Bebei cu alergii (2)
Raspunsuri - Pagina 24
gama spune:
BUna ziua tuturor,copilasi , mamici, tatici, bunici....
Va dorim muuuulta sanatate, Craciun Fericit, un an excelent si La Multi Ani !!!!Eu sunt racita zdravan, ma doare gatul de mor, iar acum astept sa vad daca o incalta copilul.
A venit si mosul ieri, nu a fost f incantat copilul, nici nu l-au marcat vorbele mosului prea tare.
astept o reactie mai buna cand o sa vina mosu si acasa !!!
si Matei(2.aug2004)
foto Matei
eryteea spune:
Salve mamicilor,m-a primiti si pe mine printre voi ? Am o fetita de aproape 2 ani cu dermatita atopica ,in consecinta alergica la ou,lapte si arahide.Va salut pe toate si va doresc SARBATORI FERICITE si copii cit mai sanatosi
PS.salve Ramona
Ingrid amore di mama
Ramona J spune:
Buna Carmen, ma bucur ca ne-ai gasit.
Fetelor, va pregatiti de Craciun? Am facut si noi bradul, avem unul frumos mirositor.
Acum ma gindesc ce sa fac mai simplu si mai bun de mincare, ca bucataria nu e punctul meu forte.
Cum sinteti? Copiii sint bine?
Gama, sper ca esti mai bine si ca reusesti sa nu pasezi boala mai departe. Imi amintesc cum mai stateam si eu cu masti pe fata ca se intimpla sa ma imbolnavesc. De obicei reuseam in felul asta (plus spalat des pe miini).
The best thing you can do for your children is to love your wife.
pisicuta si matei spune:
Craciun fericit alaturi de cei dragi,plin de iubire si cadouri va doresc tuturor
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
gama spune:
Buna ziua fetelor, La multi ani !!!!
Eu am scapat de raceala, nu-mi vine sa cred ca Matei nu a luat-o, am avut febra peste 39, vineri si sambata, am stat cu fularul legat la gura, bineinteles ca nu cred ca asta ajuta f tare, dar uite ca se poate sa nu-i imbolnavesti pe toti.Am avut un Craciun nu tocmai placut, in dim zilei de Craciun a murit bunicul sotului, asa ca am ramas singurica cu copilul pana azi dim cand a venit bona.Aveam planuri sa plec al parintii mei de Craciun, asa ca n-am mai putut din motiv de distanta si de lipsa masina, deci ne-am indeletnicit cu activitati gospodaresti eu si piticul.
Bine ai venit Ingrid,treaba cu ou si lapte nu e f grava, dar o mai mare atentie tr.sa acorzi la arahide, daca intr-adevar este alergica.
Asa ca v-am povestit cum am petrecut noi Craciunul, sper ca voi aveti povesti frumoase!
Va pupam si va dorim muuulta sanatate.
Natasika, ce fac copiii?????
Ramona si noi am reusit sa facem brad natural, frumos, mare, si cred ca si miroase dar eu cu nasul meu infundat....
SImona, David mai e racit, ati terminat cu aerosolii?
La Multi Ani Pisicutza!!!!
si Matei(2.aug2004)
foto Matei
simonacip spune:
Buna fetelor
GAma, imi pare rau de modul in care ati trecut Craciunul in anul asta. Cu siguranta insa anul viitor va veti bucura si veti sarbatorii la dublu
. Noi am fost in vizita zi de zi, si desigur eu una ma resimt (dieta!!!!), azi mergem si la Verisorul lui David sa-l sarbatorim (STEFAN). CU ocazia asta le urez tuturor Stefanilor, Stefaniilor La Multi Ani!
Noi am terminat relativ repede atunci cu aerosolii, dar acum facem iarasi, ca tuseste din nou
. Fara alte simptome, poate nasucul un pic, dar nu pot sa zic ca stam rau. De cind a acceptat aerosolii iimerge destul de bine, in sensul ca ii trece imediat tusea, si asta fara sa-i dau altceva decit sirop de tuse (si desigur pufurile respective)
Eryteea, bine ai venit printre noi!
Pupici si sanatate multa tuturor!
Simona si David (10 nov 2004)
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Ramona J spune:
Gama, imi pare rau ca nu te-ai putut bucura de sarbatori. Felicitari ca nu s-a imbolnavit copilul. Tine chestia asta. Eu imi puneam masca chirurgicala (noroc ca nu era sperios copilul) si ma spalam des pe miini. Mi-a mers si mie, o data chiar am fost tare bolnava si m-am gindit ca daca ia boala aia.... nu ne e prea bine.
Simona, se pare ca ati gasit un tratament care il ajuta. Sper sa-l folositi cit mai rar.
Carmen, te asteptam sa mai scrii. Cum a fost de Craciun?
Noi sintem ocupati in perioada asta. Am cumparat o casuta si acum o punem putin la punct. A fost tare Mosul, nu? Asta da cadou!
Alexandru e tare incintat de trenuletul electric se joaca intr-una cu el. Nu stiu cum poate!
The best thing you can do for your children is to love your wife.