zece praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 11
oanademunck spune:
Salutare tuturor!
Despe, n-am internet acasa da acu sunt la serviciu si aici Slava Domnului merge si compiuteru si intrenetul, doar pe messenger nu pot intra!Multzam de telefonul de azi:)Si pt ca m-ai distrat la faza cu blestemele permite-mi sa-ti raspunz- nu cred in blesteme de genul alora cu ptiu ptiu sa dea capra vecinului cu coarnele in sura si sa si le franga-n paispe, daca era sa fie ar fi intrat in mine un tractor, un camion sau cel putin un jeep si probabil ca acum as fi vazut triplu tastatura asta daca as mai fi vazut-o....a intrat o fetiscana cu un clio intr-o curba in care vizibilitatea nu e chiar foarte buna.
Multumesc celor care s-au gandit la mine!
Anky, imi pare rau de bunica ta.....Condoleantze!
Mikule, venira cartile alea mah?
Fete, Carmen va vorbi cu voi pe privat insa pentru moment a decis sa ia o pauza in ceea ce priveste scrisul pe forum, asta neavand legatura cu nimeni si cu nimic fiind pur decizia ei.
Acum va las ca e deja unspe juma si ma asteapta Dr Phil:)
pupici zmuahhhhh
ninaM spune:
Buna fete!Ce mai faceti?
Despe,ai aflat la ce ora e intilneala de la Tania?Cine mai vine?Cum ti-am spus pe mess,eu vreau sa vin,dar depinde la ce ora e....sa am timp sa-l iau pe Alex de la gradi.Oricum,sper sa te prind pe mess sa vb mai mult...
Miri...ce mai faci?Au ajuns cartile?Bubu e bine?Felicitari pt dintisor...
Fetele tre sa va las acum...Reina e deja pe calculator...
Pupici si ne auzim!Salutari tuturor fetelor pe care nu le mai mentionez...ca sunt multe...si astept sa ne vedem la Despe...cele care inca nu ne cunoastem...
miri_mik spune:
deci fete... eu nu pricep fix nik. sa ma lamureasca cineva cum e cu intalnirea la tania. sa ma hedific.
daca nu apar: propun mici. sotu a zis ca ar manca mici. daca aveti chef e ok, daca nu, si asa e bine. in rest, ce-o fi. eu beau o bere, sotul vrea vin, de preferinta rosu dintr-ala "puterea ursului", dar daca se fac mici, berea neagra leffe e perfecta. la mine bere pt domnisoare:))cu cirese:) si eventual apa.
noi prestam o tarta beton de la vecinii din fata si ceva rontsanele. nush ce inca. asta in cazul in care nu ne vedem la intalnirea x. ok? pupizam:)
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
ardeiash spune:
pralinoase!! ce mi s-a-ntamplat azi: eram pe jos si asezam nu's ce : cand auz un zgomot de parca era cineva in casa... uf : ce m-am speriat! ma gandeam deja ca am cutitele pe sus! atmosfera crestea in tensiune ... insa ..cand ma uit... era doar postashul ce impinsese-un plic su fundita in casa...
am rasuflat usurata... ma uit pe plic : imi era adresat.. dar adrisantul necunoscut.. o luminitza-mi scria! scrisul nu l-am recunoscut .. dar am recunoscut natzionalitatea... nu e nici-o greshala mi-am zis.. e pentru mine.. ca de obicei primim tot felul de plicuri pe diverse nume..
ce puii mei?! care-i luminita ce-mi scrie-si versuri furculisioneshte... ??
cand ma uit la sfarsit.. miri_mik: ma mama ... multam din tot sufletul meu pentru sufletul tau mare: e un cadou neashteptat de frumos pentru mine.. mai ales ca-i in belgia.. unde nu stie nimeni de ziua mea! asa ca am prilej sa ma simt sarbatorita 2 zile la rand!!!
nina: hai ca ma gandesc la o ora pentru luni. pentru tine cum e mai bine? sau mai bine alege tu ora... eu intru de obicei dimineata pe net si seara tarziu dupa ce culc trepadushul... maine e o zi speciala.. asa ca plec de-acas!
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
oana: de rien... nici eu nu credeam in blesteme.. insa tu stii ce de probleme am avut eu p-aici! si vreau sa spun ca blestemele mie nu mi-au cazut deloc , deloc ... asa ca primul gand! la asta mi-a fost.. dar e bine ca tu nu crezi in ele! e foarte bine ! si slava Domnului ca esti bine!
miri: stabilim azi dupa -amiaza cu bepii la ce ora mergem .. e bine ca vrei si tu si e bine ca vreti mici!! am inteles si am pontat-o .. e o idee buna!
acum am recitit! ce rau suna pralinoase!!
ror spune:
Mai fetelor, dupa ce ca sunt lenesa la scris, ma caznesc sa scriu si eu doua randuri, si cand sa postez, imi da eroare, asta da treaba.
Ror
Bepii spune:
Helloooo dragele mele,
In primul rand vreau sa fiu prima care o felicita pe Despe pt ca maine e ziua ei si nu stiu ce-o sa fac maine, poate nu pot intra pe forum, e weekend si trebuie sa mergem la shopping cu sotu si cine stie poate ca ne impotmolim prin oras
Deci Despe draga mea prietena, iti doresc din toata inima sa fii sanatoasa, sa ai parte de cat mai multe bucurii si impliniri in viata alaturi ce fiul si sotul tau. LA MULTI ANI!!! .
Iar in ceea ce priveste venitul la mine, doar spune-mi la ce ora pleci din Brussel si eu te voi astepta la gara in Mechelen. Uite-te pe www.nmbs.be si vei sti sigur la ce ora pleci si la ce ora esti in mechelen ca sa pot si eu ajunge la gara.
Nina, m-as bucura daca poti si tu veni cu Reina, daca vi cu Despe o sa-ti vina mai usor pe tren, hai indrazneste, o mica calatorie o sa-ti faca bine si daca veniti dimineata aveti tot timpl sa va intoarceti acasa pt ca trenuri spre Bruseel sunt f dese.
Celelalte fete din Brussel adica Miri si Mady, stiu ca luni aveti scoala deci cu voi o lasam pe alta data. De asemenea pot veni si alte motate din Antwerpen sau din alta parte, eu ma bucur daca suntem cat mai multe.
In alta ordine de idei: Azi am venit acasa pe la 18:20 iar sotu imi spune "mai intai vedem emisiunea 1&70 pe VTM apoi mancam. Doar ce deschidem televizoru si vedem cu mare surprindere ca e showul in care Swa a castigat. Nu ne asteptam sa-l dea asa de repede pe post. Si eu va promisesem ca o sa va anunt din timp cand va fi emisiunea. Imediat am pus mana pe mobil si am trimis cateva sms-uri ca sa va anunt dar nu mai stiu cui i-am trimis si cui nu. Imi cer scuze ca nu v-am anuntat pe toate dar nici noi n-am stiut. In fine, luni daca aveti timp va puteti uita la aceeasi emisiune cand voi aparea si eu acolo cu cateva replici schimbate cu Koun Wauters. Din pacate eu voi fi la tenis si nu pot vedea dar sa-mi spuneti voi cum apaream.
Hai ca ma duc acum langa sot sa vedem un film.
Va pup pe toate si va doresc un weekend super de super mai ales ca se anunta vreme buna
ror spune:
Anky, condoleante ptr bunica. Sincer, imi pare rau.
Oana, bine ca tu esti teafara, masina se repara...Tu cred ca te-ai ales cu o sperietura zdravana, eu doar citindu-te.
Bepii, am recuperat pana la urma plicul. Ajunsese de doua zile aici dar au spus ca adresa nu corespunde. L-am redirectionat pe adresa de la servici, si sincera sa fiu nu am gasit greseala. Oricum, nu mai conteaza, important ca a ajuns.
Felicitari inca o data ptr succes. M-am uitat la tv si sa stii ca m-am simtit tare bine, doar asa de dragul vostru.
Miri, frumoasa surpriza i-ai mai facut doamnei viitoare sarbatorita, "kikiki"
Despe, am primit, notat, confirmat. De cotizat cotizez, stabiliti bugetul, astept info. Mici si bere suna bine, daca nu-s mici nu-i bai. Ptr mine cel mai placut o sa fie sa va cunosc pe voi
Saptamana viitoare o sa stiu si ce o sa aduc la "pachet", am cateva idei, trb sa selectez si sa vad ce ramane pana la urma.
Scumpicel, ai inceput deja cursurile sau din noiembrie?
,
Ror
ardeiash spune:
bepii: multumesc ... esti draguta ....
cat priveste site-ul pe care mi l-ai dat .. ai uitat sa-mi spui ca--i in martziana! sau asa mi s-a parut mie... no.. pan' la urma m-amdescurcat.. am inteles ca ora plecarii e vetrek si ora sosirii e aankomst... si de la ** vaar pana la ** naar.. . .. duur cre' ca-i cat dureaza! nu stiu de ce variaza .. dar probabil ca depinde de tipul trnului! hai c-am scos o perla! am zis bine , nu?
uite cum mai invata omul!!!
asa deci si prin urmare ... am zis sa luat trenul la 10.25.. ce ajunge la 10.46.. e ok pentru tine? ca sa avem timp sa ne-ntoarcem repejor sa ne luam pruncii .. eu voi veni cu nina.. probabil si c ureina.. nu stiu... si multumim de invitatie!
haideti: cine mai vine??