Bebei cu alergii (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Salve fetelor ,vreau sa va urez la toate SARBATORI FERICITE in continuare.NOi am petrecut craciunul in familie mami,tati,bunica si Ingrid plus niste prieteni care au venit cu colinda (12).Adoua zi am plecat noi cu colinda si asa s-a dus craciunul.Ingrid s-a bucurat de cadourile lui Mosu . Ramona sa-ti fie de bine ptr. noua casa Gama din cele ai scris tu ,am inteles ca tu ii dai alimente ce contin lapte,crezi ca ar trebui sa-i dau si eu ?Vreau sa zic ca eu lui Ingrid de cind am aflat ca este alergica am eliminat din alimentatia ei tot ce poate contine din alimentele incriminate .Nu-i dau nici macar carne de pui ptr.ca se incruciseaza cu oul si de asemenea carne de vita care se incruciseaza cu laptele.Din ce mi-au spus doctorita care o are in cura pe Ingrid reiese ca la ou si lapte ii trece alergia in timp dar arahidele ramin pe viata.Va salut si va pup pe toate

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Carmen, multumesc pentru urari.
Daca vrei sa incerci oua sau lapte nu le da direct si nu ambele deodata. Da-i un produs care contine ou in compozitie (sau lapte). Continua sa-i dai o perioada si fii atenta la orice reactie neobisnuita.
Dar voi tot faceti teste periodic. In locul tau nu i-as da pina cind ies testele bine.
La multi ani fetelor!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ramona, sa va stapiniti sanatosi casuta...Mmmm da' ce Mos ati avut!!!!!!!!
Noi suntem ok asteptam Revelionul si un an nou mai bun.
Va dorim tuturor La Multi ANi si sanatate...

Simona si David (10 nov 2004)

Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

LA MULTI ANI ... sanatosi, fetelor!!

Bine ai venit in clubul nostru Carmen!

Eu am numai vesti bune: am fost la tara si Tavi nu s-a imbolnavit....ceea ce e cu adevarat o minune!!(pt. ca de fiecare data facea o criza la tara - umiditate, praf, mucegai, aer rece- nu stiu exact - important e ca acum am trecut cu bine)...a furat chiar si un ou de ciocolata pe care l-a mancat pe ascuns in mare viteza si nu s-a intamplat nimic.
La noi a venit de 2 ori Mosu' - la ambele bunici- iar piticii mei au fost taaare incantati, Ana a spus toate poeziile si cantecelele invatate iar Tavi a acompaniat-o pe limba lui...a fost frumos!!!

Ramona felicitari pt. asa Mos si sa stapaniti sanatosi casuta!!!

Magda imi pare rau ca ai fost bolnavioara, dar bine ca n-ai pasat-o mai departe la copil...sper ca acum sunteti bine.

Simona, voi ce mai faceti? David e bine? Ce aerosoli ii faci?
Va doresc tuturor ca noul an sa fie si mai bun, sa va aduca numai realizari si bucurii, dar mai ales multa sanatate copilasilor!!! V-ati facut planuri de Revelion?
Eu imi voi petrece seara dintre ani alaturi de copilasii mei (sotul lucreaza)...si sa vedeti ce dansuri o sa incingem...pana pe la 21-22 cand se da stingerea pt. ei...la 12 o sa ciocnesc un pahar eu cu mine...si.......

Mergi la inceput

Nastasika, ii fac Ventolin si Becotide cite un puf din fiecare, de 3 ori pe zi.Ii dau si Imunobaby si vad ca-i merge tare bine cu el.Oricum dupa 15 ianuarie am sa merg la dr Jeana Rodica, vreau sa-i fac un set complet de analize...
Si noi facem revelionul cu copilasii anul asta (un grup de 5 familii cu copiii). Sper sa iasa bine si sa nu fie nici unul bolnav...Wow!! Ce pretentii am!
Gama, RAmona, Nastasika, CArmen....An nou fericit tuturor!!!

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Salutare fetelor!

Multumesc pt urare Simona,m-am regasit in puncte puncte...

Ramona vroiam sa te intreb daca tu ii dadeai branza de soia lu Alex?

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Fetelor, va multumesc pentru urari.
Pisicuta, eu nu i-am dat nici soia copilului. N-am mai riscat, daca au zis medicii ca unii copii sint alergici si la asta. El deja era prea sensibil si facea prea urit ca sa ne mai jucam. Am luat masuri radicale.
Daca nu are copilul probleme cu soia poti sa-i dai orice produs. Aici sint iaurturi, inghetata, brinzeturi etc. Ar fi mult mai usor decit sa stai numai cu laptele de orez. E si mai rau la gust si nu ai o gama atit de variata de produse.

Va urez un an nou cu multa sanatate, voua si pentru toti ai vostri.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Multumesc Ramona.I-am cumparat niste branza de soia,dar nu am fost prea multumita cum a reactionat la ea.O sa mai incerc cu alt sortiment,ca noi nu avem probleme la soia.

si eu va urez tuturor un An nou fericit si multa sanatate.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pisicuta si matei

Salutare fetelor!

Multumesc pt urare Simona,m-am regasit in puncte puncte...

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Ironic(desi nu cred) sau nu, m-ai amuzat teribil. Dar chiar iti erau destinate punctele de suspensie, asa ca nu te-ai inselat deloc in privinta asta.

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

La multi ani fetelor, un an nou mai bun, cu multe bucurii si copilasi cit mai sanatosi va doresc!

noi pe 11 ianuarie mergem cu Dominic la teste, nu stiu ce sa zic, din vara nu mi-a mai facut nici o reactie, sa fie semn bun? mi-e si frica sa sper, o sa vedem ce zice la test. ii dau de citeva luni un sirop ptr intarirea imunitatii cu propolis si echinaceea, de fapt sint picaturi, si sa bat in lemn n-a mai fost atit de bolnav, sper sa-i fi intarit sistemul macar putin, oricum va tin la curent!

Flavia +17, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput