Mamici de noiembrie - decembrie 2006(45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

asiza, nici nu stiu ce sa zic... Doar curaj! Mergi la inca o ecografie si vino sa ne dai vesti.
Din ce am gasit pe internet scria ca in 80% din cazuri hidronefroza fetala este usoara (mild, spre deosebire de severe) si are un prognostic excelent.
Uite cateva informatii, sunt in engleza dar sper ca te descurci, daca nu da-mi un semn sa traduc:
http://www.childrenshospital.org/az/Site1117/mainpageS1117P0.html
http://childrensmemorial.org/depts/fetalhealth/Fetal_Hydronephrosis.asp
Suntem alaturi de tine!

Piscotica, felicitari!!!
Sper ca bebele recupereaza bine si ca sunteti amandoi bine! Sa ajungeti cat mai repede acasa si sa te bucuri de minunea ta!

Fetelor, asa imi place cand spuneti ca avem si noi primul nostru bebe!

Semitema zilei: mi-am dorit cel putin doi copii si cand o vad pe Roxana cat e de fericita ca va avea un fratior imi creste inima, ar fi fost mare pacat sa o privez de o bucurie atat de mare. Plus ca imi era dor sa mai tin un bebelus in brate, sa ii simt mirosul, sa il vad crescand, invatand sa spuna mama, sa faca primii pasi...
Si se pare ca s-a mai ivit o noua semitema , cum o sa doarma copiii. La inceput bebe mic va sta in dormitorul nostru, apoi va trece in camera lui, din fericire avem spatiul necesar. Daca nu, copiii ar fi dormit in aceeasi camera dupa cateva luni de viata ale celui mic, daca as fi considerat ca are somn destul de bun si nu se mai trezeste plangand de cateva ori pe noapte.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Felicitari PISCOTICA, sa-ti traiasca bebele, sa fie sanatos si plin de viata.

Deja vad ca apar bebeii...Doamne ajuta!!!
Si eu ma gandesc tot mai mult la nastere, dar vreau sa gandesc pozitiv si sa iau lucrurile asa cum or veni ele.
Pupici,

Zina si bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Buna dimineata burtici ; hop si eu la "cafelutza". Am dormit bine tot weekendul; din pacate, la ora 7 ma trezesc; incepe si bebe, etc.
Bambo, stai linistita, asa patesc si eu cu picioarele, in special noaptea.
In dupa-amiaza asta ma duc la doctor sa vedem cat am mai crescut, ce progrese sunt si...cel mai important...daca s-a intors strengarul meu.
Raportez: 13 kg in plus + cateva pozici facute sambata cu burtik si patutul celui mic
Va pe toate

http://new.photos.yahoo.com/aciorascu/album/576460762320402399#page1

Ana 36w2d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Asiza, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta.
Dar cum am citit si eu pe google diagnosticul se poate pune de abia dupa 2 masuratori. Bafta!
Sa fie bine.

Mirona, da e super.
Despre cealalta problema... ce sa zic, ca vazui si eu ca din cate suntem de mai mult de jumatate nu prea mai stim nimica...

32+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Piscotica......Ne-ai luat prin surprindere.....Felicitari si multa sanatate.....Asteptam sa te intorci acasa cu bine si sa ne povestesti cum a fost....Si bineinteles k vrem poze...

Asiza:Nu stiu nimic despre acest diagnostic, dar eu sper sa nu fie nimic grav....Roaga-te mult la DD...

Fetelor, voiam sa va intreb ce stiti voi despre nasterea in luna a VIII-a....Toata lumea imi spune k sa am grija sa nu nasc in 8 luni k nu e bine, k tb sa nasti fie in 7 , fie in 9....Eu nu inteleg de ce...Este doar o superstitie sau are vreo baza medicala ceva? Mi se pare un pic nefiresc k un bb de 7 luni sa aiba sanse mai mari decat unul de 8 luni...Sunt cam ingrijorata, k doar nu putem noi sa controlam momentul nasterii..
In legatura cu semitema zilei:Eu sunt singura la parinti si mi-am dorit intotdeauna sa am multi frati si surori...dar parintii mei nu au vrut asta, drept pt care eu la promisesem k fac 5 copii...
Dar cum eu am avut destule probleme cu sarcina si fertilitatea, am ajuns la 30 de ani si abia il fac pe primul(Doamne ajuta!), dar sunt hotarata sa il fac si pe al dilea cat de repede pot, indiferent cat de greu imi va fi ....
Voiam sa le intreb pe fetele care au facut cezariana , cat de repede am voie sa raman insarcinata dupa cezariana...E adevarat k tocmai dupa un an?...Daca e asa ....inca mai stau in dubii daca sa aleg varianta asta sau nu de a naste....

Va pup pe toate si sper sa citesc doar lucruri bune si foarte bune despre fiecare dintre voi....Nu vreu sa mai aud de probleme...acum pe ultima suta de metri. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Madalina 30+

poze recente,

Mergi la inceput

Madaluta, din cate stiu eu (corectati-ma if I'm wrong), in luna a 8-a se pare ca exista o incetare a dezvoltarii plamanilor micutilor; de aceea, daca se intampla sa survina nasterea, se administreaza niste injectii pentru maturizarea plamanilor.
Inca o data, s-ar putea sa ma insel, dar parca asa am citit

Ana 36w2d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Buna dimineata burticute!

Doamne, avem un bebe!!! PISCOTICA felicitari!!! sa-ti traiasca, sa fie sanatos si papacios, te asteptam sa revii pe la noi si sa ne povestesti cum s-antamplat minunea.

Am terminat si eu cu parchetul si zugraveala in sufragerie, mai greu e pana scoti din camera tot, si dupa aia mai trebuie sa le pui si la loc...
Si am facut si alergie- iar 2 zile am tinut un pic de regim, sa ne mai dezintoxicam.

Am vazut ca ati vorbit despre nastere naturala/cezariana, la curs la Filantropia, unde m-am intalnit cu raluca_u si m_monique am vazut niste filmulete cu nasteri naturale, cezariene, cum se face epidurala, epiziotomia. Si optez pentru nastere naturala, cu epiziotomie (daca nu se poate fara) - am vazut o nastere unde dr. nu a asistat deloc, nu era din Romania filmarea, si femeia s-a rupt si a curs f mult sange - si cu epidurala. Moasa este fff importanta pe tot timpul travaliului, este important sa o avem de partea noastra, asta nu stiu cum se face.

inni, multumim pentru sfaturi, esti o dulcica

De unde putem invata tehnicile de respiratie?

Va pe toate si va doresc o saptamana frumoasa...
azi mergem la dr...

Amalia 33+ si

Mergi la inceput

Amalia, ti-am trimis un PM

Ana 36w3d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Na ca mi s-a oprit croisantul in gat...

Piscotica sa-ti traiasca bebele, sa fiti amandoi sanatosi si sa va intoarceti cu bine acasa.

Asizule nu stiu nimic despre chestia respectiva,dar ma duc acasa si citesc. Sa dea Dumnezeu insa sa fie alarma falsa. Sa fie bine.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

'neata burtici - raportez si eu un somn agitat probabil si din cauza Sarei care saracuta are si ea dureri de dintisori(cred ca apar caninii) si e foarte agitata.

Asiza - sunt si eu alaturi de tine si ma rog la DD ca totul sa fie ok si sa ai un bb sanatos.Fii optimista asa e cel mai bine pt. tine si pt. bb. - dulci.

Calina73 - bine ai revenit printre noi sa-ti traiasca fetitele si sa fie sanatoase.(cand esti mai libera mai dane vesti de la tine).

Bambo - si eu am astfel de dureri dar de obicei trec - deci nu dispera mai este un pic si scapam, acusi nu o sa te mai doara nimic, o sa uiti de toate..

Ma duc sa vad pe unde mai umbla Sara ca a disparut din camera.Va pupacesc dulce .Pa.

Mariana - 33+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput