zece praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 19
anky spune:
Salut vecinele mele,m-am intors din Ro asa ca putem planui o intilnire intr-un weekend,ce ziceti?
Pupici
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
miri_mik spune:
anky, se lasa cu petrecre in 2 dec. generala. anunta-ne daca prestezi.
despe, grea matematica: odata e la madi, asa ca vrea ea, la mine e tot madi si cu george, numa spatiu mai mare si serbam ziua romaniei si mos nicolae, neah!
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
anky spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
anky, se lasa cu petrecre in 2 dec. generala. anunta-ne daca prestezi.
despe, grea matematica: odata e la madi, asa ca vrea ea, la mine e tot madi si cu george, numa spatiu mai mare si serbam ziua romaniei si mos nicolae, neah!
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
Daaa..unde unde?.Vreau mai multe detalii,ar fi misto.Ce zi cade 2 dec?.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
oanademunck spune:
Salutare!
Se vede ca a venit toamna scrieti aici de cred ca pana la primavara lansam pe piatza vreo trilogie de genul 'lord of the pralines':)
Am reusit sa ma adun de pe drumuri in sfarsit cred ca am facut o mie de milioane de kilometri de vineri pana azi bine macar ca i-am facut cand a fost vremea ok ca lovi un ger aici la mine in sat, si cand ma gandesc ce urmeaza fac turturi instantaneu...;
Amu, ca sa revenim la ciocolatile noastre io deja nu mai pot tine pasul cu petrecerile astea asa ca poate o minte luminata ma poate scoate si pe mine din orbecaiala....in afara de petrecerea de pe 2 decembrie, mai e vreuna? daca da, cand? daca nu, DE CE? Eu propun sa facem un calendar, sa tiparim vro brosura ceva sa fie mai 'duidelijk'ca eu mi-s in ceatza!!!!
Despe, micul si dragul meu Traistariuu!! Bravo pt karaoke, cool!!Nu stiam ca prestezi si pe latura asta artistica:)Eu nu pot canta, pot doar tipa dar daca se organizeaza asa ceva eu ma bag la trupa de balet din spatele cantaretei/cantaretului, vb aia doar cantat fara spectacol in spate nu merge (si am si experientza sa stii, ca m-a obligat diriga intr-a 9 a sa dansez sirtakis la balul bobocilor :);))
Morgane, tremete-mi si mie adresa ta de mess por favor!
Mikule, fu bine azi, ma trimisera acasa si pe mine si pe altii cativa din lipsa de obiect al muncii (7 adulti la 3 copchii hihihi)
Tania ce mai faci mai?
Scumpi, ai primit offul?
Ror, care mai e treaba cu raceala? fuse fuse si se dusesau e capoasa si mai sta?
Pupici ciocolatzi si celorlalte fete- zmuaahhhh!!!!!
ardeiash spune:
hi hi hi.. mikule... ce socotesti ca-i grea mateoftica pentru mine.!. uite, ma , ca mai sunt si altii cari adicatelea n-au inteles!!! dak nu-ntelesei ...nu-ntelesei si gata! dar am priceput de la primul mesaj sa stii.. nu mai era nevoie de lamuriri.. suplementare..
cu karaokele inca nu am incercat.. astept sa va termin pe voi.. dar cred ca-i fain... aduc si piramidoane sa stiti... nu va fie frica!
anky\: 2 dicembrie cade sambata daca nu ma-nsel!
pralinutze.. ha ima scrieti si voi.. ca nu-mi place cifra 13...
s-auzim numai de bine! si
ror spune:
Oana, draga mea, sunt calita. Eu nu racesc ca tot omul, toamna. De cele mai multe ori mi se intampla cand e frumos si cald afara dar bate vantul
Despe, raceala n-am luat-o de la Carmen. Luni dimineata am dardait un pic in statia de autobuz si m-a luat un pic frigul. Dar macar a fost cu folos, am prins autobuzul si am rezolvat si ceea ce trebuia, asa ca e de bine, sper.
Ma bucur ca scumpisorului i-a placut joculetul. Mickey Mouse a fost pura intamplare. Sa stii ca e grea alegerea mai ales cand n-ai experienta la copilasi si nu le cunosti gusturile.
By the way, pe seful meu il cheama Michael, dar toata lumea ii spune Mickey.Iar cand trebuie sa-si silabiseasca numele la telefon, spune "Mickey de la Mickey Mouse". Am auzit chestia asta de atatea ori in cei 6 ani si cred ca de acolo mi se trage....
Miri, hai ca-mi aman plecarea, daca-i rost de intalniri cu fete motate ca voi si mai ales sambata. O sa plec pe 3 dec atunci. Nu e 100% confirmat, sa vedem ce zic si cei de la servici.
Bepii, draga mea, mi-e dor de tine.
Scumpicel, am o vorba cu tine.
Stie cineva ceva de Esme? N-a mai intrat de mult aici.
Matilda, multumesc ptr urare. Dar cine stie, pana plec poate ajungem sa ne cunoastem
Anky, da o strigare daca ajungi prin Antwerp, weekend sa fie.
Morgane, Mady, Nina
Ror
ror spune:
Hai fetelor sa schimbam si pagina 13 ca nu-i place lui Despe.
Despe, dar sa stii ca 13 nu-i bai, ti-o spun din experienta
Karaoke ...hmm...interesant de vazut.
Un tenis de masa, m-ar tenta mai mult. N-am mai prestat din generala. Acum nu stiu daca mai nimeresc mingea Trebuie sa existe si in Antwerp. Mi-ai dat tema de casa.
Ror
ardeiash spune:
ror ; important e la inceput sa tii corect paleta. .adica s-o nimeresti.. ca dupa-aia mingea.. pe unde-o cadea!! insa e dragut! pacat ca stai asa departe de mine! ne ma ifacea mde lucru impreuna!!!
oana: ia legatura cu mady.. ea-ti va spune unde ce si cum.. eu am inteles ca de azi intr-o saptamana!? am inteles bine? ca nu mai am nici-o veste...
ce-i aia duidelijk ?? ca iar nu-nleeg//// tre sa ma apuc si eu de flamandeza.. ca altfel...
nina: uite un site pentru copilasii tai. e cu imagini http://www.disneyclips.com/
s-auzim numai de bine! si
ninaM spune:
Buna dragele mele fete cucuiete...
Doamne ce saptamina am avut...cu 2 copii acasa am capiat!Noroc ca azi e vineri...si gata...am scapat!
Despe, multzam fain pt linkuri...draguta de tine...esti o scumpa ca te gindesti la mine.Nu obisnuiesc sa ma pling,dar citeodata chiar nu mai pot!Noroc ca va am pe voi...ma mai descarc si eu.Nu va suparati pe mine...nu?
Aaaa...ziceati ceva de karaoke?...pai daca ati sti voi ce mai prestam la karaoke in Joponia...imi scoteam si CD daca vroiam....E tentanta propunerea!
Fetele va las,aveti grija de voi,acum cu frigurile astea sa nu raciti...
Pupici la fetele motzate...Tania.Despe,Ror,Madi,Miri,Oana,Carmen,Daniela(ALA),Morgane...am uitat pe cineva?
Un week-end calduros va doresc!
Bepii spune:
Bine v-am regasit dragi motzate
Am cam tras chiulul dar azi mi-am spus ca trebuie sa intru neaparat ca sa va salut.
Despe, tot pomenesti de karaoke....unde este? E vreun loc unde ai fost, ca ziceai ceva si de dansat.... vrei sa mergem acolo cu toatele sau ce? Eu cu cantatul nu prea le am dar as putea sa ma alatur Oanei in trupa de balet in spatele cantaretului ca asta imi place mai mult. Si daca s-or mai gasi amatoare si sunt disponibila, cu cea mai mare palcere.
Ror, fericit-o! pleci acasa . Ma bucur tare mult pt tine. Dar m-as bucura daca s-ar putea sa vi si tu pe 2 dec sa te vad ca altfel nu stiu cand se mai poate intamplacu programul asta al nostru incarcat.
Miri, mama de pestisor auriu, sa sti ca deja l-am pus in tema pe al meu sot sa nu adauge nimic in agenda in dreptul zilei de 2 dec. Si asta cand am vazut ce deja avem o invitatie la o zi ce nastere pe 9 dec adica peste o saptamana. Noroc ca n-ati fixat data de 9 ca era cam greu sa ne impartim intre Mechelen si Vilvoorde. Abia astept sa ne intalnim cu totii. Sa ne ti la curent cu ce trebuie sa ne prezentam.
Oana, cum e cu fratiorul langa tine? cred ca te bucuri mult de prezenta lui, nu-i asa?
Acum ca vremea s-a schimbat cred ca e mai greu cu iesitul la shopping asa ca intre fete dar mi-e dor de asa ceva. Poate iesim cam pe la sfarsitul lui decembrie ca sa cumparam cadouri celor dragi, ce zici?
Nina, imi inchipui ce-a fost pe capul tau in saptamana asta cu strumphii acasa....Lasa ca spatamana viitoare o sa mai respiri un pic la Mady. Sper ca vi, da?
Mady, dragutza mea, tu ce mai faci? deci a ramas stabilit pt joi la tine acasa, da? O sa te sun azi ca sa mai vorbim.
Acum ma duc sa mai bag putin nasu in carte ca mi-am cam facut de cap in saptamana asta.
Va pup si va doresc un weekend pe placul inimii voastre.