Mamici de noiembrie - decembrie 2006(45)
Raspunsuri - Pagina 17
Lorym spune:
Miro vorbim pe mess cind ai timp ca sa stabilim exact.! Eu sunt online pina pe la 19.30.
Raportez si eu o noapte cumplita . La un moment dat imi venea sa ma imbrac, sa plec la spital si sa nasc . Tare rau ma mai simteam. Nu puteam sta pe nici o parte.Fata nu mai are loc sa se miste!Dar o ador efectiv!
Lory
35+ sapt
Catrinel Rianna
simo29 spune:
Salutare mamici si burtici!!!

Felicitari pentru - piscotica - sa-ti traiasca feciorul, sa fie mare, frumos si sanatos!!! Bravo! - ce ziceti fetelor primul sosit este un baietel!!!
Oana stai linistita, totul va fi bine - ca Cluju-i plin de medici ginecologi foarte ,foarte buni. Cauta raspunsuri si pe net, dar nu insista prea mult ca te vei bulversa total.Daca nu ai incredere intr-o parere vom mai cere inca una si inca una si vei vedea ca totul este ok. Ai grija de tine - ne vedem miercuri!
Pup
Simo 35+ si bebe David
alexandra_25 spune:
Buna fetelor....noi am lipsit ieri de tot....tati nostru ne-a rasfatat ieri si ne-a plimbat toata ziua si am profitat si de o zi de toamna superba....dupa ce am strengarit toata ziua am fost obositi...si pe seara am facut nani.....azi dimineata am umblat sa-mi cumpar si eu ce mai imi trebuie pentru bagajul de spital....si fetelor chiar m-am ingrozit...nu am ce sa vad ce am cumparat de la farmacie si am lasat 750.000.......scumpe-s toate....!
Acum ma apuca sa va citesc din urma.....asa-mi trebuie daca am hoinarit.....
.....
Roxanac....multumesc ca ai intrebat de mine....
Camisol.....multumim de veste.....doamne nu-mi vine sa cred.....!!!!!
Piscotica.........
...felicitari.....sa-ti traiasca bebelasul......sa fie sanatos si papacios........te asteptam sa ne povestesti......!!!!!!
Se apropie timpul....incet....incet.........
Roxanac...asta vroiam sa caut si eu in odisee...nu mai imi aminteam daca a avut probleme sau nu.....
Asizuca.....draga mea....nu fi tristuta....daca a zis sa nu-ti faci griji.......dar pana acum nu s-a observat?....
..curaj si sper sa fie bine........!
Cred ca ne-am umplut de emotii........vai ca ma apuca tremuriciul.....
Kokorina.....se pare ca la fel am fost si azi noapte....azi maine o sa dormim in fund......

Lorym....multumim ca ne-ai amintit......
piscotica.....

..multi pentru tine si bebe...ma bucur ca sunteti acasa si sunteti bine.....
Miro......
....esti cuminte....tu deja te gandesti la toate.....multumim ca esti alaturi de noi...mai esti suparacica???????
Si eu s-ar putea sa merg dupamasa la eco......sper sa fie totul ok....revin cu vesti......
V-am pupat pe toate....sa aveti grija de voi!!!!
Am schimbat semnatura........hi hi....suntem mai maricei.....
alexandra
35 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
ank999 spune:
Felicitari PISCOTICA! Sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos si papacios! Bine ati venit acasa!Esti cea mai curajoasa din listuta noastra! Ai dat startul!
Mi-au dat lacrimile.
Asiza ma rog la Doamne-Doamne ca tu si bb sa fiti bine! Am citit cateva articole si spuneau ca este o problema care de regula dispare dupa nastere.
32+ cu
Erica Elena
roxanica2006 spune:
Buna burticilor!
[size=4]FELICITARI PISCOTICA PENTRU INGERASUL PE CARE L-AI ADUS PE LUME! SA FITI SANATOSI AMANDOI! [/size=4]
Oana,imi pare tare rau ca treci prin incercarea asta, dar imi doresc din toata inima sa fie totul bine pentru copilasul tau, e greu sa te sfatuim acum sa fii puternica si sa nu te ingrijorezi, pentru ca sufletul tau e bebelusul pe care-l porti in burtica, dar sunt sigura ca e doar o alarma falsa. Mai mult, in Cj sunt dr. foarte buni, trebuie sa ai incredere, esti pe maini bune. Ma rog pentru tine si pentru baietelul tau. Tu esti o fire echilibrata si optimista, nu lasa deznadejdea sa puna stapanire pe tine. 
Astept sa ne dai vesti bune cat mai curand! Doamne ajuta!
In week-end nu am intrat pe forum, iar azi v-am citit din urma toata ziulica. Eram atat de bine dispusa, mai ales incurajarile aelitei mi-au facut bine, chiar am ras strasnic referitor la "drobu de sare" care poate oricand sa-ti cada in cap, dar apoi citind despre problemele Oanei, m-am intristat din nou. Eu credeam ca de la aceasta varsta a sarcinii nu mai pot aparea malformatii, boli sau alte probleme ale bebelusului, credeam ca totul a putut fi prevazut din saptamanile anterioare. Eu sunt programata maine la dr. si am niste emotii...
Va pup, burticilor dragi!
ROXANA
31 +
DAVID MIHAI
roxanica2006 spune:
Scuze pentru "size 4" care a aparut prin mesajul meu, doream doar sa iasa in evidenta felicitarile pentru Piscotica, intentionam sa le scriu ca caractere mai mari.
Sunt incepatoare, sorry!
ROXANA
31 +
DAVID MIHAI
saryta spune:
PISCOTICA - inca o data FELICITARI si te asteptam cu detalii...ce nume i-ati pus?
Mai fetelor da ce-i cu insomniile astea, cred ca nu mai avem rabdare si ne gandim mereu la nastere si la bb - asta e mai avem un pic, oricum startul s-a dat acum asteptam locul 2, 3, ..... si tot asa - nasteri usoare.

.
Mariana - 33+
cu
ANTONIA
Mamicuta de
-ANDRA si SARA
ingeras26a spune:
Piscotica, inca o data bravo!!! 

Fetelor, la cate saptamani a nascut Piscotica?
Pupicei, Ingeras
29+
Maya
doradora spune:
eu am retinut ca la 32
quote:
Originally posted by ingeras26a
Piscotica, inca o data bravo!!!
Fetelor, la cate saptamani a nascut Piscotica?
Pupicei, Ingeras29+
Maya
chris
31+
alexandra
Zina spune:
Chris 80, cred ca va merge si la maini crema de care ai intrebat. Incearca...
Fetelor, voi aveti pe timpul zilei senzatii de ameteala? Eu de ceva timp, ma simt un pic ametita. Iau vitamine, fier, in fiecare zi, dar nu stiu de ce ma simt asa. Hemoglobina mi-a iesit 12.8, 12 fiind nivelul minim. Tensiunea este in jur de 11 cu 8, dar am avut si 10, eu care de obicei am 11-12. Astept parerile voastre.
Va pup si va doresc o seara placuta.
Zina si bebe Rares.