zece praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,va salut de la Cluj.Ce mai faceti?.Am avut o perioada tare nasoala avind in vedere ca a murit bunica mea,nu credeam ca o sa moara de la o cazatura.,a fost operata si a facut complicatii interne.Sint data peste cap..s-a chinuit ingrozitor in ultimele zile de viata.
Inca nu stiu exact cind revin in Olanda dar sper sa ne intilnim anul acesta.

Numai bine va doresc la toate..pralinutelor

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

'na ziua gagice pralinate!!!
iaca a venit si ploaia! ca prea ne bucuram de soare mult! eu chiar mergeam in pantaloni scurti de se cam uita lumea la mine!! ma astept sa nu se mai termine luna asta! dar sunt optimista! tre sa avem o vreme frumoasa!

bepii si morgane: multam frumos de grija ce mi-o purtati dar sa stiti ca nu ma streseaza viitorul party.. n-are de ce.. 1 data ce sunteti si voi responsabile... hi hi hi.. nu numai eu.. n-are de ce! adica daca faceam eu cinste si voi erati invitate doar.. mai ziceam sa fiu stresata.. n-am avut destula bautura.. sau n-am avut nu's ce salata.. desertul nu a fost reusit. dar asa??? ce vreti - aduceti... ce cumparam impreuna o fac numai dupa ce va consult.. daca va fi ok toata lumea are nota 10.. daca nu/// e nota comuna... nu? ca sa vedeti ce egoista sunt!!!

no: in alta ordine de idei: pentru nostalgicele belgience (cunosc cel putin una p-aici care-si doreste!!) care vor gogosari copti cu gust cat de cat de gogosari... am gasit astazi pentru prima oara si intaiashi data la CORA/ deci e o conserva mica de 400 g.. si se cheama PARADOR - POIVRONS ROUGES AU NATUREL - bafta! eu acum o saavurez!! sunt ff nbuni! nu ca cei din ,, dar is buni

anky.. condoleante pentru bunica ta! e greu cand esti chemat in tara pentru astfel de necazuri! cunosc sentimentul.. si nu e deloc usor sa treci peste probleme! cand vei reveni in olanda? nu te-am mai "auzit" de mult! ssau te-a speriat topicul nostru.. pe la -nceput??

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Buna fete si bine v-am regasit!
Se buli intrenetu acasa (adica nu se buli da fugi si nu il mai gasesc sa surfez pe el)asa ca scriu de pe unde apuc.
Sa va povestesc ce bucuroasa eram eu duminica pentru ca se termina saptamana si o saptamana asa proasta ca aia trecuta nu am mai avut de muuulti ani. Asa ca, bucuroasa ca ieri era marti, ma indreptam spre casa si eram bucuroasa ca mai aveam 500 de metri pana la resedintza ca sa pot folosi si toaleta deoarece aveam niscaiva necesitati. Si cum strangeam eu dinti in gura si mainile pe volan simt o lovitura, un claxon care incepe sa urle si o femeie speriata in masina care cu atata avant intrase in mine. Stateam ca doua fraiere aia in masina ei si io in a mea si nu ne venea sa credem. Coboram intre-un final sa vedem care-s 'roadele' accidentului, masinutza mea fara faruri pe partea stanga si aripa sifonata si cu o dunga mare alba(de parca nu imi ajungea dunga aia galbena obtinuta dupa confruntarea cu un dulap, dunga cu care tot defilez de un an)/ Masina ailalta saraca cu airbagul explodat, capota indoita, numarul de inmatriculare in mijlocul soselei, un far iesit din orbita.....Degajam carosabilul ca asa ne zice politia la telefon dupa care asteptam sa apara nea militianu la fatza locului , si fata ailalta si eu fumand tigara de la tigara. Cum stateam noi asa ea pe masina mea si eu tot pe masina mea incepe fata'Asta e una din cele mai naspa saptamani din viatza meamoment in care eu ca sa nu intru in amanunte referitoare la zile proaste zic, 'daca eu ma duceam la toaleta inainte sa plec de la serviciu, ajungeam aici 5 minute mai tarziu si tu ai fi trecut deja si nu mai era nici o problema....Ma rog. Apare politaiul ne zice ca nu ne poate spune cine e vinovatul pt ca nu are voie sa spuna (alta tampenie)ne face un desen pe o foaie pe care sa o dam la asigurari si de acolo e treaba asigurarii (oricum gagica nu mi-a dat prioritate de dreapta asa ca eu nu sunt in vina cum mi s-a confirmat apoi). Macar nu trebuie sa ii platesc masina femeii ca asta imi mai trebuia.......
Nu am timp sa scriu fiecareia in parte cateva randuri dar va pupic asa rapidutz pe toate
zmuahhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

buna fetelor,
sunt pe forum si in consecinta va salut pe toate
Oanademunck
Miri_mik
aggy
Danyelana
Morgane
Andreea23
Scumpi -
Anneoprea
Carmita_baby
Disperata
Andru
Bepii
MadyG
Ror
NinaM
Mieke
Danuta-bel
Simone
Nora
Aldaesme
Anky
daca am uitat vreo pralina, rog trageti-ma de urechi(nu de cercei)
scumpi bine ai venit
miri mik- ce face bruno? felicit pt dintisor. noi ne chinuim cu siropel si apa fiziologica (am racit 1 pic-stranutam si tusim). dar asta nu-i nimic.pot lucra acasa(3 zile ma duc la birou) pt a sta cu puiutul si dupa 8 luni juma(cam atat are) zice ja in loc de da. asta da succes.
mai fetelor, acuma intrebarea- se mai tine party de hallowen ?
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Salutare fete dragi,
Oana, imi pare rau fetitza pt ceea ce ti s-a intamplat, dar pe de alta parte ma bucur ca esti bine si ca privesti intamplarea dintr-un unghi haios . Ai relatat in stilu-ti caracteristic de care imi era dor. Sper ca saptamana neagra pt tine s-a sfarsit si ca acum esti bine mersi. Iti doresc asta din toata inima
Anky, sincere condoleante pt bunica decedata, imi inchipui prin ce ai trecut si poate inca mai treci dar asta e viata, chiar daca nu ne place, cei dragi ne parasesc la un moment dat. Iti doresc numai bine si sa ne vedem sanatosi la noi in Belgia pe cand o fi sa fie.
Mathilda, pupicuri fetitei si insanatosire grabnica. Vad ca deja a inceput sa vorbeasca nederlands daca zice ja .
Ror, ai intrat in posesia actului acela original? Ma intreb ce s-o fi intamplat cu el.....La Miri am inteles, cei de la eurolines nu-s la prima abatere, sunt deja renumiti pt serviciile lor dar si posta? Pupici terug
Miri, ce mai face Dl.Dintisor? Mi-e dor de el si abia astept sa-l strang putin in brate si sa-i vad surasul ala care topeste inimile.
Despe, fetiza, eu astept semnale de la fete in legatura cu propunerea mea si chiar de la tine. Daca ele nu pot, atunci urca tu in tren si vino pe aici daca ai timp si placere desigur.
Andreea, nu mai stim nimic de tine, sper ca esti bine, la fel Elenca nazdravana si soacra. Sper ca intre timp si-a mai revenit.
Acum va pup pe toate fetele de pe lista lui Mathilda, (asta ca sa nu scriu ditamai catastiful)si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

oana: nu vreau sa spun ca te-au ajuns blestemele cuiva.. de pe-aci... ca o sa zici ca sunt superstitioasa! dar ma bucur ca esti teafara! povesteai cu atata foc.. eram asa de captivata de ce ziceai .. cum ca erai inclestata cu mainile pe volan... ... ca ma -ntrebam in ce moment ai ajuns la toaleta dupa accident! daca ai refluxul bine stapanit.. e-n regula!!

bepii: hai ca incerc sa ajung saptamana viitoare. ma mai uit 1 data cand esti acasa.. parca luni esti! fete: cine merge la bepii luni ? hai sa luam legatura prin mess !!
mathilda : de ce nu intri mai des pe aici??

miri: am vazut ca "te-ai apucat de baut" .. d-aia nu mai intri pe aici??

pe celelalte va pup dulce...

Mergi la inceput

ror: e buna si ideea cu videoconferinta... idee pe care am pute-o prelua sa zicem: 1 data /luna macar???

fetelor: stie cineva de ce mieke si-a inchis contul pe desprecopii? sau n-am fost eu atenta pe forum cand a explicat? imi pare rau ca s-a retras!!! ea e una din "cele vechi" .... haideti sa o-ncurajam! poate revine!

MIEKE: TE IUBIM! NU NE LASA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Cum Despe, ai gasit gogosari? Dar eu de ce nu, mah? Anul asa nu mai fac zacusca.
Bepii, foarte buna propunerea ta, dar din pacate nu pot ajunge, oricat mi-e de dor de tine si de fete. Puneti voi la cale si eu subscriu.
Oana, imi pare rau de patania ta. Vorba lui Despe, ai ajuns in timp util unde trebuia?
O zi buna la toata suflarea si sa auzim de bine.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, spun scurt... sunt supa si dezamagita... o asteptam pe carmen sa vina s ane povesteasca,s a spuna macar un: bond, james bond! da... ma rog...
atat ama vut de spus.
pusici

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

morgane: pai ai fost la cora? daca nu.. vrei sa-ti iau eu? pana nu se termina? eu ma gandesc sa-mi iau un bax.. pentru cativa ani!

miri ce faci mai cu cartea aia/? ti-a parvenit sau ce?

bepii: vad ca nu raspunde nimeni la invitatia ta!

fete: am vorbit cu oana: e ok.. e putin speriata.. dar e ok.. masina o sa intre putin in service ... dar n-are mare lucru! si ce-i mai rau e ca n-are internet sa vorbim cu ea!
si din pacate nici nu cred ca poate ajunge la party.. si bepii fara sot.. nu-mi ies cartile!! ce naiba, n-am pus intr-o data mai buna???carmen deasemenea nu vine.. scumpi nu cred... of!

( a murit ernest maftei !)

Mergi la inceput