Mamici de noiembrie - decembrie 2006(45)
Raspunsuri - Pagina 15
Raluca_u spune:
Felicitari Piscotica sa iti creasca mare baiatul si sa fie sanatos. asteptam sa te intorci acasa si sa ne spui mai multe. Aveti grija de voi.
Asizuca imi pare tare rau ca esti ingrijorata. nu te speria cere si a doua parere si ai incredere in tine si in puiul tau.
Raluca
35 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
iasmi spune:
Buna diminetata fetelor!
Am fost plecata Duminica si azi de dimineata cand am intrat- SURPRIZAAAA - primul bebik s-a nascut.
Piscotica - FELICITARI!!!! - sa ai un bebik sanatos si mancacios!
Nu-mi vine sa cred ca deja s-a deschis listuta cu bebei nascuti!
Asiza - imi pare rau de ce ti-a zis doctotul dar sunt doctori printre doctori. Asteptam vesti de la urmatorul eco. Multi
si suntem alaturi de tine!
Madaluta - si eu am auzit exact ca tine despre nasterea in luna 8 dar la mine la servici s-a nascut un baietel in luna 8 si acum e mare si grasun si nu are nimic.
Referitor la semitema zilei - ideal este sa faci 2 copii - toata lumea m-a sfatuit sa fac 2 copii. Dar din proprie experienta si din experienta sotului si chiar am vazut foarte multe cazuri de acest gen - apare invidia intre ei dupa ce se casatoresc. (accentuez <<chit ca ma repet>> faptul ca e o parere personala si am trecut/vazut prea multe cazuri ca sa nu raman un picut traumatizata).
Oricum noi daca facem fetita o sa incerc sa mai fac un baietel peste 3-4 ani iar daca acum este baietel - cred ca nu o sa mai fac - dar nu se stie niciodata.

la toate gravidutele!!!!
iasmi
31
Raluca_u spune:
Fetelor nu am reusit sa intru in weekend si acum cand am citit m-au luuat asa emotii.
de acum cred ca vor incepe sa apara astfel de vesti tot mai des. Fetelor mai avem putin si ne vom tine puiutii in brate.
Aveti grija de voi si odihnitiva cat mai mult in perioada asta sa creasca bebe mare, sa nu avem probleme. La mine s-a vazut efectul de cand am inceput sa stau mai mult pe acasa a inceput sa ia mult in greutate si acum e chiar prea maricica. sanatoasa sa fie ca restul nu conteaza.
referitor la semitema de zilele trecute. Noi am vrea 3 copii, 2 sigur cu al treilea vom mai vedea in ce conditii ne vom scalda. eu mai am o sora dar am crescut singura pt ca diferenta intre noi e de 19 ani si ea a plecat la facultate cand m-am nascut eu si apoi s-a mutat la 500 km distanta ca acolo au ales sa lucreze la terminarea facultatii. sotul meu insa mai are 3 surori si imi place tare mult sa ii vad cat sunt de uniti, chiar daca dif sunt destul de mari intre ei.
multi pupici si sa aveti o saptamana minunata.
Raluca
35 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
Madaluta asa stiam si eu siam intrebat-o pe d-na doctor si mi-a spus asa. mai demult era preferat intradevar sa nu se nasca la 8 luni ca puteau sa apara complicatii la plamani, dar acum nu mai este cazul ca exista tratamente si cu cat il tii mai mult cu atat mai bine.
Raluca
35 + cu
Adina Andreea
cristina1974 spune:
Buna dimineata, burtici!
PISCOTICA,FELICITARI!
Sa-ti traiasca bebele,sa fie sanatos, mancacios,iar tu sa te refaci repede si sa ai laptic mult,mult!
Doamne, a inceput sa tremure carnea pe mine de emotii....primul bebe de la noi...
Oare cine o fi a doua?
Asiza,linisteste-te, o sa fie bine, ai sa vezi.Nu te stresa,ca-ti faci rau si tie si celui mic.Ma rog pentru tine ca totul sa fie o alarma falsa.Medicii astia mai dau cu bata-n balta uneori.
Inni, multumim pentru informatii!
Camisol, pupici multi pentru vestea pe care ne-ai dat-o.
Aoleu,inseamna ca trebuie sa ma duc sa aranjez si eu lucrurile fetitei, ca stau toate calare una peste alta, si numai nu-mi vine sa fac nimic, de lenesa ce m-am facut.
Pupici
33+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
ingeras26a spune:
Inni, multumim tare mult pentr sustinere!

tuturor fetelor care si-au / isi sarbatoresc ziua! Sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi! 
Pupicei, Ingeras
29+
Maya
ingeras26a spune:
Felicitari Piscotica!!!! Sa fie bb sanatos si sa creasca mareeee!
Pupicei, Ingeras
29+
Maya
kokorina spune:
primul bebe.....felicitari,multa sanatate si numai bine la amandoi!e ceva superb....si cand ma gandeam ca eu dau startul....cu gemenii mei....alor mei le place tare la mami in burtica,dar lui mami nu-i pare rau deloc......bine ca si la picotica totul s-a terminat cu bine.chiar daca va trebui sa mai stea ceva zile in spital....macar sant sanatosi.FELICITARI!
m-am bucurat si pt MICHELLE,sa aud vesti bune,cum ca nu va trebui sa mai faca avort....exista Dumnezeu si acesta o iubeste.....sa fie sanatoasa si sa aduca pe lume bebele sanatos.ii doresc si ei toate cele bune si o pup

ASIZA,nu mai fii suparata.....si eu zic cum spun si fetele....trebuie sa mai ai si o a doua parere....si stai sa vezi cand vine bebe,....el poate fi sanatos tun si medicii sa se fi inselat....sa fii cu moralul ridicat in orice imprejurare,noi santem alaturi de tine si parerea mea este sa-ti facu griji cu adevarat abia dupa ce bebe vine pe lume....ca atunci se poate investiga cel mai bine.stai linistita si va doresc la amandoi multa sanatate!

injectiile pt maturizarea plamanilor se fac numai in cazul in care: sarcina prezinta probleme.....sau sarcina gemelara(in cazul meu)....altfel nu stiu sa fi primit nici o gravida injectiile astea....nu stiu ce sa spun,spun ce stiu....
ca nu mai dorm bine noaptea.....se stie de demult....dar de doua nopti...nu ma mai pot intoarce deloc,dar deloc....prefer sa stau pe partea pe care m-am pus,ma dor oasele,ma doare spatele,ma doare urechea.....nu conteaza,rezist eroic.ma mai incumet sa ma intorc....nici o sansa,ma rastorn.....si revin la pozitie de dinainte.e groaznic....vad ca fetele inca mai pot dormi bine.ALEXANDRA,si ea saracuta nu poate sa doarma bine.....de fapt noi avem program la fel de somn.ma trezesc foarte de dimineata(ca nu mai pot dormi),beau cafea...mananc...citesc ziarul....apoi merg iar in pat si dorm pana pe la 10-11....haotic rau.
tema zilei: asa ca sa ma dau mare.....si eu mi-am dorit doi copii,sa nu creasca numai unul si singur....mama mea nu are frati si nici surori,si am vazut la ea cat e de rau.....dar cine a facut 2 copii deodata?EU!.........(scuzati-ma ca m-am dat mare....nu cu rautate....mai mult m-am alintat).
31 + cu
si 
porumbita80 spune:
Buna dimineata.
FELICITARI PENTRU BEBE PISCOTICA sa-ti traiasca bebe si sa fiti voi sanatoase .
Eu azi merg la Doc. sa vad ce face karatistu meu si sa i-au biletul de internare. Asa greu merge DC ma inerveaza groaznic. Va zic ce a fost la medic cand vin va pup pe toate si sa avem o saptamana buna toate
stela
ingeras26a spune:
Ref tema zile...de ieri :)
Eu imi doresc minim 2 copii, pentru ca am cea mai minunata relatie posibila cu sora mea si vreau ca si Maya sa aiba parte de acelasi lucru, chit ca va avea o surioara sau un fratzior :) sau poate 2 :)
Pupicei, Ingeras
29+
Maya