zece praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 20
ardeiash spune:
bepii: pai da.. eu cezic aici.. am fost la karaoke.. si ni-a placut mult.. se danseaza cu spume.. nici eu nu cant prea bine.. dar daca gasesc versurile pe net sa fac exrcitii -nainte.. o sa reusesc. din pacate noi nu putem dansa ca suntem in doliu.. si asta l-ar intrista pe-al meu.. inca mai sufera.. dar putem participa la orice altceva.. adica galerie si alte alea..
nina; hai ca ne-ntalnim la o cafea sa ne scoatem parleala saptamana aviatoare. vrei? vi tu la mine sau eu la tine?
pupici zaharosi si fondantati la "cenlante"
s-auzim numai de bine! si
scumpi spune:
De sub noianul de batiste
Iesi si eu cam greu un pic
Ca sa urez la ale mele artiste
Un weekend placut si un pupic
vad ca raceala nu mi-a acaparat si partea creativa.
Tania pt. maine iti doresc sa ai parte de o petrecere frumoasa, sa-ti fie totul la sufletel .
Despe vreau si eu la ping-pong, chiar imi place iar la karaoke, mai degraba in trupa de balet ma alatur Taniei si Oanei.
Oana, da am primit off-ul.
Ror, ce-ti mai face gatul?
Nina te pupic si ii pup si pe nazdravani.
Andreea ce mai faci? Dar Elenca?
Mathilda ne vedem joi? Sper ca vii si tu cu Klara.
Iar noi maine vom sarbatori implinirea a 5 ani de cand suntem impreuna. Oau, ce a mai trecut timpul...
Fete cucuiete va dulce si va doresc un weekend la inimioara
miri_mik spune:
scriu si aici ca sa nu ziceti ca uitati:
Marti, 7.11.06, la orele 19.00, conferinta Yahoo messenger. fetele care nu pot, speram s-o lungim cat trebuie ca sa va prezentati la apel:)
de trei ori.... NU UITATI
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
anky spune:
Ei fetelor,cum sta treaba pe 2 decembrie..?
In legatura cu raceala,sper sa nu ma pricopsesc ca doar m-am vaccinat in Ro.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
oanademunck spune:
Mikule, notat, viu marti la conferintza, imi trag placinta de dovleci aproape si viu sa ne conversam (zece romance in conferintza pe yahoo-sper sa nu cada reteaua:)
Bepii, mergem la shopping da in vreun mall ceva sa fie cald si bine altfel cred ca o tinem din cafenea in cafenea cu ceai si tzigari lights. Si tre sa ne intalnim si sa repetam pt baletul de la karoke:)Doar sa o convingem pe Despe sa interpreteze o melodie mai ritmata ceva de genul 'Lambada'ca daca ne ia cu 'Macarale' varianta in franceza murim de atata leganat:)
Ror, valabil si pt tine exersatul pt balet:)
Andreea, vb Danielei (Ala) ce mai faci??? mai zi si tu ceva
Va pup pe toate acum fug la fotbal, damn..
zmuahhh
mathilda spune:
fetelor,
vreau sa va intreb si eu ceva. exista printre voi un traducator autorizat? daca da sau daca stiti pe cineva va rog dati-mi si mie de veste. va multumesc anticipat
ardeiash spune:
mathilda: vezi morgane
scumpi: la multi multi ani impreuna cu boolina ta.... si sanatate
anky: sper ca antivirusul ro sa fie valabil si virusii nl sa stea la ei acas' ca sa nu fii nevoita sa mai faci inca unul si p-aici!
oana: inca mai ai placinta cu dovleci? eu mi-am lins degettzelele de mult de tot.. mi-au ramas niste fursecute de numa numa de la ror si morgane.. dar le gat pan' la conferinta.. cred ca-mi cumpar seminte...
miri: eu spun present la conferinta... poti sa ma teci pe listutza!
ma , vad ca ideea mea cu karaokele a prins.. mai mult balet decat gargara.. dar a prins.. hai lansati si o data.. macar in principiu!!!
ardeiash spune:
miriL eu imi revin mai greu.. si mai rar: ma da unde-s castanele? ne-ai promis castane.. ce-i drept\: a, promis si eu seminte .. dar nu va mai vedeam bine. .daca mai puneam si seminte!!!
oana: i-ati un pix si o hartie si noteaza-ti: crema aia de branza care-ti place tie mult , mult de tot la macaroni.... se numeste GRATINOISE -kaas sau fromage de la KNORR .. e super bune si e gata preparata... doar o amesteci cu macaroane si costita .. o arunci in cuptor si-i gata buna bunutza... tocmai am facut si mi-a iesit super!! astept sa-mi zici daca ti-a placut!
ia uitati ce bancuri dragute aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87350
Bepii spune:
Scumpi,poeta noastra la minut, pentru sarbatorirea celor 5 ani impreuna cu baiatul tau va doresc din toata inima sa fiti sanatosi si sa va iubiti la fel pana la adanci batraneti. La multi ani !!!
Presupun ca ve-ti merge la o cina romantica in doi, nu? Dar orice ve-ti face va doresc distractie placuta.
Si noi avem maine musafiri conform traditiei, o sa ne vina toata familia cu copii si nepoti si probabil ca iar ne vor prinde zorii. Dar nu-i bai ca a doua zi e duminica si avem program de voie.
Fetelor, eu chiar as vrea sa mergem odata la karaoke. Dar nu-i urgent, o sa hotaram data cand o sa ne intalnim.
Va pupicesc si va doresc un weekend placut