Mamici de noiembrie - decembrie 2006(45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

mamici!
Vreau sa va reamintesc sau sa anunt pe cele care nu au mai intrat pe adresa comuna de yahoo ca s-a schimbat de astazi parola. Daca azi intrati sa v-o notati cred ca mai prindeti vechea parola daca nu pe PM o puteti cere de la Miro, de la mine sau alte fete care o mai stiu.
Acum ma apuc de citit din urma ca de vineri seara nu am mai avut cum intra!

Lory35+ saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotica spune:

buna burticute,am vazut ca deja a-ti aflat ca am nascut,noi am iesit sambata din spital,suntem bine amandoi si suntem fericiti ca suntem acasa.multumim din suflet la toate burticutele pt urari.acum este ora mesei si trebuie sa-i dau lui bb sa pape,o sa mai intru pe dc mai tarziu sa va dau mai multe detalii despre cum sa intamplat.pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Adinazot foarte frumos cosuletul! Si eu am comandat de la ei si sunt foarte seriosi su au produse de calitate si foarte frumoase.

Asiza a greu sa stai calma dar e bine sa te mai duci si la alti medici. Multi au dat diagnostice gresite. Ai sa vezi ca totul va fi bine si puiul din burtica e bine sanatos si e suparat ca tu esti suparici.Incearca sa te linistesti si sa analizezi totul la rece.Totul are o rezolvare!

Bambo e din cauza pozitiei fetei.Maseaza , stai linstita vorbeste uc aia mica , pune-i muzica si va fi bine!

Avem prima
Piscotica felictari pt. bebe! Sa fie sanatos, sa fie protejat de ingerasi, sa pape laptic mult!
Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste.

Lory35+ saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Piscotica bine ati venit acasa. pofta buna la flacau

te asteptam cu detalii.

Raluca 35 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Piscotica, bine ai revenit acasa! Ma bucur din suflet ca voi amandoi sunteti bine.Ai grija de tine si de bebe,si te asteptam ,cand ai timp,cu mai multe amanunte despre cum s-a intamplat la tine minunea.
Multumesc fetei care a adaugat in listuta numele bebelinei mele.

33+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

UAU!!!! FELICITARI PISCOTICA!!!!
Si eu raportez inca o noapte nedormita.... pozitiile bune le gasesc numai spre dimineata si atinci tre'sa ma trezesc pentru micul dejun....
Dureri de picioare am de cateva zile incoace..... din cauza pozitiilor in care dorm....
DECI, DON'T WORRY!!!!!! Trec ......
Tot citindu-va realizez ca am ramas in urma: nici macar nu am inceput sa-mi fac bagajul pt.spital, dar sa mai si cumpar ceva pt.bb....
Acestea fiind zise, se cere o organizare riguroasa a timpului, a banilor si a ...... chefului!!!!
Dam militaria jos din pod!!!!!!
TextTextO SAPTAMANA USOARA SI PLINA DE "REALIZARI" TUTUROR!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

piscotica bine ai revenit printre noi. felicitari inca o data si te asteptam cand ai timp sa ne impartasesti din cele traite de tine.
Abia asteptam.

Felicitari si din partea lui Dolores si a Dandusei - carora le-am trimis aseara SMS stiind ca nu au calc. S-au bucurat si ele mult si iti transmit toate cele bune. La fel si fetelor de pe topic.

Lory merci ca ai reamintit de faza cu parola - era sa uit, sunt bagat in mai multe chestii acum si nu-mi vad capu de treburi.

DECI - PAROLA A FOST SCHIMBATA LA TOATE MAILURILE COMUNE.

Urmeaza sa facem si o adresa pentru copilasii nostri - ce ziceti? Ma gandesc mai mult pentru pozele lor - albume - sau sa le punem tot in acelasi album - al mamicilor? Voi decideti.
Lory - o dai tu inainte cu modificarea listei? Sau sa incepem amandoua ?
Vb mai tarziu pe mess, ok?

P.S. Oana - hai ... capu sus - o sa fie bine ... ai sa vezi.
fug la treaba si mai revin

Miro35+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Cuuum ? cand ? unde ? avem deja un bebe ?
Sa-ti traiasca Piscotica, sa se faca mare si voinic si sa fuga gagicile cu oala cu sarmele dupa el.. Mai da-ne ceva detalii, greutatea, lungimea, cum ai nascut, la cate saptamani, ce anestezie...etc.
eu deja de 2- 3 nopti nu mai inchid okii, mai prind cate-o ora, dar cam putin...me jeneaza coastele de vai sh-amar... de ce am impresia ca in 2 sau 3 saptamani ma apuca si pe mine nasterea ?
Si am pus 1 kg in o saptamana !
Fetelor la mine netu merge ca curu si vad mesajele a proasta...
care-i baiu cu Asiza, ca nu gasesc mesajul ei.Orice ar fii, ne rugam pt tine si bb mic.
Dbunny 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

PISCOTICA bine ai venit acasa!

Eu sunt numai ochi si urechi sa aud povestea voastra!

Ramona 35+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Piscotica bine ati venit acasa!

Atudor, ramsan multumesc pt pm ,

pana acum am studiat treaba cu patuturile, saltelutele... poate imi conving sotul sa cumparam inainte macar patutul.

pupici

Amalia 33+ si

Mergi la inceput