zece praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

buna pralinelor,
multumesc fetelor care mi-au trimis salutari.
intr-adevar intru mai greu pe forum dar nu pierd niciodata ocazia de a va saluta
acuma- vad ca sunt tot felul te intalniri. poate sunt outsider dar chiar mi-ar face placere sa va cunosc. asa ca poate imi trimiteti si mie 1 invitatie pt urmatoarea intalnire

miri- cu tine am ceva special caci tu ai fecior si eu fata.
ce face Bruno? Klara a inceput sa mearga dea-buselea si alerg dupa ea prin casa de nici nu-ti vine sa crezi.
va pupic, week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Salutare fetele cucuietele,

Mama da e liniste p-acilisha...
Uite acu 20 de minute m-am intors de la intalnire cu Ror, si am terminat-o cu cat am vb., mi-a turuit gura intr-una , se simte ca nu ne-am mai vazut de muuult, Ror draguta tre sa repetam faza, avem de recuperat, nu gluma .
Miri "te pupizez" asa ca sa-ti fur un picut expresia. Ce face Brunotje?
Despe ce mai faci?
Mady tu ce mai faci? Nu ne mai scrii deloc? O sa-ti trimit un pm cu id-ul meu de pe mess.
Oana??? Nu ti-ai resuscitat netul?

Va dulce de tot

Somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Despe raspund la apel , deci, starea vremii: azi a fost f. frumos, muult soare si cald. O vreme cum nu prea intalnesti in aceasta perioada a anului.
Mathilda, dar Klara creste nu gluma. Deja merge de-a buselea? oau
Pai mie personal mi-ar face placere sa te cunosc ar fii frumos sa poti veni la intalnirile organizate. Putem vb. pe mess si cand ai timp liber si se pune de-o intalnire, vii si tu.

Hai ca acum fug la nani va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Scumpi, e adevarat, e necesara o a doua runda. Si daca nu-mi uitam gsm-ul acasa, mai castigam o ora in seara asta. Dar nu-i nimic, o recuperam noi.
Trebuie sa o corupem si pe Mathilda la o ora, doua de taifas, ce zici?

Miricel, am o datorie la tine. Ce pot sa-ti spun e ca sunt nerabdatoare si sper sa reusesc pana sambata. E fascinant iar mai multe comentarii o sa-ti dau pe privat dupa ce termin.

Despe, inca nu am primit inca factura telefonica, astept sfarsitul de luna. Ce pot sa-ti spun, eu ma consider o persoana care nu foloseste mobilul in mod special, dar factura telefonica e intotdeauna o surpriza ptr mine, dar nu una placuta. Oricum luna asta nu se pune daca au fost luate in considerare sms-urile mele trimise lui MISS

Mady, draga mea, multumesc. Am sa-ti spun cum sta treaba la mine.

Maine o sa fiu inebunita. Ar trebui sa ma scol la prima ora sa ajung nu stiu unde si nu stiu cum. Tot maine, la servici, o sa avem si o simulare in caz de incendiu . Sa vedem cum o sa fie, avand in vedere ca e o cladire cu destule etaje, nu stiu cate birouri si trebuie sa parasim cladirea in timp util. Chiar sunt curioasa cam cate persoane lucreaza in cladirea respectiva, hmmm.

Tania

Ptr toate fetele si pentru cele pe care nu le-am mentionat

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Dragele mele motate,
Am intrat doar sa va urez tuturor un weekend super, sper sa aveti timp frumos asa cum a fost in ultimele zile si sa va bucurati din plin de el. Iar fetelor care vor o onora pe Despe cu prezenta la ea acasa va doresc din inima distractie placuta. Imi pare nespus de rau ca nu pot veni si eu dar asa a fost sa fie, trebuie sa plec sa-mi vad copilu la Paris si cu ocazia asta sa-mi mai bucur ochii cu privelisti de acolo.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna dragele mele.
Despe,merci mult pt link...e super de super!Reina sta cu ochii in monitor si imita si ea ce poate....numai ca ma ia cu dureri de cap de la atitea behaituri si cotcodaceli!Da asta e....merita sacrificiul pt ca asa o am si eu cumintica cam jumatate de ora,ca dupa aia se plictiseste!
Tania,drum bun si distractie placuta!Sa faci multe poze si sa ne arati si noua....pleaseee....
Celelalte fete,abia astept sa va vad maine la Despe...
Un week-end placut si insorit va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

asa fetele mele.. asa va vreau... no ca va place cand nu sunt eu... turuiti intr-una...

pentru cine n-a primit mess-urile mele... nu uitati ca v-astept cam pe la 15... rugati-va va rog sa nu ploua sa putem sta pe teresa sau in jardinitza... si cine vrea sa aduca dulciurele.. e ok!

am sa mai vitesc la noapte o dat.. sa vedem ce reclamatii mai sunt... pup

scumpi oara daraga .. bien ca te-ai hotarat.. iar eu am cumparat in plus un cotletzel si pentru tine,,

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Vezi, Despe, ca-ti stiu fetele de frica? Au scris.
Eu am comandat vreme de terasa la forurile superioare si s-a aprobat. asa ca n-aveti teama.
Bepii, imi pare rau ca nu poti veni maine, dar iti urez drum bun si distractie placuta in Paris!!! Mai, da' cu cine raman pisoii? Se descurac singuri?
Fetelor, abia astept sa va vad maine, dupa o saptamana naspa, de nu se poate.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

nah, scriu si io!
maine la despe in functie d ecum se trezeste copilu. nu ma injurati dar noi depindem de mutrele lui, si cand e rost de somn e somn, n-avem cum impiedica "dezastrul". asa ca, maine aproximativ la 3.

MATHILDAAAAAAAAA, sunt geloasa si invidioasa. mototolul meu abia a descoperit cum se poate pune de pe burta in fund. trebuia musai sa-i punem fata in fata intr-o zi:)
poate sapt asa care vine? ca la mine e vacanta:)in plus, scrie-mi te rog un PM cu adresa ta de acasa, pt felicitari de craciun:)

restul...
morgane, tu ai scris fanclub, eu funclub- adica facatorii de distractii:))
pupici, dezbatem maine:)))

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sara buna fetele!

am mai facut un raid sa vad cine mai vine... ce sa mai "barfeste" p-aici si sa va povestesc ce mi s-a mai intamplat azi:

am primit 2 pachetele... de suflet .... mi-am zis: ce naiba.. cand nu ma iubeste nimeni. cand dau p-afara!

unul din pachete era plin de felicitari facute de oameni bolnaviori. .ce picteaza in preajma sarbatorilor cu gura si picioarele! m-a impresionat mult! iar felicitarile-s o splendoare! e impresionant ca-ti trimit pachetul inainte.. si tu tre sa-l platesti sau sa-l returnezi.. ce ziceti de asta? pachetul costa 9.50 euro.. si daca vreti sa comandati si voi aduceti-m iaminte maine sa va dau toate detaliile...

un alt pachetel.. de la smechera de miri, ce mi-a cerut adresa cica sa-mi trimita felicitare de craciun,,,, mai .. dar esti grozava.. la una ca asta nu m-asteptam! iti multumesc mult! mai ales ca stiu ce-nseamna pentru tine carticica asta! este un dar nemaipomenit!

v-astept cu tot cu si eu si barbate-miu care se ocupa de

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput