zece praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Despe,cu scuzele de rigoare,m-am conformat!Nu a fost cu intentie,crede-ma!
Fetelor,simbata am fost in Brugge...super de super!!Un oras deosebit care merita vazut...Cei mici au fost tare incintati,in special de trasurile cu cai.Noi,astia mari,am admirat fabrica de bere si bine-nteles ca am degustat si faimoasa bere de brugge...
Mi-au placut tare mult cladirile vechi,bisericile si stradutele inguste,care mi-au amintit de Brasov.Pacat ca timpul a trecut asa repede...data viitoare stam mai mult,sa avem timp sa vizitam tot.
Hai ca fug acum la nani..daca am noroc....ca Reina se trezeste cam des in ultima vreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nina: no problems .. vazut de cand haul bruge. mi se pare cel mai frumos oras din belgia.. dar morgane zice altceva!!! ne vedem maine!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

nina mama: scuze ca ti-am facut capul mare! am realizat ca am vorbit prea mult.. si intr-una! cum am realizat? dupa ce m-am despartit de tine ma durea efectiv gura... cred ca am fost obositoare... daca pe mine ma durea gura.. ma-ntreb ce-a fost cu capul tau!!!

langa mine exista un magazin care se cheama la grand jeux... daca vrei.. mergem intr-o zi sa-i cauti fetitei tale un calculator. am vazut ca au ff frumoase si cu preturi variate: cam de pe la 60 de euro in sus.. insa ai ce alege! practic nu stii ce s-alegi mai intai! am uitat sa-ti spun! ..... daca am vorbit "putin"!

bepii: merci de ospitalitate.. si de plan.. esti super practica! si distractie placuta in week end!

carmen: si tie merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Salutare fete dragi,
Despe, cu placere . Ma bucur ca am putut sa-ti fiu de folos dar tu poti sa mai schimbi cate ceva pe ici pe colo in functie de ideea de moment. Imi pare nespus de rau ca nu pot si eu veni dar vezi neprevazutul se intampla in ultimul moment si datoria de mama "ma cheama".
Nina, ma bucur ca ai putut veni cu dragalasa si neobosita Reina. Sper ca v-ati simtit bine la mine cu toate ca timpul petrecut impreuna fost cam scurt. Dar mai bine mai putin decat deloc, nu?
Carmen, ma bucur tare mult ca ai putut veni si tu mai ales ca ne-ai fost de folos dar nu numai pt asta. Pacat ca n-am avut timp sa discutam si despre impresiile tale din America dar ai vazut si tu ca alte subiecte au avut prioritate. Ramane pe data viitoare.
Acum va pup si va doresc o saptamana plina de bucurii.

Mergi la inceput

nina: link-ul despre care-ti spuneam pentru copilasii tai este: http://www.pegebogen.dk/dyr/b_hoene.asp .. o sa le placa! osa vezi! o sa-ti cotcodaceasca... necheze.. si .. de- o sa te saturi. dar e ff frumos pentru copii!!

am uitat sa concluzionez in urma intalnirii de astazi care a fost vraiment o sedinta de lucru... dupa cum ati auzit bepii isi face week-end-ul unde -as vrea si eu sa fiu!! asa ca... afost tare draguta si ne-a gazduit... si ne-a dat o gramada de idei.. in urma discutiilor am facut o lista destul de mare.... deci eu voi cumpara tot . si daca aveti ceva preferinte... veniti cu ele-n traista! asta e ! mai vorbim !

o saptamana plina de soare va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Mai, fetelor, stiti ca Anne-Marie Ilie este miss Belgian Beauty 2007? Cred ca si cu ajutorul sms-urilor de la voi.

Ma bucur ca ati avut o dupa-amiaza placuta la Bepii, nici nu se putea altfel. Ce faceau pisoii? Sa inteleg ca Bepii nu vine? De ce, mah?
Despe, am notat ca ai notat. Merci pt link-uri.
Pupici,

Mergi la inceput

cre'ca ror a trimis jumate din sms-uri!! cat ai de platit factura la tel ror? acum am vazut si eu pe rombel ca a castigat! dar asta e un lucru mai mult decat minunat! in sfarsit vad si eu o recunoastere a frumusetilor din si aici.. dar si in lume. nu poate decat sa ma bucure!si asta in contextul in care belgienii is destul de rasisti cu romanii!

bepii tre sa plece sa-l vada pe copilashul ei... vine din .. e firesc ca trebuie sa-si petreaca timpul cu el si nu cu noi... pacat ! dar ma bucur pentru ea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

bon, cu toate ca despe a incercat o oareshcare punere in curent cu discutiile de azi, am ramas total pe dinafara. nu cunosc nici planuri nici idei nici nik. am doar un mail pe care nu-l poci interpreta:)
fie-va deci mila, si luminati-ma in dulcea-mi ignoranta intr-un offline pe yahoo. sa nu ma perd in hatisrule planurilor pe care nu le cunosc:)

muuuah! ma duc sa arunc un ochi la flamanda:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

bravo ma... mai fondantati si voi pralinele pe*aici! ce naiba!!! chiar asa ocupate sunteti?

pi la voi cum ploua ca la brussel e o gaura-n cer si nu cred ca vrea sa s-astupe prea curand! si asta cand ma rugam sa fie frumos afara si sa mancam mici!?

Mergi la inceput

este incredibil! nu am vesti nci macar despre vremea de pi la voi!! hai , ma fete..! credeam ca n-o sa am timp sa citesc cate-ati scris de cand n-am mai intrat!

Mergi la inceput