Mamici de noiembrie - decembrie 2006(45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

ASIZA-imi pare tare rau,dar sper sa fie doar o alarma falsa si sa fie totul ok cu bebe

Bamboletta 34+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Oana am dat o cautare pe google - bine ar fi sa dai si tu ... te vei linisti.

iote numai una din fazele ce ma fac sa-ti spun clar ca poate fi gresit diagnosticul:
"In general, trebuie mare atentie in a pune diagnosticul acesta, intrucat exista riscul de supraevaluare (masuratori in afara limitelor normale, dar cu un rinichi fiziologic normal, dilatat de o vezica urinara inca negolita, sau datorate unei stari de hidratare exagerata a mamei) sau de subevaluare (masuratori la limita normalului neluate in consideratie de medicul echografist in contextul general: varsta mamei, cantitatea de lichid amniotic, alte anomalii descoperite etc., si care pot ascunde defecte genetice grave sau alte malformatii concomitente).
...
Dar, inca o data va repet, fara niste valori ale examenului echografic, obtinute in dinamica (adica pe parcursul a cel putin doua masuratori diferite, in cursul a doua examene diferite), nu se poate confirma sau exclude acest diagnostic. "

hai - mai ceri o parere si apoi vedem ce e. oki? linisteste-te si vei vedea ca si bebe e ok.

Ruxandra am facut ceva cosmetizari la bebe. E ok asa? Oricum - lucram deja la o noua lista impreuna cu Lorym ... nu prea stim ce sa facem cu fetele care lipsesc de fff multa vreme.

Miro35+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Primul bebe?FELICITARI PISCOTICA,sa-ti creasca mare baietelul!

MARCELA,iti multumesc pentru PM.Ti-am ascultat sfatul si vreau sa spun ca nu mai tusesc.

ASIZA,eu zic sa mai ceri o parere.Oricum ma rog pentru tine si bebe.

Va

DENY35+cuIRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

FELICITARI ptr PISCOTICA mititica ! sa fie sanatosi si ea si bb !!

tema zilei : daca totul va fi bine .......sper sa pot adopta copilul numarul 2 .... atat !

o seara frumo !
D 32 fix

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

De ieri seara a inceput sa ma doara piciorul stang de la genunchi in jos ,ieri am crezut ca este de la mersul pe jos dar azi cand m-am dat jos din pat iar a inceput...oare beblina apasa vreun nerv pe acolo si de asta? voi a-ti patit asa ceva?

abia astept vesti de la PISCOTICAsa vedem ce face ea si bebe

Somnic usor si vise placute

Bamboletta 34+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avem un bebe! sa ne traiasca si sa fie sanatos! felicitari, mamico!

chris 30+ alexandra

Mergi la inceput

asiza mai asteapta pana auzi si a doua parere, ca nu se stie niciodata, si nu e musai sa pui raul in fata. iti tinem toate pumnii, dar eu cred ca bebe o ok.

bambo e de la copil, se aseaza pe unde nu trebuie, si mie imi mai face figuri din astea

chris 30+ alexandra

Mergi la inceput

doamne, primul bebe... zau ca nu imi vine sa cred. desi probabil ca as avut aceeasi reactie la oricare copil s-ar fi nascut primul. am fost asa surprinsa cand am citit... e o veste tare buna.

chris 30+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by aelita
inni[/red],multumim de incurajari,sa iti traiasca Ami!! mare si frumoasa si curajoasa precum mama ei!cat a durat la tine pana ai ajuns la dilatare 5?

Multumesc frumos
A durat mult .
12 ore.(pana la dilat 5)
Travaliul meu a inceput la 5 dim si am nascut la 3... noaptea urmatoare. Noroc cu epidurala ca altfel cred ca aveam de suportat durerile mult si bine.(care mi-a fost montata la dilat 4)
Am avut probleme cu colul. Se dilata 1cm/ora. Era ff rigid. Si cu toate perfuziile si injectiile ..a ramas la fel. Inclusiv cu epidurala care de regula iti grabeste dilatarea.
Eu am facut tratament de mentinere a sarcinii (Gynipral 3/zi) si cred ca din cauza lui mi s-a intarit in asa hal colul.
Asta in cazul meu.
Pt. ca cunosc mamici care tot la 3/zi Gynipral au nascut imediat fara probleme.
Deci depinde de organism...nu va speriati.
Asa a fost in cazul meu. Ii multumesc celui care a inventat anestezia epidurala. Zic mersi ca la expulzie nu m-a durut nimic...cred ca tot din cauza anesteziei.
Per total sunt multumita

P.S. In timpul travaliului (adica pana la dilat 4) m-am plimbat f mult pe holurile alea. Nu suportam sa stau in pat ca simteam mai acut durerile. Sa faceti si voi asa, daca puteti...ca functioneaza.
Si sa nu uitati de respiratie.[/b]

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calina73 spune:

FELICITARI pentru bebe sa fie sanatos .......Si noi am aflat ca vom mai avea o fetita .....
Imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn dar....avem gradinita,avem o fire foarte activa nu am timp sa-mi trag sufletul.
va pup si va doresc toate cele bune....
Am citit aici ca mai sunt fete cu durere de picioare si la mie se intamla asta durere dela ghenunchi in jos si mai nou azi am avut o durere de bazinnnnn cred ca am stat prea mult in picioare am fost la o petrecere ,apoi o plimbare si noaptea nu am putut dormi de durere de bazin.....

Mergi la inceput