Bebei cu alergii (2)
Raspunsuri - Pagina 26
pisicuta si matei spune:
Pepsi,sper ca semnele indica o evolutie pozitiva a alergiei.Sa va fie si in continuare la fel de bine
.
Si noi mergem saptama asta la control la pediatra sa vada cum mai este si vrem sa vorbim cu ea caci am vrea sa ii repetam IgE-ul pt alergia la proteina sa vedem daca a mai scazut.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
gama spune:
LA MULTI ANI!!!!,SA FITI SANATOSI, SA AVETI UN AN EXCELENT!
Noi am petrecut Revelion undeva prin subcarpati cu niste prieteni cu inca 5 copii, ne-am izolat cum s-ar spune 3 zile, pentru ca nici telefoanele nu aveau semnal.Frumos a fost, dar bineinteles ca Matei a racit, pana pe 29 dec a avut febra 3 zile, iar pe 1 ian a inceput sa-i curga nasul,tuseste dar fara febra,asa ca macar pentru asta sunt multumita!Am fost bolnavi in transe, intai sotzul, apoi eu, si Matei s-a intercalat de 2 ori !!!
Ramona, felicitari pentru casa, asa da cadou de Sarbatori, sa va aduca noroc si s-o umpleti cu puradei!
Pepsi, multa bafta, nici nu stiu ce sa-ti zic, lui Matei i-am facut testele acum o luna si-au iesit f bine, problema e ca bube a facut toata luna septembrie.....asa ca nu mai stiu ce sa zic!
Pisicutza, si eu am incercat branza de soia dar este groaznica si n-a aceeptat-o, de fapt din toate produsele de soia doar laptele de la humana il acccepta...
Natasika, frumos revelion, singura cu copiii!Matei mananca ousoare kinder, din cele mici la pungutza, asa ca nu-mi mai fac probleme din cauza asta.
Simona, deci ati petrecut cam ca noi, numai ca la noi n-a functionat ceea ce-ti doreai tu, a fost de ajuns ca era un bebe bolnavior, si-au luat-o toti.
Va doresc un an bun, sa scapati de alergii caci anul asta vor face copilasii 3 ani, asa ca speram!
Va pupam pe toti!
si Matei(2.aug2004)
foto Matei
pisicuta si matei spune:
Gama pai inseamna ca de fapt este asa branza.ca eu am crezut ca mor cand am deschis-o.Lu Matei of course ca i s-a parut tare buna
.Si apoi a facut kk mai nasol si noi ne-am gandit ca era stricata,ca de asta mirosea asa
.Tu ce marca ai luat?
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Ramona J spune:
Magda multumesc pentru urari, doar pe aia cu puradeii las-o balta ca am doi si sint prea batrina sa ma mai inham la asa ceva...
Dar va uram voua sa le daruiti copiilor niste fratiori/surioare... Uite asa!![]()
![]()
![]()
The best thing you can do for your children is to love your wife.
gama spune:
Ramona, multumesc, chiar imi doresc sa-i "daruiesc" lui Matei o surioara, si tot incercam, dar se pare ca nu e simplu, cu asa programe de timp liber, si stres......m-am programat pe 25 ian la "controale" ca sa zic asa, sper sa functionez inca!
, nu prea mai e timp de asteptat nici la noi ca trecui de 35 si .....
Pisicuta, nu mai stiu marca, era un frantzuzeasca...se intampla acum peste un an, intre timp ti-am zis ca Matei mananca cate ceva lactate, adica telemea de oaie( rar), iaurturi si unt/cascaval, problema la noi e ca nu-i place deloc laptele normal,asa ca bea in continuare laptele praf de soia.
si Matei(2.aug2004)
foto Matei
gama spune:
Pisicuta, exista de ceva timp pe piata iaurtul de capra, si branzeturi de capra in diverse sortimente, chiar si feta putem sa le dam caci acum sunt mari! Eu am mai luat, iaurtul este cam peste tot in hipermarketuri si nu numai dar are un gust specific, oricum mai bun decat branza de soia! Derivatele din lapte de capra inlocuiesc cu brio dupa spusele tuturor, adica multi alergici la vaca accepta capra!!!!
si Matei(2.aug2004)
foto Matei
Ramona J spune:
Magda, pai iti tin pumnii. Eu am nascut fetita la 36 de ani. Nici eu nu credeam ca mai functionez. Dar ne bucuram de ea.
Uitasem ca am vrut sa spun de lactatele de capra, care mie imi plac tare mult... La Alexandru n-a tinut sa-i dam, nu i-a mers bine cu ele si nu i-am mai dat.
eryteea spune:
Va salut fetelor si va urez numai bine si sanatate in noul an.Vreu sa va intreb daca la bebeii vostri care sint alergici la ou si lapte sa intimplat sa fac reactie de alergie doar la atingerea acestor produse.Ex. Ingrid sa intimplat sa puna mina pe iaurt si pe maioneza si sa dea pe fata si imediat i-au aparut bubite.La voi sa intimplat sau bebe al meu este alergic peste normal ?
Ingrid amore di mama
Ramona J spune:
Carmen, am mai auzit de asta. La voi e confirmata alergia la lapte. Dar sint cazuri cind reactia e doar cutanata - am mai auzit si de asta...
La multi ani!
pisicuta si matei spune:
eryteea si noi la inceput aveam aceasta problema.Cand manca matei iaurt,pr zona care intra in contact fizic cu acesta se innrosea.De fapt acesta a fost primul indiciu ca ceva nu este in regula.Acum nu mai avem probleme,dar cert este ca nici nu a mai pus mana pe vreun lactat![]()
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor