zece praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

madyg,
unde? sau cel putin o adresa pe privat
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mathilda.. ziceai ca vii si la mine// n-ai citit adresa mea in timp util?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Mathilda,activeaza-ti te rog PM-ul,sa-ti trimit nr de tel ,adresa ,mail etc.

Te pupic!

Mergi la inceput

disperata,
ti-am trimis azi un mesaj. de-abia azi am deschis mail. imi pare f rau ca am ratat intalnirea.
mady- trimite-mi te rog pe privat
va multumesc, inca o data scuze si salutari fetelor. sper in sfarsit sa va intalnesc

Mergi la inceput

bombonele: ia uitati ce site misto: http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php ... iti introduci o poza.. iti scaneza fata.. . si apoi iti zice cu ce vedeta semeni>.. eu seman cu una sharleeen spiteri.. cina naiba-i aia?? tre sa aveti rabdare.. ca va sugereaza mai multe variante.. eu nu am avut!! dar incerc si cu alte pozici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Draga Mady,eu nu o sa fiu prezenta joia viitoare, dar o sa va petrec cu gandul. Oricum o sa ramaneti datoare cu pozici pe privat si schimb de impresii. Sper ca Bepii sa se regaseasca in "gasca" si sa recupereze ceea ce a pierdut la Despe
Or sa ne lipseasca sarmalutele mie si lui Morgane, dar poate ne trimiti cate una prin posta,... glumeam.
Despe, multumesc ptr surpriza realizata de tine, nu stiu daca sambata am reusit sa-ti zic ceva referitor la asta, de gandit am gandit-o, dar nu mai tin minte daca si gurita mi-a grait.
Bepii, esti o fericita ca ai reusit sa-ti vezi baiatul. Eu plec la sfarsitul lui noiembrie acasa ptr doua saptamani si parca deja nu mai am stare. Mi-e dor de mama si al nostru Terry.
Azi am fost cu capul cat o banita, cred ca ma incerca o raceala.
Fete dragi, va pup pe toate.

Ror

Mergi la inceput

ror,
drum bun acasa . sper sa ai o vacanta placuta si sa te ajute putin vremea.pupici si te asteptam

Mergi la inceput

mathilda: am primit mail-ul.. imi par rau ca nu ai apucat sa-l citesc.. dar mai bine faacea mun schimb de telefoane.. sau de mess. trimite-mi si mie id-ul tau .. e mai usor asa sa afli //

ror: si eu iti multumesc pentru tot .. i-a placut lui fiu-meu micky.. de numa numa. de unde l-ai luat asa la sigur?! imi pare rau ca te-ncearca o raceala.. cred c-ai luat-o de la carmen.. ca si pe mine ma doare gatul m-am trezit duminica cu durere si nu-mi venea sa cred ca am luat si eu microbul de la ea!!

hai fete: v-ati facut celebre? v-a placut? dar filmuletele v-au placut? ca nimeni nu zice nik.. eu ma straduiesc aici sa va destresez.. pe cele care munciti .. si pe cele care va casnicitzi.. ca si ala tot stres este..

Mergi la inceput

disperata,
cel m bine e sa-ti trimit nr de tel pe PM. asa o sa fie m usor.
acuma- testul nu e inca terminat dar imi apare ca semen cu annasophia robb- cautati pe internet - eu am cautat si e efectiv o pustoaica ; acuma sa vedem daca raman asa pana la sf cautarii
tin sa precizez ca poza e recenta adica din sept anul asta
ce sa fac sa ma bucur ca am ~ 30 ani si seman cu o pustoaica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Despe, Charleen Spitieri, desi suna italian este din Scotia (Glasgow) si este vocea grupului Texas. Imi plac melodiile lor f mult dar o asemanare a ei cu tine......nu prea vad. In fine, acum macar sti cu cine semeni
Mady, eu semnez condica pt joi si sper sa fim cat mai multe la tine.
Dar de propunerea mea nu zice nimeni nimic?
Hai ca revin mai incolo sa vad ce mai ziceti si intre timp sa vad si eu cu cine seman.
Pupici

Mergi la inceput