Bebei cu alergii (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Simona 2.500.000 pt ce.Groaznic.Eu in locul tau nu m-as mai duce la persoana respectiva.Pai noi mergem gratis,bine de fapt pe casa de asigurari,tot banii mei,dar intelegeti voi, si nu va spun ce frumos se poarta cu noi pediatra noastra si este intr-adevar si buna.Pai eu mai mergeam cu Matei si la dr Palade de la Alexandrescu si ultima data mi s-a parut ca ma acuza indirect ca nu as gestiona corect alergia lu Matei ca intr-o luna nu s-a ingrasat decat 500g si in viziunea ei trebuia mai mult si nu am mai calcat la ea,dar sa mai si dau banii astia.Sper sa nu mai trebuiasa sa mai ajungeti la dr ala

Nastasika cum va mai simtiti?

Irina bine ai venit la noi si mai degraba multa sanatate puiului.Intr-adevar bubitele nu ar trebui sa ii mai apara daca nu este supus contactului cu alergenul.trebuie,asa cum au zis si fetele,sa vezi exact ce a mancat si apoi sa incepi prin eliminare sa vezi efectele.La varsta asta ar fi plauzibil sa fie ceva la lapte.Daca are intr-adevar alergia nu este bun Ha ci trebuie lapte de soia,sau chiar de orez.Noi tot pe la 6 luni si ceva am descoperit alergia la lapte cand mi-a facut o urticarie extrem de urata dupa ce a mancat niste iaurt.Noi am ajuns de urgenta la spital,cu salvarea si am facut test IgE la proteina din lapte si a iesit pozitiv si de atunci consumam lapte de soia:am inceput cu Pregomin(de la Milupa),dar este bun si cel de la humana,care este mai ieftin si mai usor de procurat si am continuat cu lapte de soia dn comert,la pet,se cheamna Don Simon.
Sa ne tii la curent cu ce se mai intampla.

Noi suntem usor raciti,ii curge foarte putin nasucul,ca am racit eu si i-am dat si lui.Sigur ca daca ii curge deja este faza de sfarsit a bolii si nu ii dau nimic,nu a avut nevoie nici de spray nazal,numai ceai.

multa sanatate tuturor

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

da, pisicuta...cam asta ne-a fost experienta, acum desigur sunt in cautare de....ghici ghicitoare....desigur, de medic alergolog...dar unul bun
altfel, ce fac copilasii? vad ca nu mai avem asa probleme majore pe nicaieri...sa dea Dumnezeu s-o tinem asa!!!
pupici

Simona si David (10 nov 2004)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Simona,imi pare rau ca ai constatat pe propria piele....Nici eu nu am vrut sa merg la acel doctor din cauza ca nu mi-a inspirat incredere inca de la telefon cand am sunat si-am incercat sa fac o programare, probabil ca stii la ce ma refer.Asa ca, cu toate ca este f f apreciat eu nu am vrut sa merg.
Natasika, acum cateva luni Matei a facut febra trei zile(40 grde), fara nici o explicatie, l-am controlat in fiec zi, si sub anititermice tot facea febra, dupa care a trecut de la sine.Nici d-rii nu si-au explicat, dupa aceea i-am facut ceva analize si nu i-a iesit nici o urma de infectie, asa ca iata, se poate.

si Matei(2.aug2004)
foto Matei

Mergi la inceput

Buna ziua tuturor,
va anunt cu stupoare/uimire/bucurie, ca analizele lui Matei au iesit f f bune, adica .....nu e elergic nici la lapte, nici la praf, nici la cacao sau mucegai.Si culmea, testul Phadiatop, care iti arata in termeni generali daca e vorba de un individ alergic, a iesit tot bun,adica nu este un copil alergic, si pana acum 2 luni de ce a facut bube,si toti doctorii care l-au vazut a zis ca este alergie, si n-au fost putini, si alergologi si dermatologi si pediatri.....Nu mai inteleg nimic, credeam ca o sa aflu ceva, dupa 2 ani in care n-a existat o luna fara diverse reactii, mi se spune ca nu e adevarat.Sa iau totusi partea buna a ecuatiei, ca e sanatos.
Voi ce faceti???Va pregatiti de sarbatori???Eu ii caut lui Matei Thomas ptr baie, si nu-l gasesc nicaieri, nu stiu ce sa-i cumpar ptr.Mos, voi la ce v-ati orientat???

si Matei(2.aug2004)
foto Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Bravo, Magda!!!!SUPER VESTI!!!...dar cu bubele cum ramane?adica...daca nu e alergic la nimic de ce are manifestarile astea...sigur ca sunt retorice intrebarile astea...cel mai bine e ca-i bine!!!Si-i vei da din alimentele interzise?

Noi suntem bine, mai bine zis copii...ca eu-s muncita de nu mai pot...acum stau cu amandoi acasa...de-ati vedea ce razboaie se poarta zilnic si mai incerc (zadarnic) sa fac curatenie generala....de asta intru mai rar pe DC.

In rest...Simona, Ramona voi ce mai faceti? Cum sunt copii?

Mergi la inceput

Meric Natasika, dar sa stii ca nu stiu de ce nu ma pot bucura prea tare, ca iar am ramas fara explicatie, asteptam raspunsuri, si tot nu vin, intr-adevar bubele au existat, si probabil ca vor mai exista, este ciudat,acum 2 luni l-am dus la dr.Dermatolog la spitalul de dermato, si a zis ca-i alergie, la urmatoarele bube l-am dus la alergolog la Medlife si a zis ca-i alergie, si tot asa....Acum ce sa fac, sa nu ma incred in rezultate????Alimente interzise cam mananca, ieri m-am sarbatorit pe mine dar cu invitati cu puradei de varsta lui MAtei, parca a fost ziua lui nu a mea, si-a papat prajituri de cofetarie, bune ce-i drept, dar cu creme, si n-a avut nimic.Mai rau este ca tot am incercat sa-i dau lapte normal la cutie, si nu-i place deloc, am incercat de la 3 firme si nimic, asa ca tot cumpar laptele praf Humana de soia, si sincer tare n-as mai face-o,dar dimineata imi cere lapte.
Simona, cum e cu vaccinurile????

si Matei(2.aug2004)
foto Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

La multi ani Magda si felicitari pentru vestile bune.
Habar n-am de ce apar bubitele alea, trebuie sa existe totusi un motiv...
Noi sintem ok, e loc si de mai bine.
Alexandru isi doreste un tren electric. Dar el e mai mare. Ati scris scrisoare lui Mosu'? Ca eu asa am aflat ce isi doreste copilul.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Buna Ramona, multumesc foarte mult de urare, Multi ani la toata lumea ca doar sunt Sarbatorile de Iarna.Foarte bine ca sunteti sanatosi, cat despre noi, intr-adevar bubele au existat de la 2 luni si tot nu stiu la ce este reactia.Sa speram ca macar cu timpul se vor diminua ca...intensitate.
Eu sunt inebunita dupa jucarii si sunt asa de invifioasa pe voi, cei din alte tari ptr.ca aveti o oferta teribila.De ex. eu imi torn sare pe rana uitandu-ma pe site-urile straine cu vanzari de jucarii, si tare,tare mi-as dori sa-i pot lua lui Piticu din gama Thomas, m-a inebunit, si ce-am vazut aici....www.toysrus.com/search/index.jsp?f=Taxonomy%2FTRUS%2F2254197&origkw=thomas&kw=thomas the tank engine&kwCatId=&view=all" target="_blank">thomas

si Matei(2.aug2004)
foto Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Da, sint populare trenurile astea. Noi am avut ceva similar, nu Thomas. Dar cind ne-am mutat le-am aruncat sau le-am dat cuiva, nici nu mai stiu. Oricum, nu le-am adus cu noi. Ma gindeam ca Alexandru e prea mare pentru trenurile din lemn, dar acum imi pare rau ca nu le-am pastrat.
Am luat un set metalic, electric. Cred ca se aprinde si un beculet la locomotiva. Stiu ca e exact ce isi doreste, asa ca sper sa fie bine.

Nastasika - sinteti bine? Cum ai rezistat cu doi copii bolnaviori? Cred ca esti la capatul puterilor.

Sper sa fim bine cu totii, sa ne putem bucura de sarbatori. Weekendul asta mergem sa alegem brad. In rest avem ornamente prin fata casei, chiar si prin casa a aranjat Alexandru.
Chestia e ca zilele astea s-a facut cald, avem intre 22-25 de grade si tot mi se pare ca mai e pina la Craciun...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele, nu am reusit sa mai scriu pina acum, la serviciu avem un ritm nebun. Noi suntem bine, pina la urma a acceptat si aerosolii, care-s foarte foarte buni, in 3 zile nu mai tusea deloc....Pe noi ne-a trimis dr pediatra la dr Jeana Radu Rodica, s-a oripilat toata cind i-am spus ca am fost si la Victor Filip, s-a suparat ca am mers fara stirea ei la el. Mi-a spus ca o prietena de-a ei a avut mari probleme dupa un tratament de 5 ani cu vaccinuri de la dr asta...Desigur nici nu mai avam de gind sa mergem la el, acum o sa-i fac lui David un rind de analize, asa generale...Asta pentru ca cele antialergice nu stiu daca i le pot face cit timp e sub tratament cu singulaire....nu stiu..
Ma bucur tare mult pentru tine, Gama, asta da veste...poate i-a trecut de la sine, ca stiu ca la un moment dat, asa cam dupa 2-3 ani dispar si alergile astea...Bravo!!!!!!!!!
asteptam si noi Craciunul.EU am hotarit pentru un Lego dintr-ala cu 1500 de piese, o masinuta mai mare care transporta o alta, niste DVD uri cu desene, printre care si degetica, si vedem ce-o mai fi, probabil inca niste masinute. Noi mai avem primite de la ziua lui o serie de masini teleghidate si o trusa de scule...MAi avem si un parc de distractii pe 3 etaje, dar cred ca-i prea mic pentru ele, maia steptam 1 an. Deocamdata vreau sa-l vad ca se straduieste la LEgo, vreau sa-si puna mintea la contributie...sa se concentreze....
Ptiu, hai ca merg sa-l culc ca s-a facut tirziu si toata dimineata am fost pe afara, cred ca-i frint...
Pupici si sanatate tuturor ...

Simona si David (10 nov 2004)

Daviduchele meu

Mergi la inceput