zece praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Ca sa vezi, eu asteptam ora 12 ca sa pot incepe cu urarile. Am uitat ca pe forum avem ora Romaniei.
Draga Despe,
LA MULTI ANI, LA MULTI ANI, LA MULTI ANI!!!!!
Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte de multe bucurii, impliniri, realizari...
Distractie placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

MULTI ANI TRAIASCA MULTI ANI TRAIASCA LAAA MUUULTIII ANIII!!! Draga Despe iti urez din toata inima sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi, sa fii fericita, iubita si sanatoasa. Petrecere frumoasa maine!!!
Ror in noiembrie incep cursul.
Anky sincere condoleante pt. bunica ta.
Oana imi pare rau pt. ce ti s-a intamplat, dar cum bine a zis si Ror masina se repara, tu sa fii sanatoasa.
Bepii luni sunt in fata televizorului. De-abia astept sa te vad. La 18.30 incepe emisiunea?

Gata fete fug sa fac nani multi pupici si un weekend minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Despe,
Bravo fetiza, te-ai descurcat in nederlands. Cand ti-am dat site-ul n-am stiut ca-i numai in nederlands dar acum m-am uitat si am vazut ca nu-i si-n franceza. Ai ghicit bine, duur inseamna cat tine calatoria si difera in functie de tipul trenului adica rapid sau personal. O sa va astept atunci la 10.46. daca vreti sa veniti mai devreme iar e bine, o sa puteti sta mai mult.
Inca o data "La multi ani" si viata sa-ti aduca numai bucurii si satisfactii pe toate planurile.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca LA MULTI ANI... Cine sa traiasca, cine sa traiasca LA MULTI ANI... Despe sa traiasca, despe sa traiasca LAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUUUUULTI AAAAAAAAAAAAAAAAAAANIIIIIIIIIII! :-)
Iti doresc tot binele din lume draga Despe!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Draga Despe,iti doresc sa ai o zi de sarbatoare superba,cu sanatate,fericire si multe surprize frumoase, de care sa te bucuri alaturi de cei dragi ai tai!

LA MULTI ANI!

Te pup cu drag,Mady.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Despe,

Iti doresc tot binele din lume si fie ca dorintele sa ti se implineasca. Sa ai numai soare in suflet si bucurii alaturi de cei dragi.

Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Despe, la multi ani, cu mult soare, bucurii si succese, dupa inima ta. Sa ne tii mereu asa vivace cu topicul acesta si sa nu ne mai lasi se ne intimideze nepoftitii.
Hip-hip-hoeraaaa, voor Despe !!!
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fetelor! multumesc muuuuult, muuuuuult de tot!

e minunat sentimentul pe care-l simt acum datorita voua! tocmai am avut o videoconferinta cu parintii ... si mi-au cazut cateva lacramioare!!! dar cand v-am citit mi-a trecut! sunteti super de super ! azi mai mult ca niciodata ma bucur tare mult ca existati!! pe bune! traiasca netul .. si dc-ul !! ma gandesc la voi cand mananc o felie de tortuletz!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mady: multumesc pentru felicitari! is ff dragute!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Despe,un calduros LA MULTI ANI si din partea mea.
Sa fi sanatoasa,fericita si tot ce-ti doresti sa se implineasca...
Scuze ca nu am fost pe faza cind am vb pe mess...abia dupa aia am aflat...
Hai va pupicesc pe toate acum....mai vb...

Mergi la inceput