in tara ninge ... si putin la mine in suflet.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

da ma .. la constanta cica-i lapovita.. nu mai e mult si va ninge si aici! a fost un cancer azi la noi!!! am venit degerata si m-am dres cu vin fiert! atata m+am dres ca am simtit nevoia sa ma-ntind... asa , dint-o data... cand sa ma scol.. nu mai puteam.. dar trebuia .. ca aveam oarece nevoi... abia .. abia am gasit scarile!! si ma gandeam sa merg p-alea di sus? sau p-alea di jos??? sus.. am ales.. am zis ca in jos o sa ma pravalesc...

asa ca .. atentie la vinul fiert.. dar mi-s vesela.. nu-i bai!! sper sa nu fiu mahmura maine! hai noroc!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

morgane,
merci mult dar din cate vad tu locuiesti in brugge iar eu in antwerpen - as prefera pe cineva din apropiere(daca ai vreo cunostiinta) sau eventual daca tu ai job prin apropiere atunci ar fi fantastic
scuze dar chiar nu am timp sa vin in brugges
oricum merci mult de tot . daca nu gasesc pe cineva prin apropiere.....atunci in apropierea sarbatorilor poate fac o plimbare la br si atunci te contactez.
merci inca o data
salutari

Mergi la inceput

ii un ger afara! ce bine ca n-am amanat intalnirea de saptamana trecuta// ca acum nu mai puteam sta decat in casa! si ati vazut ce frumos era pe terasica!!!

voi ati stiut ca luna iunie a fost luna anti manele?? chiar daca e cu intarziere.. scuze.. e dragut comunicatul..

11.06.2006 6:26 Sa dam Mozart la tot cartieru'!

--------------------------------------------------------------------------------

"COMUNICAT

Societatea Romana de Aparare a Drepturilor Scaritei si ale Ciocanelului Disperate (S.R.A.D.S.C.D.)

va invita la

LUNA ROMANEASCA DE LUPTA IMPOTRIVA MANELELOR: IUNIE 2006

I n c r e d i b i l !

Haideti sa ne aratam unii altora ca nu sintem niste figuranti dintr-un film indian.

Haideti sa le aratam ca nu sintem atit de lesinati pe cit parem a fi.

Haideti sa le aratam ca masinile cu nr. personalizate gen JAF, BOX, FUR sau SEX, dintii de aur, ghiulul, lantul de bicicleta aurit pus la git si unghia lunga de la degetul mic al miinii drepte sint niste handicapuri, nicidecum niste virtuti.

Haideti sa-i facem, macar pentru 30 de zile, sa se simta la fel de straini in propria masina, in propria casa, in propriul cartier, in propriul oras, in propria tara, precum ne simtim noi, cu ajutorul lor sincer si dezinteresat, in propria noastra viata.

Haideti sa-ndraznim sa ne ascultam si noi muzica, de cite ori avem chef (bineinteles, la ore decente), cu geamurile deschise (la masina sau la casa), cu sonorul la maximum, macar o luna, luna iunie (De ce iunie? Pentru ca e urmatoarea si nu mai avem rabdare).

Cine stie, s-ar putea sa-i punem pe ginduri, sa-nceapa sa nu se mai simta chiar atit de bine in tara in care s-au nascut, o tara in care nu mai poate asculta omul linistit o manea din cauza la toti bulangiii care baga la greu muzica simfonica din masinile naspa luate in leasing, vai mama lor; o tara in care-ti sta-n git saminta de bostan cind ti-e lumea mai draga, din cauza la fraierii care asculta roc sau geaz cu volumul la maximum, de parca ar fi pe tarlaua lor, nu intr-un bloc in care mai traieste si alti oameni, 'ra-ti ai dracu' de-ntelectuali! Nu mai poate omu' sa violeaza in liniste o batrinica din cauza la violonistii din clanu' Betovan!

Cine stie, s-ar putea sa se gindeasca (si) ei la emigrare, pentru prima data in viata, pe motiv de nepotrivire de caracter cu patria muma.

Va imaginati o Romanie pitoreasca, dar, din fericire (aproape) nelocuita?

Cei o mie, maximum doua care vom ramine acasa ne vom putea distra de minune: mai un tenis cu piciorul peste Muntii Carpati, mai un shopping civilizat in hypermarketurile goale ca niste biblioteci, locuri de parcare la greu, nu tu blocaje de trafic, nu tu batut de covoare simbata dimineata, nu tu o taiere de porc in scara blocului.

Haideti sa le aratam compatriotilor nostri ca existam!
Romani, sa dam Mozart la tot cartieru'!

[...]

S.R.A.D.S.C.D.
Filiala Timisoara

Mergi la inceput

un test pentru pentru mamici: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=170 .. acum nu mai stiu daca-i chiar de crezut.. caci iata , ce mi-a iesit mie: nu ma pot abtine sa nu v-arat:

//Esti o mama perfecta si de aceea meriti felicitarile noastre:
Stii exact cum sa te porti cu copilul tau, cand si cum trebuie pedepsit, cand si cum trebuie sa-l recompensezi. Pentru tine, prioritara este fericirea propriului copil,acest lucru nefiind sinonim cu a-I indeplini toate dorintele, cu a-l rasfata. Iirespecti personalitatea, prin comportamentul tau ii dai incredere in propriile forte, il inveti sa fie sigur de sine. Nu te indoi niciodata de reusita in viata acopilului tau caci, prin modul in care il vei creste si il educi, il vei face un adevarat invingator.///

Mergi la inceput

fete: nu poci ca sa ma abtin... pe chausee de louvain .. aproape de mine adica.. exista un magazin kwantum... acum are lichidare de stoc. asta-nseamna reducere de preturi incepand de la 20 la suta.. am vazut perdele si draperii reduse la 40 la suta... parchet laminat redus la 50 la suta.. materiale de constructii, perne , cearceafuri, mobilam tapet .. la niste preturi incredibile!!!

daca sunteti amatoare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Mathilda, intr-adevar locuiesc in Brugge, dar exista mail-uri, faxu-uri, telefoane etc. Distantele sunt relative. Daca vrei iti trimit datele mele pe PM.
Pup,

Mergi la inceput

morgane,
merci
ceea ce tb tradus tb semnat de traducator (caci e vorba de tradus certif de nastere al fetei si a lui sotului) . de fapt este pt obtinerea certif de nastere rom al fetei. ea are numai belgian.
acuma eu cred ca nu tb autentificat si de instanta ci cred ca numai tradus si semnat de un traducator autorizat
oricum trimite-mi email sau tel si vedem cum facem
merci mult

Mergi la inceput

disperata,
am facut testul si mi-a iesit acelasi rezultat ca si tie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mathilda

disperata,
am facut testul si mi-a iesit acelasi rezultat ca si tie

pai m-ai descurajat.. la toata lumea da acelasi raspuns? hai cine mai face testul?

Mergi la inceput