zece praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 15

miri_mik spune:
scumpa noastra gazda!
sa dea bunul cel de sus sa ne tina prietenia asta pana la adanci batranete si sa ne regasim clementine, cu soti clementini si peste vreo 30 de ani, ca doamne, tare bine ne-am petrecut! si zic iarasi si din nou: cand ne-a hi mai rau, hapt ashea sa ne hie! esti o grozava, si o minunjata, si nu pot sa admir sincer efortul pe car el-ai facut! am fost o gasca de milioane! si in plus, pe langa ca de fapt tu erai sarbatorita, am primit si noi cadouri! multumim inca o data!
feed-back de la barbati: fu beton! eu una am avut emotii ca... nah, integrare intre oameni noi, dar sotull tau si al morganei au fost sarea si pieprul. toti au contribuit, toti au "trait evenimentul" dar jos clopul in fata lui cristi!
pentru fetele motate... e grozav ce bine ne simtitm cand ne adunam asa in grup mare. imi pare rau pt andreea si bepii care n-au ajuns la petrecere, sper doar ca s-au simtit bine pe und ele-a retinut "datoria":) ca doar stim si noi ca parisul tot paris ramane, si oricand iti taie respiratia, da sa mai fii si mama la paris! nu-i bai, avem poze de poze:)))
cert e, ca pe drum spre casa... cu madi, ne gandeam ca ne-ar place sa mai repetam figura:) cu oareshce ocazie si cu ciorba de burta si sarmale. poate ar fi doritori, intr-o zi:)ce ziceti? o punem de-un telefon fara fir?
pana una alta, am culcat dusman, dupa ce l-am hranit si imbaiat, si acu, parca as trage si eu pe dreapta, dar oricum maine dormim mai mult cu o ora:))) hihihi!
pupici, si noapte buna
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

oanademunck spune:
Draga Despe,
iti multumesc pentru asa o dupa-amiaza placuta!!In drum spre tine am avut pentru prima oara in Belgia sentimentul pe care il aveam in tzara cand mergeam la o petrecere in familie, ii cunosteam pe toti, vorbeam limba, mancam mancare de-a noastra....dupa trei ani de belgia am avut din nou sentimentul asta si tare bine a fost!!!!!!Multumesc din suflet, Despe !!!!!!

oanademunck spune:
Si acum, ca sa pastram obiceiul care ne-a consacrat, acum sa multumim organizatorilor si participantilor, sa le oferim cate o floricica si sa ii aplaudam!!!!
Asadar:
Sefa de tabara, de trib si DE GASCA...............Despeeeee!!!!!
Sotz de sefa si DE GASCA................soootzul lui Despe!!!!!
Provider de mititei si carne rumenita si delicioasa....multumim gratarului lui Despe!!!!!!!
Garda de corp a gratarului.....cei 5 muschetari....sotz de Despe, sotz de Maddy, sotz de Miri_mik, sotz de Nina, sotz de Morgane!!!!!
Garda de corp a sticlei de tuica.....cei 5 hic muschetari hic....sotz de Despe, sotz de Madyy, sotz de Miri_mik, sotz de Nina, sotz de Morgane!!!
Paparazzi de serviciu, responsabile de realizarea foto-reportajului.......Miri_mik si Carmen!!!
'Ala'....(cat de tare a fost faza!!!!°)......Scumpiiii!!
Responsabil finesss....(bai am obosit de cat am urcat si coborat scarile)....aceeasi Despe!!!!!
Responsabil lobby pentru Romania......Ion, sotz de Morgaaaane!!!
Corespondenti speciali ai continentului asiatic.....NinaaaaSan si familia sa San!!!!
Corespondenti speciali pentru Romania....mama de Carmen si frate de oana!!!!
Topiluu.....chiar el, pestisorul auriu!!!!!!
Responsabil cu logistica, gpsu si teleportarea......tata lu Topiluuu, !!!
Aducatoare de tort de ciocolata cu diverse fructe si responsabila telefoane fara fir ......Miiiiri_mikkk, mama lu Topilu!!!!!
Micutza Picasoooo.......Despe!!!!
Responsabila cu Topiluuuuu...mama luiiii Miriii!!!!!
The newest in the bussines.......Roooorrr!!!!!
'Caarrrmeennn, oawwwwww!!'........Puiutz de Despeeeee!!!
'Freaking adults:)'.........fetitza de Morgane!!!!
Marea absenta.....Bepiiiiiiiii....!!!!!pupici oricummm!!
Fumatoare de serviciu....Oana, Nina si Scumpiiiii, soooryyyy...
Familia petarda de gasca si de treaba....Despe si sotzzuuuuuuuu!!!!!
Multumim tuturor si, nu uitati, pe data viiiitoooarrreeeeee!!!!!!
zmuahhhh!!!!

ror spune:
Draga Despe,
Va multumesc tie si sotului pentru ospitalitate, ati fost niste gazde excelente. Totul a fost la superlativ, fara nici un fel de exagerare si drept urmare nu ne mai dadeam plecate. Eu nu sunt iscusita in cuvinte alese, dar ma bucur din suflet ca am putut participa, ca am avut ocazia sa cunosc persoane deosebite si mi s-a parut mie ca "grupuletul" a fost extrem de reusit.
Miri a zis bine in mesajul anterior si sper ca asa sa fie iar urarile lui Bepii, vezi, s-au adeverit.
O seara placuta si nu uitati ca in seara asta se schimba ora.
Ror

ardeiash spune:
ma dar am avut o zi!!!!!!!!!
da... eu tre sa ripostez: fetelea astea... mi-au facut o surpriza de am simtit lovitura de leuca-n moalele capului... de nu mai nimeream cutitu pe tort! mi-am sarbatorit si ziua de mult uitata! cu cadouri. surprize... lacrimi si rimeluri curse... tort... tort ma, din-ala ca-n povesti.... cred ca le-a mancat manuta sa nu scrie despe la multi ani .. pe el!
asa a inceput: nici n-am terminat trebushoara pe-aici ca ma suna morgane sa-mi spuna ca are pana pe autostrada... insa a uitat si turuia-n flamandeza.. nu puteam nicicum s-o opresc: morgane.. stai sa.. ce s-a-ntamplat.. opreste-te ca habar n-am martiana.. si ea da-i si da-i... in fine s-a oprit .. si mi-a zis pan' la urma.. da greu! .. in fine... mai trebaluiesc eu si suna la usa.. sotul meu care nu stia mare lucru din gashca.. zice speriat.. ma, ce tre sa dam la astia cu haloween-ul : ai cumparat ceva? ca deja au venit! aa.. aaa... aaa.. bomboane.. stai ! iau coshuletzul pe care l-a facut piticania mea la scoala cu dovlecei. cu fantomite.. cu bombonele in el: si repede ma duc si eu sa vaz: ca na! cand colo: vrajitoarea era fata lu morgane.. nota 10 de reusheala! si familionul gatit cu coifuri portocalii si dovlecei pe care-i ador! draguta de ea s-a oferit sa vina mai devreme sa fierbem,, sa coacem ... sa prajim... a stat cu mine-n bucatarie si mi-a spalat toate vasele.. de n-au avut niciodata asa luciu pan'l ea! iar sotul ei s-a afumat cu-al meu... sa faca jar de jar.. ca sa aiba de un' sa se nasca cenusha... din jar! .,,
nu trecu multa vreme.. si-anceput o chestie de genul:" la usa suna.. da' numa-n acelasi timp cu telefonul..sotu mai cerea nu's ce pahare p-afar.. sau oale.. sau ... in fine.. de nu nimeream nici camara cu haine.. nici bucataria si nici scarile s-ajung la /lume/!!! toti ma-ntrebau ce am.. si eu buimacita de un cos cu flori imens... ma-ntrebam asta e pintru mine? cu ce ocazie? tort superb ... si multe altele..si cautam cuvantul despe sa-l sterg cu maneca.. atunci cand am vazut ca-i cu la multi ani!! pachete... pacheletele. scaritze scaritzele .. numai asta vedeam!
da in orshice caz... vreau sa zic: inc-odat : crizantemele galbene is iubirea mea: si va multzamesc gashca pentru surpriza neasteptata, ca sa vorbesc in pleonasme.. , si sa-ntelegeti odat\ pentru totdeauna ca ma simt norocoasa ca in tzara asta...sa nu mai dau definitii.... am gasit asa oameni de suflet... si nu oricum : unu' si unu'.....
bepii < imi pare rau pentru tine... no .. altdat'
hai ca ma luara lacrimile.. da , revin
ps 1: ati avut o misiune dificila: acas la mine nu pronuntati cuvinte de disperare.... aici pe forum nu pronuntati nu's ce nume.. si tot asa... frichinita mai sunt, nu?!
ps 2: bai fete.. da aveti niste sotzi!!!! sa va traiasca si sa-nfloreasca!!
s-auzim numai de bine! si

morgane spune:
Fete, bine ne-am gsait din nou.
Despe, esti cea mai scumpa desperata din Belgia, Romania, europa si de pe mapamond. Cum ai facut tu totul posibil! O dupa-amiaza-seara de neuitat si de repetat si de povestit pana la adanci batranete copiilor si copiilor copiilor nostri. Ca tu nu pui doar asa o rosie pe masa taiata in felii echidistante, nuuu, trebuie sub forma de nufar, crizantema, trandafir ... Iti multumim din suflet si tie si sotului tau si feciorului tau, care ne-a dragalit ieri pt tot anul si care a impodobit cosuletul cu bombone 'trick the trigger', pe care fata mea le-a devorat in pauzele de la PC, si de la care si acum mai gasesc ambalaje in buzunarele de la pantaloni...
Ai fost o gazda nemaipomenita si te adoram si te adoram pana + infinit !!!
Ror, imi pare bine ca te-am cunoscut. Esti fragila, tacuta si placuta, na ca rimeaza.
Carmen, Alba-ca-Zapada, "aaa, cartofi!", esti o scumpa si o nebuna si 1/2. Nu s-a speriat mama ta de atata zurbagii cu gura mare? Drum bun si petrecere pe cinste in France! Mi-e dor sa mai faca asa cu mainile, stii tu.
Nina, sayonara, ma bucur ca am reusit sa ne vedem si sa sporovaim een beetje. Ai niste copii adorabili si argint viu.
Scumpi, scumpa, mereu cu zambetul pe buze. Sotul meu e impresionat de tine: asa fata linistita si placuta. Ce i-ai facut, mama?
Miri, scriitoarea noastra cu talent pana in sky nine, ai un baby din care-ti vine sa musti, nu alta. Si un sot de milioane. abia astept viitoarea intalneala, ca si ziua nationala trebe sarbatorita, nu?
Oana,cu frate de 18 ani in vacanta, cum numai tu stii sa consemnezi pe papier ... esti mica, dar sa stii ca umplii casa acolo cu personalitatea ta. L-am intrebat pe Ion in ce limba ti-a povestit de nunta din Rom., dar nu a mai fost in stare sa-si aminteasca, ca Maes-urile si Leffe-le ...
Mady, te mai dare capul? Mainile dibace ale lui 'ala' te-au vindecat ca prin minune. Cum stie mah, George sa faca ciorba de burta si sarmale si alea, alea? Ce baiat!
Una peste alta sotzii nostri s-au inteles de minune, in toate limbile posibile, ca in vino veritas, si pt faptul ca sunt oameni de comitet. Avem mare noroc cu ei si ei cu noi.
Multe pupicuri de la mine si ion si fata-vrajitoare,
p.s. azi mergem la country side beurs in flanders expo, gent, daca are cineva chef si putere sa se mai urmeasca de acasa ...

MadyG spune:
Draga si scumpa gazda,
sa-ti traiasca sotul,sa-ti traiasca baiatul,sa va dea Dumnezeu la toti sanatate multa , noroc cu carul,si multa bucurie ,asa cum ne-ati facut voi noua ieri! Ne-am simtit extraordinar,ne-am simtit ca in concediu ,ca acasa in Romania cu familionul si prietenii,de-ar da Domnul sa fie zile din astea in fiecare zi! cu totii sunteti niste oameni admirabili,asa a zis barbatu-miu si asa zic si eu.
Fetelor,cu riscul de a o da in melodramatism,va zic:va multumesc pt ca existati !
Despe,te pup de o mie de ori si multzam tie si sotiorului tau pt ziua minunata ce ne-ati oferit-o!
Pupici la toata gasca si duminica placuta!

MadyG spune:
Hai ca eu mereu fac asa, scriu un mesaj ,dupa care imi aduc aminte ca mai am ceva de zis,ca de,ma apropii si eu de o varsta de-acuma,nu mai sunt ce-am fost...
Morgane,fetita, ne-am gandit cu Miri si cu barbatii nostri,ca o sa facem cat de curand o colaborare satmareano-baimareano-constanteano-belgiana si o sa o punem de-o ciorba de burta si de niste sarmale ,de sa ne tina minte Ion al tau!Sa-i zici ca e promisa,nu mai incape indoiala!
Fete ,I pup u!Peace!

ninaM spune:
Draga Despe,sunteti nemaipomeniti....tu si sotzul tau!Ne-ati facut sa ne simtim ca acasa...musafirii au fost si ei super de treaba si prietenosi si ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc atitia oameni inimosi si deosebiti.Suntem o gasca tare...din toate punctele de vedere!
Despe,tre sa-ti multumesc si pt deosebitul cadou primit,nu stiu daca am facut-o aseara....oricum,inseamna mult pt mine!
Fetelor,a fost o zi speciala...faptul ca ne-am reintilnit,am facut noi cunostinte,am povestit si ne-am simtit bine,inca o data multumiri gazdei!
Va pupic pe toate si o duminica frumoasa va doresc!

MadyG spune:
Fete,seara buna!Vreau sa va intreb ceva in legatura cu intalnirea noastra de saptamana viitoare.Ce ziceti,sambata dimineata,cam la aceeasi ora -in jur de 10 jumate-11 adica ,ati putea?Asta in loc de joi,ca sa poata veni si our girls care lucreaza in timpul saptamanii.
Deci,va rog eu frumos sa-mi spuneti cat de repede puteti,ramane joi ,cum era stabilit,sau facem sambata ?
va pup dulce de tot!