zece praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

pai .. intr-o tura asa rapida de ochisori .. vad ca una sunteti nascuta pe 7 si alta pe 8.... pai nu-i pacat ma sa nu va sarbatorim pe-amandoua impreuna??!!!o sa fie chiar simpatica intalnirea!

si inca ceva: ma voi ati stiut de ce se petrece-n romania? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86884&whichpage=1.. mi se pare... cum sa zic!! of! e de-a dreptul tampita ghiorfa...
s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Si eu am racit, de-aseara m-a luat, asa ca nu pot zice ca am luat raceala de sambata, cred ca ieri prin oras cu vantul si eu ca breaza cu gatul gol, atata mi-a fost, haideti ca ma intorc la ceiutul meu cu miere si cu lamaie.

Va pup dulce si va doresc o saptamana cat mai frumoasa

Mergi la inceput

stiu c-aveam p-aici o prognoza meteo beton. cine mai spune ce vreme s-anunta, ca mi-amintesc ca nu mi-ati raspuns de unde stiti asa de bine ce va fi!!??

scumpi si sa te faci bine! eu is la faza de dureri in gat ... si-atat.. nici nu stiu ce sa iau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mathilda,a stept si eu un pm cu un id, o adresa de posta, ceva. m-ai uitat?

fu cam liniste pe aici prin forum din partea mea, da nu-i bai recuperez.

ror, sarmalele sunt pe 2 dec, nu acu joi. deci n-ai motiv sa zici ca nu vii. clar, nu?

restul motatelor, am vorbit cu madi. in termeni largi si generali ziua de 2DECEMBRIE tre sa fie lasat goala in agenda. o umplem noi. contam pe prezenta masiva.

oana, ai face bine sa mai intri pe yahoo sa-ti povestesc toate una si una.

bepii, valabil si pt tine.

morgane, in loc de mailuri poate o conversatie in yahoo?

scumpi si carmen, raman cu flamanda in aer?

ninuta draga si scumpa pe la vilvoorde cand vii?

despe, muuuuuuuuuuuuah! ca tii forumul in picioare. ca de cand a dat frigul ne-am aciuat care pe unde cu nasu-nfundat si picioar einghetate:)))

pusici!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

PS. ror, amana plecarea putin, pliiiiiiiiiiiiiiiiiz!

Mergi la inceput

boo! cine-mi da si mie bombonele?

am fost la ping pongg.. cand am intrat in sala era afara soare frumos.. dupa juma de ora .. ies o secunda sa vad ceva.. afara ploua cu spume... iar a venit vremea de ,,, si atat.. noroc ca-i vigilent al meu copchil ca altfel...

acum plec la karaoke.. va zic daca a fost frumos.. daca da. va iau alt dat' si pe voi. nu mai plangeti !

Mergi la inceput

mai da secretoase ma isunteti!! ce-i pe 2 dece? ca mor de curiozitate!

Mergi la inceput

despe, bag sama ca te-am ametit bine de cap de cand cu vizita la taine.pe 2 dec e petrecerea de la mine cu ciorba de burta si sarmale prestate de madi si george! numa tu nus tii! groaznica fata:))

Mergi la inceput

ametita de cap.. intr-adevar am fost.. si daca zici tu.. si ma isunt. insa ca sa-mi infrang definitia (groaznica fata) .. eu n-am inteles ca mady are 2 invitatii., daca stau bine sa ma gandesc. .asa a zis : 1 data la ea si 1 data la tine? eu credeam ca ne invita numai la ea... asta era "oroarea" ...

fete va provoc la karaoke.. e super. m-am simtit grozav de grozav.... i-am cerut chelnerului o pastila .. si nu-ntelegea de ce!! auziti! dar e super .. oameni lipsti de complexe.. muzica veche, noua.. dans en gros... super. haideti ! cand mergem?

Mergi la inceput

mai bomboniic: da... ori di cati ori intru aici... voi nu scritu=i nik, bre! ce-aveti? v-am invitat la karaoke.. ce ziceti d-asta?

Mergi la inceput