Mamici de noiembrie - decembrie 2006(45)
Raspunsuri - Pagina 18
m_monique spune:
Piscotica sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare, sanatos si sa va aduca numai bucurii.
azi am schimbat si noi semnatura. rapoartez +12 kg.
30 + cu 
Nunta noastra
dolores spune:
buna seara..calc inca stricat..nu tsiu cat voi mai rezista in stadiul asta..dar in fine, noroc ca mami meu sta la 5 min distanta de mine incat sa dau o fuga sa va citesc si sa va zic ca traim in continuare, eu si davidutzu
miro foarte utile info despre nasterea prietenei tale..care e treaba cu sticla cu dopul gaurit?
asiza eu stiu ca trebuie mers in fiecare luna la med de fam pentru a lua prenatalul si postnatalul dupa care le ducem tot in fiecare luna la personal la firma..
dolores
32+
David Cristian
poze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."
doradora spune:
am si eu o intrebare-oare cremele pt picioare umflate si obosite o merge si pt maini? teoretic nu ar avea de ce nu, nu?
chris
31+
alexandra
dolores spune:
roxana c. sper sa revin in curand mai des pe forum..pana atunci ma uit zilnic la calc care sta inchis din cauza ca e stricat...frum os ecran..dar negru si nu imi inspira nimic 
fetelor, voi v-ati cumparat epidurala? daca da, cam cat costa? informativ 
felicitari pentru piscotica si bebe..mi-au dat lacrimile si m-au luat emotiile cand am primit mesaj pe telefon..o veste extraordinara...nu e pentru cine se pregateste si pentru cine se nimereste, asta apropo de fetele mai mari ca saptamani...hihihihi..super...

dolores
32+
David Cristian
poze
poze dolores
adinazot spune:
PISCOTICA,tare mult ma bucur pt voi,felicitari,ati trecut prin ceva greu dar ati iesit cu bine din tot.Sa iti traiasca puiul!!!
ASIZA,daca nu ma insel,dar sper sa nu ma insel ,este o mamica de sept -oct,Ignatica,care a pomenit de ceva ce zici tu,poate poti sa o intrebi pe ea ce si cum,dar inca o data,sper sa nu ma insel,eu parca asa am citit.
Ce zi rea am avut azi,de fapt nu toata,dar asa pe la pranz m-a apucat iar o durere sub butrica,destul de puternica,nici nu prea stiu cum sa o descriu,cumva ca si crampele de ciclu amestecate cu crampe intestinale,dar tare nasol,asa am avut si sapt trecuta cand m-am dus de urgenta la dr.,care nu mi-a putut spune prea multe despre durerea mea,doar ca, colul e in aceeasi stare,si mi-a dat sa iau gynipral o pastiluta pe zi pt contractii,pe care intradevar nu le mai am,dar durerea asta ciudata tot o mai am din cand in cand.Azi am luat un no spa si un diazepam,dupa care am dormit cateva ore bune,iar acum ma simt mult mai bine,nu ma mai doare.Va rog spuneti-mi si mie,pe voi va mai ndoare burtica asa?Eu pun durerile astea si pe seama faptului ca stau toata ziua in pat si duc lipsa de miscare.Astept sa imi iasa si rezultatul de la urocultura,si sper din suflet sa imi fii trecut infectia urinara.Doamne ajuta-ne pe toate!!!
Adina 34+
Alessia
poze
Adina 35 sapt
piscotica spune:
buna seara burticute.mai intai de toate va multumesc inca odata la toate.am nascut la 32 saptamani,cezariana,am avut placenta praevia centrala,am mai stat si inainte internata in spital si apoi a trebuit sa stau numai in pat,dar tot nu am reusit sa-l tin pe bb mai mult la mine in burtica,am nascut pe 17 septembrie un baietel Toby-Ionut de 1500,apgar5/6/7,L-44,PC-30.am stat 3 saptamani in spital,eu am pirdut foarte mult sange la operatie,am stat mult in perfuzii,Toby a stat 2 zile la incubator,apoi a facut icter a facut 2 zile foto terapie,acum avem 2200 suntem perfect sanatosi si suntem acasa foarte fericiti.daca vreti sa mai stiti si altceva voi ma intrbati iar eu o sa va raspund cu cea mai mare placere,nu prea sunt o buna povestitoare,va pupic si sa aveti paret de nasteri usoare si copii sanatosi. a uitasem ,am nascut cu dr ciubotaru jean,spitalul judetan sf andrei

dolores spune:
asiza imi pare tare rau sa aflu de veste cu bebe al tau. pana la urma ai aflat ce inseamna hidronefroza fetala? cand te reprogramezi la alt dr pt eco si ce e de facut in cazul asta...iti tin pumnii si sincer imi pare tare rau..ma gandesc si ma rog pt voi
mamistefi da-mi un id de messenger sau o adresa pe care iti pot scrie ceea ce te intereseaza exact 
dolores
32+
David Cristian
poze
poze dolores
paxela spune:
piscotica felicitari, sa iti traiasca minunea sa creasca mare , sanatos si fericit
eu va urmaresc din umbra
, acum am lipsit cateva zile si ce sa vezi deja un bebel in familia voastra, va doresc sarcini usoare in continuare si nasteri usoare
eu sunt ok pana acum, bebe e baietel si asteptam linistiti primele miscari, eeeheee ce ma va astepta dupa![]()
Alexa
16+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
gmoisi spune:
Buna seara fetelor!
Dolores stiu ca trusa de epidurala o gasesti sigur la farmacia de la etajul 1 de la municipal si costa cam 700 si ceva de mii (fara anestezic, asta cica este gratuit, il au ei) si am mai gasit in farmacia din carrefour orhideea la 650 mii, parca. Preturile sunt de acum 1-2 saptamani cand m-am interesat si eu (atunci cand mi s-a spus ca trebuie sa iau trusa). Eu nu am luat-o inca, astept sa ma duc iarasi saptamana asta la control si o sa trec sa cumpar si trusa. In rest pe la farmacii nu am gasit-o, unde am intrebat mi s-a spus ca o aduce numai pe comanda dar costa intre 1-1.5 mil poate chiar mai mult. Sper sa iti foloseasca informatiile mele. Te pup.
Piscotica sa iti traiasca bebe, sa fie sanatos si mancacios si tie refacere rapida.
Va pup pe toate!
m_monique spune:
paxela felicitari pt. baietel. ma bucur din suflet ca-ti merge bine.
30 + cu 
Nunta noastra