zece praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

miri: daca nu m-ai intrebat pe mine ! noua cand ne-au trimis cei din tara bagajele.. toate zdrentele noastre .... eurolines-ul a trecut de bruxelles. cica masina a venit mai devreme cu 1 ora// /si a plecat cu ele... cand i-am intebat.. lasti ca o sa mai teca ... cand se intoarce pe aici... si asa a fost ..le-am primit.. dar trebuie sa ai rabdare. ti le-aduc ei mama!! bafta!
ps: n-as vrea sa fiu in pielea lui barbac-tu.. dar are el nevasta scriitoare?: are! sufera omu la nevoie ca deee....
danyelana: ti-am trimis un pm. l-ai primit? si bravo c-ati dat clasa belgienilor la dans!!
s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Bine v-am regasit cucuietele mele,

Moama, dar ati scris nu gluma, am de recuperat o gramada, multe s-au mai intamplat in lipsa mea, din pacate si lucruri negative.
In Romanica a fost frumos, vreme placuta, soare si bine. Mi-am rezolvat majoritatea actelor, acum urmeaza ca tata sa rezolve restul. Am petrecut mult timp cu prietenii si cu familia, a fost f. frumos, dar mi-a fost dor de al meu bubulina. Si el a zis ca nu ma mai lasa sa plec singura.
Anne, cu intarziere ce-i drept, iti urez "La multi ani" si tie si lui Evan si sa-ti traiasca minunea noua, sa creasca sanatos si voinic.
Despe din ce-am citit a fost si ziua sotului tau, ii urez si lui "La multi ani", multa sanatate si tot ce-i mai bun. O sa-ti trimit pe privat id-ul meu de pe mess.
Miri, "La multi ani" si sotului tau, felicitari cu cartea si cu dintisorul lui Bruno. Multi pupici pt. gogosica cretulica.
Carmita "La multi ani", sa fii sanatoasa, fericita si iubita. Sper ca ai primit mesajul meu. De-abia astept sa te vad si sa vad poze.
Bepii de-abia astept sa vad emisiunea pe vtm. Felicitari tie si sotului. Super de super.
Mady ce mai faci? Cum merge scoala? Andreea tu? Morgane? Oana? Mathilda, ce mai face Klara?
Ror mi-a facut placere sa mai vorbim .
Sper ca nu am uitat pe nimeni si daca am uitat uite un pup mare de la mine.

Mi-a fost dor de voi fete dragi si daca organizati vreo intalnire mi-ar face placere sa particip.

Va pup dulce si va doresc o saptamana cat mai frumoasa

Mergi la inceput

bine ai revenit scumpi!
ce bine-mi pare ca ti-ai petrecut timpul in mod util si placut! multumesc de urari si ... atentia ti-am trimis un pm... astpt sa ziceti da...

miri: ce face mai, dintishorul???

restul fetelor: e inutil sa va spun sa mai intrati si p-aici.. ca voi tot ocupate! dar macar citii link-ul de mai sus sa vedeti consecintzele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Scumpi, bine ai venit acasa . Ma bucur ca te-ai simtit bine acasa printe rude si prieteni si ca ai rezolvat marea majoritate a problemelor. Acum astept sa te vad si sa povestim
Danyelana, ce bine ca ne mai dai cate un semn de viata. Care va sa zica si voi ati jucat hora de i-ati lasat pe flamanzi cu gura cascata. Ma bucur ca v-ati distrat la nunta si nici nu cred ca se putea altfel atata timp cat sunt romani in preajma.
Miri, draguta, ce se mai aude despre cartile ratacite? Tare imi pare rau pt ceea ce vi s-a intamplat.....Sper ca pana in final sa puteti intra in posesia lor.
Morgane, daca fetei tale i-a placut asa de mult de pisoii mei atunci sunteti oricand bine-veniti in vizita la noi. Dar nu numai sa vedeti pisicile ci sa mai stam si la palavre ca tare ne-a mai placut de voi.
Despe, tu ce mai zici? Sti ca ma gandeam? Ce-ar fi daca intr-o dimineata iei mataluta trenu, mai anexezi si alte motzate amatoare de calatorie si veniti la mine ca sa facem un plan amanuntit in legatura cu vizita din 28? Stiu ca te cam framanti in legatura cu asta pt ca asa esti tu, nu ai liniste pana nu ai totul sub control. In afara de marti si vineri dimineata cand sunt la scoala, puteti veni oricand. Astept confirmarea si va astept cu mare drag.
Oana, tu ce mai faci fetitza? nu mai zici nimic? Mi-e dor de masajele tale care in ultima vreme s-au cam lasat asteptate. Sper ca esti bine si m-as bucura tare mult daca ai putea veni pe la mine intr-o zi inainte de servici sau chiar fara servici, ce zici?
Esme, ti-am simtit lipsa . Tu ce mai faci? Stiu ca sunteti in perioada mutarilor si banuiesc ca esti prinsa pana peste cap cu treburile ca nu-i deloc usor. Sper ca esti bine. Aveti noroc de un timp excelent pt mutat. Iti doresc multa bafta si spor la treaba. Si nu uita sa sadesti si acel pomisor sau chiar mai multi ca acu in noiembrie e vremea de plantat.
Fetele, acum va pup pe toate si pe cele care nu le-am pomenit. Asta nu inseamna ca v-am dat uitarii.
O saptamana superba sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Dispe am primit mesajul tau si ti-am raspuns

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danyelana

Dispe am primit mesajul tau si ti-am raspuns

Dumnezeu sa ne ajute la toti

buna dana!
merci de raspuns! l-am vazut, in final! ti-am scris si eu cateva lucruri.. poate ai timp sa rspunzi ,ca sa stiu!

Mergi la inceput

bepii: merci de invitatie.. astept sa vaz ce zic si celellate fete, bine? ar fi o idee.. ca asam pe net ,nu prea ne-ntalnim om cu persoana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

saliu scumpi, era si cazul sa revii!:))prea te distrai cu spor acasa la ai tai:) inapoi aci la stres:)) si la noi, ca-ti duceam dorul.

carmencitaaaaaaaaaaaaaa! trebe ca te-ai intors:) e marti, as ai zis ca marti revii. ajteptam vesti, povesti si poooooooooooooze!

despe si bepii, eu subscriu la viziteala numa sa spuneti cand si sa vaz de se poa:))

madi... iar tragi chiulu:)

mathilda, nik nik?
ninuta? te-au prins copiii la inghesuiala si aci numai zici nik?

onutsa ia sa vii tu sa le povestesti fetelor povestea de azi:) de nu ti s-a acrit de ea:) clar doar cand o sa ai net, ca acu n-ai:)))

precis am uitat pe careva dintre fete, da sunt dupa un pahar de vin rooooooooooosu cer scuuuuuuze:)
va pumpizez.
apropos, cartile n-au ajuns, ba mai mult, s-au intors in ro si cica mi le trimit iar. misto, nu?
muuuuuuuah!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

deci ai patit si tu ca mine miri... ce m-a mm ai distrat! astia-s nebuni! cum or fi reusind nene??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Scumpi, bine ai venit Chiar ma gandeam ca a trecut ceva timp. Ma bucur ca ai rezolvat rapid ceea ce trebuia.
Miricel, e bine ca nu s-au pierdut (cartile), pacat de timpul pierdut de sotior asteptand prin gara, si de nervii consumati. Acum or sa fie si mai pretioase cartile mult asteptate.
Felicitari lui Bruno ptr dintisor
Despe, eu propun sa intram toate pe messenger, la o anumita ora, seara, si facem o conferinta, mama, mama. Discutam, aranjam, hotaram, organizam etc
E tare link-ul, pe undeva trist, pe undeva adevarat. Mai rau e cand nu ai nici una dar nici cealalta
Bepilina,
Eu trebuia sa primesc un document original. Mama mi l-a trimis cu posta rapida, chipurile sa ajunga mai repede. A trecut saptamana si documentul nu a ajuns. Maine, a mea mamica trb sa mearga din nou la posta sa vada ce s-a intamplat si unde a fost blocat plicul ala amarat, uf
Morgane, Es, Anne, Danyela, Danuta, Nina, Matilda, Maggy, Mady, Nora, Oana, Carmen

Pupici si o saptamana usoara, fara stres

Ror

Mergi la inceput